Еднополовите бракове могат да бъдат разрешени навсякъде в САЩ

Съдът отказа на пет щата да оставят в сила местната забрана за еднополови бракове
7 окт 2014 08:07,
37
Еднополовите бракове могат да бъдат разрешени навсякъде в САЩ
Снимка: Reuters

Върховният съд на САЩ отказа на пет щата да оставят в сила местната забрана върху еднополовите бракове, което може в близко бъдеще да доведе до легализирането им в цялата страна, съобщи Асошиейтед прес.

Съдът отхвърли исканията за продължаване на забраната върху браковете между лица с нетрадиционна сексуална ориентация на властите във Вирджиния, Уисконсин, Индиана, Оклахома и Юта, които обжалваха решения на по-низша инстанция. Така броят на щатите, където еднополовите бракове вече са законни, достигна 24.

Очаква се съвсем скоро те да станат 30, тъй като днешното решение на съда ще бъде приложено и в Колорадо, Канзас, Северна Каролина, Южна Каролина, Западна Вирджиния и Уайоминг, които също обжалват решения на по-низша инстанция.

В 20 щати все още действа забрана.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА вие сте се устремили стремглаво към портите адови.
22
3
 
2
 
! Отговори
qwerty преди 9 години
Браво ! Крайно време е вече да се направят и постъпки за легализирането на браковете между хора и животни,а след това и тези между възрастни хора и деца,защото сега зоофилите и педофилите са дискриминирани и се чувстват дискриминирани.
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най накрая Волен ще може да се омъжи
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЩирлицNO MAGETE SE OBICAME ,GENITE SE OBICAT AH KOLKO STE IZOSTANALI VIE BALGARITE.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази промяна нито ви късае, нито ви влиза в работата, пък се пените все едно във вашия г*з ви бъркат! Онея на другия край на света си гледат кефа и си подобряват живота, а вие тука влагате повече страсти в отношенията им от колкото те самите! Научете се да си гледате вашия живот.
18
1
 
1
 
! Отговори
e преди 9 години
"Благодатния огън" в Йерусалим е дело на Йерусалимската патриаршия в коопродукция с Мосад.Просто :еврейска мошеническа геополитика.Има документи в You-tube и на гръцки език !!!!!!!!!! Сатанизмите,винаги вървят в "паралелно време" с ционизма-"666"
17
2
 
0
 
! Отговори
e преди 9 години
Tova razlozhenie na savestta e zalozheno v evreyskata programa za "Genocid nad chovechestvoto" i opisano v yudeiskata toaletna hartia narechena Talmud.Tamir Pardo i Rothsildovi,osven,che sa dalgouhi moshenici,no i vonyat na CIONIZAM Phuuu -SMRAD !
16
1
 
5
 
! Отговори
Правилно! преди 9 години
Не само да бъдат разрешени, но и да бъдат ЕДИНСТВЕНО разрешени. И ако видят нещо между мъж и жена на кладата! Какви са тези изключения? Само мъже с мъже и жени с жени!
15
0
 
4
 
! Отговори
манаф Ибрахим преди 9 години
Ашколсум американци още утре пътувам към вас и харем ще си направа и ще видите какво е кеф.
14
3
 
12
 
! Отговори
иван преди 9 години
май клетвата ''син да имаш зет да ти доведе '' е подействала в някой части на света ....майка му стара едно време това което е водело хората, да ги е страх ,да си го помислят сега е нормално и приветствано .толкова много хора умряха по разни-клади,бесила бяха заривани и убивани с камъни ,разпъвани на кръстове и какво ли не ...накрая какво???? също както във България-БОТЕВ,ЛЕВСКИ ЗА КАКВО УМРЯХА ТЕЗИ ХОРА?ТУРЦИ И *** НИ УПРАВЛЯВАТ..
13
0
 
6
 
! Отговори
Каубой преди 9 години
Е, сега вече Тексас се отцепи.
12
0
 
0
 
! Отговори
Пенка до 3 преди 9 години
Груйо!Знам, че не съм се излъгала, избирайки теб! :))
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американци!Сами ще програмирате началото на края си, ако узаконите тази аномалия.Язък за усилията и мъките на предците ви, които успяха да изградят от нищото една могъща държава!
10
11
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Не разбирам защо отричате правото на тези две момичета на снимката, да бъдат щастливи? Смятам, че и те имат право на обич, каквато очевидно никой от вас няма да им даде. Освен да ги задължите да се омъжват за изпадналите *** от Атака, не се сещам какво бихте могли да им предложите. Нека се обичат, не ми пречат, човек трябва да бъде и малко великодушен, а не да скача трупешката на всеки по-нещастен от него.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля си че е все тая.Едва ли разни правителствени сгради ще се напълнят със хомодвойки цял живот копнеещи да се омъжат/оженят официално.
8
8
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
толкова много войни само и само да станеш *АЗ .няма вече нормални хора ей ,затова искат нас източноправославните -най чистата религия да ни затрият,не можаха с глад,проституция и наркотици почнаха с еднополовите бракове.ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ,ЧЕ В МЕСОТО СЛАГАТ ЖЕНСКИ ХОРМОНИ МЛАДИТЕ ДА СТАВАТ *ЛИ ,ФЕЙСБУЧЕ,ПРИЧЕСКИ ....МИ НЯМА КАЗАРМА ,НИЕ ТЕЗИ ЕДНО ВРЕМЕ В КАЗАРМАТА ГИ ПРАВЕХМЕ МАЖЕ ОТ *СТАВАШЕ МЪЖ Е УВОЛНЯВАХА СЕ БЕЗ ЗЪБИ, АМА КАКВО ВСЕ ПАК ВСЯКО НАЧИНАНИЕ СИ ИСКА ЖЕРТИВИ
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скоро и в България!
6
3
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Има лек-АК47,или лагер за производство на павета.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер! Аман от криво разбран "морал" в тази държава.
4
0
 
4
 
! Отговори
До Исти, 10 преди 9 години
Това за "брак между Бин Ладен и Елизабет II" не беше много добър пример. Надявам се не си забравил коя беше изгората на снаха й, принцеса Даяна.