Украйна блокира достъпа на леки автомобили в Крим

Затворени са два от трите гранични пункта
27 дек 2014 18:35, Анисия Иванова
91
Украйна блокира достъпа на леки автомобили в Крим
Снимка БТА

Украйна блокира днес достъпа на леки автомобили в Крим през два от трите контролно-пропускателни пункта на границата с анексирания от Русия полуостров, "Армянск" и "Перекоп", предаде ТАСС, като се позова на местните власти.

В резултат са се образували опашки от граждани, които са принудени да слязат от колите си и да преминат на руска територия пеша. Кримските власти ще изпратят автобуси, които да приберат тези хора.

Леките автомобили, които пътуват от Крим за Украйна, преминават със значително забавяне, като затрудненията възникват от украинската страна на границата, отбелязва ТАСС.

На третия КПП на границата между Украйна и Крим, "Джанка", няма проблеми с пропускането на автомобили.

Вчера украинските власти съобщиха, че са наредили на автобусните компании да спрат курсовете до Крим и че железопътната връзка с полуострова ще бъде преустановена на 29 декември. Транспортните ограничения бяха въведени официално от съображения за сигурност. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ..27. "Ей, русначе, не мъчи нашия език- само го осакатявате". Ей, анонимен 27! Интернет е създаден за международна комуникация, не е ли така? Възможно ли е, че целият свят знае български език до съвершенство? Моля, не бъди толкова строг с чуждоезични посетителите на сайта!
36
3
 
9
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
До РешениетоНай-прекият път от Русия за Крим е през Киев! И скоро рашките ще го прекарат!
35
0
 
7
 
! Отговори
дъ мадъ факъ преди 9 години
смърт на фашизма -свобода на народа
34
1
 
6
 
! Отговори
Решението преди 9 години
Пред Руснаците се очертава дилемата: Запорожие или мост през Керченския пролив. Друго радикално решение няма.
33
4
 
1
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
Изглежда отбраната на Шипка е останала на един пъпчив охлювофреничен пубертет с неопределена сексуална ориентация! Бранителите на тази страна са в същото време и нейните сутеньори! Пак ще се лее кръв и сперм@!
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турците са мешан народ ...няма такава нация като турчин ....мешани са и от гъци и от българи и от араби ...и от кюрди ...и от арменци ......нациа като туска е изградена от Кемал Ататюрк изкуствено .....даже името си крадат ....тюрк означава народности от средна азия ......кемал краде името и от османи прави турци .....
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дето турчин е минал само разруха за 500 години ....това което е било в Византия това е останало ...един път не са направили еднин град не са изградили ...виш джамий да правят ги бива ...ама да са върху основите на църква иначе джамията пада .
30
2
 
0
 
! Отговори
??? преди 9 години
Заглавието на статията е за УКРАЙНА И КРИМ ,какви завоевания и Дарвиновски теории за конспирации взехте да ми нищите
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
73хахахах ако бяха злобни да ви бяха избесили на всеки километър из друмищата на България и пак щеше да ви е малко
28
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен да пишете простотии нещо смислено можете ли да напишете в отговор на наисаното от 65 или толкова ви е акъла ,а онзи 66 , Константинопол може и да не е турски но е првзет от турците в 1456 и от тогава си е техен , а ние колкото и да сме се опитвали не сме могли да го превземем , там е разликата , който е владеел проливите значи е дорасъл да бъде велик , знаеш ли какво е Констанинопол за Средновековието , днес ти трябва време 10 мин с кола без задръстване от Теодосиевите стени до Босфора
27
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалка е съдбата на българина - ще премине в жълтите страници на историята като едно жалко, злобно и нищожно същество, самоунищожило се в собствената жалкост, злобност и нищожество. Законите на Дарвин са в действие дори и днес. За щастие!
26
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте хайде малко по сериозно , колкото и да се бием в гърдите ние никога не сме били такава мощна държава като Турция или като Османската Империя защото дори когато сме били на три морета сме били мижави спрямо тях които са били на три континента , всеки на земята знае нещичко за Турция , във всяка книга изследваща историята , вув всеки филм все нещо ще може и за тях да се види , но за нас уви не , така е колкото и да не ни харесва , те превзеха градът на градовете Константинопол , НИЕ НЕ
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво!
24
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подводници, кораби, самолети, хеликоптери, танкове, бронетраспортьори, ракети, спътници, военна технология, електроника, лека и тежка промишленост, машиностроене, металургия, химическа промишленост, минна промишленост, турски строителни компании из всички кътчета на света, турски инвестиции из цяла Европа, Азия и Африка и т.н. и т.н.Весела песничка в ушите на всеки турчин, траурен химн в ушите на великия бантустански българин!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 45и за това анадолците идват тук за паспорт,защо те бягат от рая на земята от анадол и ердоганчо???? Истината е следната турция е едно НИЩО
22
9
 
14
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Украйна просто трябва да я приключат веднъж за винаги.. Друго освен проблеми не се очакват иначе..
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 48От къде тези умни турци?Турският език е пълен с гръцки думи...........хахахаха
20
3
 
8
 
! Отговори
преди 9 години
До Анонимен45Преди 25 години,изнасяхме повече от Гърция и Турция взети заедно,но чичо Сам взе пазарът ни и го разпредели между свойте................Сега никой няма да върне доброволно този пазар ;)
19
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупавите турци произвеждат и изнасят от подводници до спътници, и всичко друго между тях. Умните българи произвеждат само ***, крадци и бобен газ. Парадокс, неразгадаем само за българите!
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полша затваря границата с Украйна не искали украински бежанци. Това заяви посланика на Полша в Русия Катажина Наленч.