Показаха първи кадри с отломките на самолета на "ЕърЕйша"

На тях се виждат части от машината, паднали в океана
Обновена: 7 яну 2015 14:10 | 7 яну 2015 12:10, Красимир Ангелов
13

Снимка: БТА

Властите в Индонезия разпространиха кадри, на които се виждат отломки от разбилия се на 28 декември над Яванско море самолет на "ЕърЕйша".

Още по темата
По-рано днес стана ясно, че индонезийските екипи, които търсят отломките на катастрофиралата машина, са открили на морското дъно опашката на самолета, в която се намират "черните" кутии.

Индонезийското транспортно министерство твърди, че самолетът на "ЕърЕйша" е навлязъл без разрешение във въздушния коридор от Сурабая за Сингапур. Служител от министерството е уволнен, друг - временно отстранен от длъжност.

Подобни мерки са взети срещу четирима души от управлението за въздушно движение, наказани са и двама членове на летищния персонал, съобщи говорителят на транспортното ведомство Хади Мустофа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
5
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
тотално неграмотни лелелелеееединия "ЕЙпъл" другия "Епъл" ахахахха олеле трагедияЯ земете най малкото един телефон да звънете до Apple на подръжката им в Америка.... още с дигането ще ви го кажат "Апъл" с А. Не с Е или Ей т.н.чугунени глави такива и го запомнете!Кой къде е стана ясно от помашкия ви английски в родопското ви село. Ясно е къде сте.А за мен не се притеснявайте, знаете къде да ме намерите - живея на Премиер Стрийт на 4 км от Операта, след Харбъра по Милитари Роуд. Заповядайте
10
5
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
До от сидни ав$$тралияА се произнася ЕЙ. В случай ЕЙпъл. NBA - Н. Б. ЕЙ.Май си в Сунгурларе, не в Австралия. А ако случайно си в Австралия, сметни каква лесна за живеене държава, от страна на неграмотните хора.
9
3
 
8
 
! Отговори
фсафса преди 9 години
"Епъл" се произнася. Не ни занимавай с глупости.
8
14
 
2
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
до 6абе грамотния, Apple така ли се произнася "Епъл"???произнася се Апъл демек А вместо Е! От кой край си? Щот аз съм от цивилизацията first class world
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Hiter, грешно си запознат. Черната кутия е в опашката, защото това е най-малко опасното място в самолета и там има най-голям шанс кутията да остане здрава след катастрофа!
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1, като си неграмотен поне не парадирай с това! Asia на български е Азия, но AirAsia е ЕрЕйша, защото второто е търговска марка и тя не се превежда!Apple на български ябълка ли го превеждаш или Епъл? :)
5
1
 
7
 
! Отговори
Без значение преди 9 години
До до 1Като сте тръгнали да търсите толкова БГ аналози - защо не използвате БГ думата за секс, а?
4
6
 
6
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
До колкото знам сегашните самолети имат по 2-ве черни кутии и едната е отпред едната е в опашката. не са всичките в опшаката драги ми копи-пастери урналисти.
3
5
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
на Български няма дума air по скоро бих казал въздухоплаване Азия
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AirAsia
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На български е ЕЪРАЗИЯ.