Френският МВР шеф зове за бдителност

Заложници и в бижутерия, но случаят няма връзка с другите драми
Обновена: 9 яну 2015 22:13 | 9 яну 2015 20:38,
24
Френският МВР шеф зове за бдителност
Снимка: БТА

Все още е необходима бдителност, каза днес френският вътрешен министър Бернар Казньов след смъртта на трима похитители при полицейски атаки, предаде ДП, цитирана от БТА. 

Още по темата
"Трябва да запазим извънредна бдителност, единство и внимание и аз оставам фокусиран върху моята задача, която е сигурността на французите", каза Казньов, говорейки по телевизията.

Той изказа също така най-дълбока благодарност на френските сили за сигурност, като обясни, че те са се намесили със "самоконтрол, умение и хладнокръвие".

От Елисейския дворец - резиденцията на държавния глава, бе обявено, че президентът Франсоа Оланд ще направи телевизионно обръщение някъде около 20 ч (21 ч бълг. време), след ден с два отделни инцидента със заложници, които наложиха полицейски щурмове.

Междувременно стана ясно, че двама души са взети за заложници от въоръжен мъж в бижутерия в Монпелие, Южна Франция, но това няма връзка със събитията в Париж, съобщи Франс прес. Става дума за въоръжен грабеж. Това няма нищо общо със случилото се в Париж, заяви прокурор Кристоф Баре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се считам за супер знаещ но след 1990 започнах да пътувам из Зап. Европа и САЩ. Ужасих се от това което тогава видях а в последните години се отчаях особено в Париж. Това ли е града на Ренесанса, на Реноар, Гоген, Пол Сартр, Мане, Моне и хилядите останали в историята с изкуството си? В метрото миризливи и мръсни имигранти, нагли *** около Айфеловата кула, страхливи бели французи които не смеят да си вдигнат погледа и да погледнат някой имигрант защото ще бъдат бити!Това ли искате в България
10
1
 
2
 
! Отговори
Beduin преди 9 години
Днес приемаме бежанци с по 3 жени и 25 деца,които държат да живеят не в апартамент,а в палатки,както са си свикнали и ние сме длъжни да им осигурим подходящи условия и издръжка, а утре...Може би ще спасяват и камилите си и ще трябва да се грижим и за тях
9
4
 
8
 
! Отговори
Вуте-v преди 9 години
Много мразим да мислим, ама питам и отговор не искам.Трябва ли България да остане в този прогнил Евросъюз..След 25 години беднотия разбрахме че: Царя е гол.
8
1
 
9
 
! Отговори
гб преди 9 години
До бг,Същите наполеонови *** беха и на страната на сатанинските муслемски шиптъри в Сърбия.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толерантността е двупосочен процес. Когато едната страна я отхвърля по най-брутален ,другата страна е ДЛЪЖНА да се откаже от каквато и да било толерантност.
6
1
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
Френските наполеонови *** беха на страната на сатанинските муслемски чеченци в Беслан.
5
2
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Какво ще рече "бдителност", мосю министер ?Ние със съседа Пешо да се дебнем и да се доносничим един друг, докато вашия Нов ред пълни Европа с *** и *** ?!Е, мерси за такива препоръки !Аз предпочитам да си пия ракията със съседа си, докато ме охраняват руските ядрени бойни глави на братска Русия и Владимир Путин ! Така, както беше едно време ..Па, ако ще и никога да не видя Айфеловата кула на живо !
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Междувременно стана ясно, че двама души са взети за заложници от въоръжен мъж в бижутерия в Монпелие, Южна Франция, но няма връзка със събитията в Париж, съобщи Франс прес. Става дума за въоръжен грабеж. Това няма нищо общо със случилото се в Париж, заяви прокурор Кристоф Баре.Ами какво става там тогава, какво става с тези заложници??? Освободени ли са? или въоръжения мъж ги взривява в момента, щото ставало дума за обир ?
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде малко Европа да си позатвори границите, а? Тези тримата похитители от днес са родени и израснали във Франция и би трябвало да са цивилизовани, а пък какви поразии направиха! А какво ще правим с хилядите новопристигнали пущиняци, как ще се интегрират и дали въобще ще станат хора?! И кой кого ще интегрира в крайна сметка като станат мнозинство?
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През турската граница бежанци може да внесат калашници, защото липсва кой да ги спре.
1
4
 
22
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Кво зовеш бе?В 20:00 в Монпелие има нови заложници и терористи!!!На ви сега толерантност!!