Съучастничката на атентаторите в Париж е заминала за Турция

Хаят Бумедиен напуснала Франция миналата седмица
Обновена: 10 яну 2015 22:21 | 10 яну 2015 20:49, Елка Василева
154
Съучастничката на атентаторите в Париж е заминала за Турция
Хаят Бумедиен. Снимка: Reuters

Двайсет и шест годишната Хаят Бумедиен, съучастничка на извършителите на нападенията в Париж, е заминала за Турция "преди известно време", заяви пред Франс прес полицейски източник.

Още по темата

Според френски медии, цитирани от ДПА, Хаят Бумедиен, описана от полицията като "въоръжена и опасна", заминала за Турция още преди началото на нападенията в Париж.

Източник, близък до разследването, заявил, цитиран от Ройтерс, че жената напуснала Франция миналата седмица и отпътувала за Сирия през Турция.

Междувременно източник от турското разузнаване заяви, че по всяка  вероятност жената, с която един от атентаторите във Франция е живеел, е  пребивавала в Турция дни преди атентатите и се е прехвърлила в Сирия, предаде АП.

Според източника жена на име Хаят Бумедиен - същото като на  съжителката на Амеди Кулибали, който уби жена полицай в Париж - е кацнала на 2 януари със самолет на истанбулското летище "Сабиха Гьокчен". Останала е два дни в Истанбул, после е заминала за град Шанлурфа, до границата със Сирия, след което следите й се губят.

Служителят от разузнаването, пожелал анонимност, добави, че  въпросната жена има прилика с разпространената снимка на  съучастничката на Кулибали, пише БТА.

Бумедиен е живяла с Амеди Кулибали, който уби жена полицайка в четвъртък, взе заложници в магазин за еврейски храни в източен Париж вчера и уби четирима души.

Той и двамата братя Саид и Шериф Куаши, които извършиха кървавото нападение в редакцията на сатиричния седмичник "Шарли ебдо" в сряда, бяха застреляни вчера от полицията.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
9
 
! Отговори
Горубяне преди 9 години
Анкета: Бихте ли правили секс с тази от снимката?+=да-=не
49
1
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
На второ място, немският географ е повлиян от наложената от античните географи представа, че планината Хемус (Балкан, Стара планина) е пресичала хоризонтално полуострова и се е простирала без прекъсване от Черно море до полуостров Истрия.Ела пак ми говори бе, ТЪПАН!
48
1
 
9
 
! Отговори
Горо Лове преди 9 години
То на булката *** може би ше и липсва, ама нема да и е трудно да му намери заместници в ИДИЛ. Колко ли пъти негърския *** е разтягал устенцата на снимката???
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do Atakist! Abe na cas ot Ataka, nevi li omrazna da se dupite tu Turcite tu Rusnacite? Pfu....
46
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Названието Балкански полуостров е било предложено за първи път и въведено в научните среди от немския географ Аугуст Цойне през 1808 г. в публикуваната от него книга Опит за научно описание на земята. Предлагайки това название, Аугуст Цойне се е ръководел от две обстоятелства. На първо място това била аналогията с названията на другите два южни европейски полуострова: Апенинския полуостров и Пиренейския полуостров. Те получават имената си от планините, които доминират на тях или ги ограничав
45
1
 
4
 
! Отговори
56 преди 9 години
до59 ти не си виновен сине просто *** бързаше и ПОЛОВИНАТА СЕ ИЗЛЯ на БАЛКАНСКА ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА и ти стана АТАКИСТ /на повикване при доганя/.
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хех, франсетата обаче намериха начин пак да наклепат Турция, както винаги преди и така да защитят тезата си, че не става за ЕС
43
3
 
2
 
! Отговори
56 преди 9 години
до59 защо ли всички наречени националисти са по лоши от ИD .защо се казва БАЛКАНски полуостров а е не се казва СТАРАПЛАНИНА ПОЛУОСТРОВ.не мога да те обиждам защото ти е малък капацитета а ти не си виновен,но майчицата ти не е видяла гъбата когато е била в ГОРАТА, а се е хванала за палците, е това е грешното.....сине комшиииско.
42
1
 
2
 
! Отговори
Сто преди 9 години
До 51И аз гледах акцията в Париж и не мога да разбера как този *** успя да пробяга 5-6 метра срещу директен автоматичен огън от няколко барети. А иначе го разстреляха от упор защото е възможно да се самовзриви.
41
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ха, ха, ха.С доста противоричивите статии накрая да не се окаже този атентат като нашия в Бургас?Лични карти, тръгнали, пътували...и накрая нищо.
40
6
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
д0 56Пирин , Рила и Родопите са Балкан ? НИ ДУМАЙ ВА!
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да я търсят в Банки.Вчера я мернах в кафето на центъра.
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох.....тая мюсюлманка ще я любя до полуда.След това ще забрави всички простотии в главата си, и ще иска да има деца от мен.
37
2
 
6
 
! Отговори
ю преди 9 години
до 53, 54 оооо сидерефенди БАЛКАН се нарича всяка вековна величествена ГОРА с големи дървета,баири, реки и всичко естествено,/и едно моторче от соца подобно на симсон ама си бе БАЛКАНЧЕ/....попитаи майка си може и тя да ти разясни думата БАЛКАН,може дам да те е намерила когато е ходила за ГЪБИ.....
36
3
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Единствено на планината Стара Планина се казва БАЛКАН. ***!
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за него утре още декрет не е дошъл до гл.редакторите с опорните точки
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак гледах как застреляха *** пред евреиският магазин.Влизат полицаи със щитове и хвърлят гранати със сълзотворен газ ,през цялото време се потдържа стрелба от автоматично оръжие от двете страни на вратата *** сам тръгва да бяга със наведена глава и със сигурност не вижда нищо от газа .Пищова беше във дясната му рака насочен към земята. Полицаите на вратата го разтреляха със кръстосан огън . ЗАЩО ГО УБИХА А НЕ ГО ХВАНАХА ЖИВ
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо медиите у нас мьлчат за друг арабин който спасил 14 човека в еврейския магазин
32
5
 
7
 
! Отговори
rasate преди 9 години
До АТАКИСТБратя Галеви отдавна са покрити в трапове в Дупнишкият балкан-просто знаеха неща ,които не трябваше да знаят.
31
5
 
6
 
! Отговори
Spilberg преди 9 години
Може да е отишла да снима сериал.Нека я оставят намира докато свърши сериала представян от френските властисъс сценарий на ЦРУ и Мосат.Това, което ни представят е много слаб филм.Момичето със турските сценаристи ще направят много по-добра продукция