Съучастничката на атентаторите в Париж е заминала за Турция

Хаят Бумедиен напуснала Франция миналата седмица
Обновена: 10 яну 2015 22:21 | 10 яну 2015 20:49, Елка Василева
154
Съучастничката на атентаторите в Париж е заминала за Турция
Хаят Бумедиен. Снимка: Reuters

Двайсет и шест годишната Хаят Бумедиен, съучастничка на извършителите на нападенията в Париж, е заминала за Турция "преди известно време", заяви пред Франс прес полицейски източник.

Още по темата

Според френски медии, цитирани от ДПА, Хаят Бумедиен, описана от полицията като "въоръжена и опасна", заминала за Турция още преди началото на нападенията в Париж.

Източник, близък до разследването, заявил, цитиран от Ройтерс, че жената напуснала Франция миналата седмица и отпътувала за Сирия през Турция.

Междувременно източник от турското разузнаване заяви, че по всяка  вероятност жената, с която един от атентаторите във Франция е живеел, е  пребивавала в Турция дни преди атентатите и се е прехвърлила в Сирия, предаде АП.

Според източника жена на име Хаят Бумедиен - същото като на  съжителката на Амеди Кулибали, който уби жена полицай в Париж - е кацнала на 2 януари със самолет на истанбулското летище "Сабиха Гьокчен". Останала е два дни в Истанбул, после е заминала за град Шанлурфа, до границата със Сирия, след което следите й се губят.

Служителят от разузнаването, пожелал анонимност, добави, че  въпросната жена има прилика с разпространената снимка на  съучастничката на Кулибали, пише БТА.

Бумедиен е живяла с Амеди Кулибали, който уби жена полицайка в четвъртък, взе заложници в магазин за еврейски храни в източен Париж вчера и уби четирима души.

Той и двамата братя Саид и Шериф Куаши, които извършиха кървавото нападение в редакцията на сатиричния седмичник "Шарли ебдо" в сряда, бяха застреляни вчера от полицията.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажете ми това хубавото либе мюсюлманско как да не го наебеш и после ..пак...и паааккк, а след това само любоооов, любоооооввввв и да го отървечш от ислямските му простотии в тиквата?
29
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мдааа, засега погледът й на тази е леко отнесен..ама ако е влязла в сирия, гаранция наистина че такива ще й ги отперат отзад на смени, че ще очичките ще се цъклят като телескоп..там няма да има френска любов и кроасани, направо с пясъка в пърдялника, по ред на номерата..:)
28
1
 
15
 
! Отговори
хахахаха преди 9 години
Ама верно голяма глупост с това "съучастничка" , няма как преди седмица да е заминала и да е съучастник в убийствата , освен ако не докажат , че е участвала в логистиката на атентатите . Иначе в ИДИЛ-а ще и пръснат миндила на вдовичката , гаранция !
27
1
 
5
 
! Отговори
A, STIGA BE ! преди 9 години
Kolko vi plashtat za neviarna informacia ? 1.Atentata v magazina za evreiski hrani ne beshe v chetvartak a v petak. V petak evreite kupuvat kasherna hrana za posreshtaneto na Shabat.2. Sauchastnichkata na negara atentator v evreiskia magazin Haiat bumedien e bila s nego v magazina i e uspiala da izbiaga s ostanalite hora kogato sa otvorili vratite na magazina.Gledaite novinite na frenski predi da si izmisliate gluposti.Atentata e v Petak vecher i momicheto e izbiagalo ot Francia prez noshta
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ханъмата на снимката е иделана за плющене.
25
2
 
3
 
! Отговори
ISTINATA преди 9 години
SHTE Q HVANAT KOHATO CYFNAT NALYMITE! NAI-VEROQTNO I DA E POREDNATA IZMISHLIOTINA NA FRENCHOVCITE!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 28Братята са още на свобода? Не знаех! Трябва да се пазим! Тия са като братята Галеви- всички ги търсят, но никой не знае къде са! Изобретателни братя!
23
3
 
4
 
! Отговори
уж демокрация! преди 9 години
"невинен до доказване на противното" Да,ама,не-зависи колко на дълбоко иска да ти го вкара западната демокрация, и кога им отърва!Колко случая има с косвени доказателства дават доживотни присъди,че чак ти става мъчно! АМи ако не е виновен!
22
1
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 29 Доколенков,Докторе, какво общо има прилагането на езика с импотентността?Докторе...Доктореее......
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Амчи убаво...значи...съучастничката начи заминала за Турция начи ама заминала за Сирия начи и начи е съучаствувала преди атентата начи...начи е съучаствала на единия начи обаче начи е съучаствувала и на другите двама начи...въобще начи...преди време...начи...Сал не разбрах начи как е съучаствувала точно и конкретно без начи.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koi e vinoven koi nee, nishto ne se razbra ot taq patardiq!!!!!! Mnogo vaprositelni??????????????
19
1
 
31
 
! Отговори
Ало, ДАНС! преди 9 години
Накрая да не се окаже, че е у Пазарджик?
18
1
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 26Има ли значение дали двамата братя са стреляли, далию са излезли с вдигнати ръце от сградата? И при двата случая щяха да бъдат разстреляни, а не като смешния френски консул оня ден да казва на Славито, че Франция е демократична страна и ще бъдат заловени живи, А Славито само дето не му се изсмя и каза, че мисли ,че тия ще бъдат разстреляни при кооето консулът се чудеше к'во да му каже.
17
4
 
20
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До 15Аз на Ердоган не му вярвам.На митинги, постоянно провокира за възстановяваето на старите граници на Османската Империя.
16
1
 
2
 
! Отговори
Харманлиец преди 9 години
Аз ши гъ чакам да дойде в Харманли на чаршията. Само да гъ фана и ши има Бойчо Величков.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ердоган е масон. По принцип всички от политическият елит на Турция са масони, но това се крие.Даже забраниха ютуб, защото имаше клипове на Мустафа Кемал, който прави масонски знаци.
14
5
 
7
 
! Отговори
Владо преди 9 години
До Съучастничката???Абе я се успокой малко. Може да си съучастник без да извършваш самото престъпление. Има си подготовка, организация. Дори можеш да си саучастник, ако знаеш и не уведомиш полицията
13
2
 
9
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Егати полицейския комисар се гръмна,единия бил в школото по време на патакламата,а "въоръжената и много опасна" при комшиите .Като чете човек почва да се пита за какво всъщност,става въпрос?
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млада турска комунистка - треперете демокради!
11
12
 
19
 
! Отговори
Съучастничката??? преди 9 години
Егати манипулациите! Съучастничката??? Съучастничка?????????? Е ЩОМ Е НАПУСНАЛА ФРАНЦИЯ СЕДМИЦА ИЛИ ДНИ ПРЕДИ АТЕНТАТА, КАКВА СЪУЧАСТНИЧКА Е ТОГАВА? Може ли да ми обясните значението на думата "съучастник"? Аз все мислех, че думата произлиза от "участвам,, съучаствам". Щом не е била във Франция, как тогава е участвала-съучаствала в убийствата??? Може ли отговор?Неграмотници!!!