Белият дом притеснен, че в Европа се надигат антиеврейски настроения

"Атаката срещу еврейския магазин във Франция е отражение на вълна от антисемитизъм"
Обновена: 14 яну 2015 08:23 | 14 яну 2015 08:23,
101
Белият дом притеснен, че в Европа се надигат антиеврейски настроения
Снимка: БТА

Белият дом изрази тревога, че в Европа и във Франция ще се надигне вълна от антиеврейски настроения след нападението в петък в Париж срещу магазин за храни кашер, при което бяха убити четирима евреи, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

Още по темата
"Бруталното нападение срещу еврейската общност във Франция в петък бе последното от серия твърде тревожни събития в Европа и навсякъде по света, които са отражение на надигаща се вълна от антисемитизъм", заяви началникът на кабинета на Белия дом Денис Макдона.

"От името на президента Барак Обама аз съм тук, за да потвърдя солидарността на нашата страна с френския народ и с еврейската общност във Франция и по света. Осъждаме най-остро нападенията от миналата седмица срещу "Шарли ебдо" и еврейския супермаркет в Париж", каза Макдона пред стотици хора, събрали се в голяма синагога във Вашингтон, за да почетат паметта на жертвите на атентатите в Париж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: тревогаСАЩевреи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
33
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Какъв народ са съхранили?! Сегашните бандити дето владеят Европа и Америка и са заселили изсраил са дивашкото азиатско племе нахлуло на териториите на Полша и Русия, хазари. Те нямат никаква връзка с древните евреи, но са приели сатанинската религия. От друга страна съществуването на древни евреи се оказва фалшификация. Няма никакви данни за държава изсраел, давидови и соломонови империи, дворец сто пъти по голям от Акропола - по чертежите на рабитата. Не са открити два камъка един върху друг.
44
0
 
33
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До Анонимен 71Ако имаш в предвид обезценяване на американската валута, мога само да кажа , че ти си уникално т'п, ама уникално.
43
1
 
37
 
! Отговори
Прост преди 9 години
Ехххх, как да не ги заобичам скапаните истински терористи, които се "борят" за свобода на "единствения богоизбран" народ. Забраниха със закон антисемитизма, но хората не им пука, когато мразиш някого, каквото и да ти забранят, душата не могат да ти я изтръгнат.
42
2
 
43
 
! Отговори
SmaZanGuLub преди 9 години
Адолф е малко превъртял просто начина му не е бил най-красивото нещо, но еврейската *** заслужава тя да получи санкции и да я вкарат в 3та глуха неможе да ми се пишат за богоизбрани и да имат право по религия да крадът и убиват ако не е еврейн другия. Заслужават окупация и отнемане на всички блага няма смисъл да мрът за тях бедността е по- тежко наказание.
41
2
 
42
 
! Отговори
Що се чудим преди 9 години
Та нали евреите държат капиталите в САЩ. Еееееех, чичко Адолф хубаво ги беше подхванал, ама ...............Между другото, на второ място след германците са украинците. И те бая евреи са съкратили......
40
0
 
45
 
! Отговори
Атеист преди 9 години
Както се казва, да мозъка на костите съм убеден, че религиозните хитреци използват простаците и ***. Бог, аллах и т. н , все средство за да скубеш и крадеш наивните и простите. Маймуните станали човеци ги разбирам: гръмне, а те прости, неуки - въх има някой горе. Но съвременния човек, учил, полетял до други планети и да го будалкат ?????????А фанатиците са най-страшни. *** стават убийци . Но защо трябва да убиват невинни ?А американците?Няма по-терористи от САЩ.
39
2
 
42
 
! Отговори
бг преди 9 години
Руска делегация не е поканена да участва на възпоминанието за Аушвиц.
38
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те искат война да се започне, а ние да ги обичаме, е няма как да стане! Анти-семитизъм, ислямофобия, анти-джихадисти - същите тези избиват нас!
37
2
 
38
 
! Отговори
бг преди 9 години
" Гад " на български означава честен и добродушен ( според официалния речник на НАТО-ОТАН,съхраняван в Брюксел ) .
36
1
 
53
 
! Отговори
бг преди 9 години
Евреина Ели Визел изпрал 400 милиона,след което уж бил ожилен с 50 милиона.Еврейския демон гушнал 350 милиона,а еврейската сатанинска пропаганда го представя като " жертва " ..........оооххххх,горкият евреин,изгубил 50 милиона от тази пирамида. ( не се фокусирвайте на 400- те милиона ) .
35
2
 
57
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Хм ) мислех че само ние мразим евреите - оказа се че целият Свят мрази алчните нагли евреи )) какъв "Парадокс"и то от стотици години назад )) --Те се хранят с кашерна храна - а опосканите икономически от евреите -народи - не се хранят с нищо защото просто са гладни роби -както в БГ - Странно но факт- в Бг от дълги години 925г0 насам - голяма част от политиците са с еврейски призход- последното еврейче обясняваше как трябва да затегнем коланите -и после избяга в САЩ и Русия ( Шимон Дянков)
34
0
 
54
 
! Отговори
Коки преди 9 години
Отраснал съм в етнически мир с арменци, евреи, турци, ***, ... Уважвам безкрайно всеки етнос, но в културата на тези е "нагло да прекаляват"! На лица от "родината" на Гад Зееви "компот ли да им отворим или палачинки да им свием"?
33
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрън, дрън. Самите САЩ са обетованата земя за евреите. От там командват света. Дори елементарен филм не се пуска в производство ако поне един от героите не е евреин. Самият Израел си е само един авангард-дразнител.
32
1
 
56
 
! Отговори
Киевски Фашага преди 9 години
Направиха преврата в Киев с нацистите от Десен Сектор и Свобода. Свобода е партията, чието име преди това бе Национал-социалистическа партия на Украйна. Направиха шефана на нацистите Арсений Яценюк премиер на Украйна. А сега пиндосите се учудват, че имало антиеврейски настроения... Ами де се е чуло и видяло фашаги в някоя страна да обичат евреите?!
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като се знае как действат по отношение на палестинците - че от най-малкия повод отнемат живота на невинни деца, нищо чудно да използват трагедията в Париж за нови нападения
30
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За антируски, антимюсюлмански настроения нямя проблем.Проблема е, че има и антиеврейски.
29
0
 
41
 
! Отговори
бг преди 9 години
Кой евреин е ужиления?Ели Визел ли?
28
2
 
37
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 9 години
До АнонименСпоря с друг анонимен като теб... та той казва че папа Йоан Павел 2 се е покаял на стената на плача в Ерусалим. Затова аз му пиша че еврейския народ трябва да се покае и смени отношението си към света А НЕ ДА СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ ПАПИТЕ СЕ ПОКАЙВАТ НА СТЕНАТА НА ПЛАЧА В ЕРУСАЛИМ.
27
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ сега ли откри топлата вода? С поведението си към Палестина, с ударите по палестински училища и здравни заведения Израел отдавна е настроил света срещу се е си. Но всичко се връща.Израел се изживява като държава, която има право да анексира чужди земи, но спрямо своите "права" е много чувствителен. С това си поведение Израел не може да има симпатиите на света
26
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМЕРКАНСКИЯТ ФИНАНСОВ ЦИОНИЗЪМ Е ВИНОВЕН НЕКА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦИОНИСТИ НАЛИ ТЕ ОПРАВЛЯВАТ ЕВРОПА ДА ЗАБРАНЯТ НА ЕВРОПА ДА ПРИЕМА ИЗВЪН ЕВРОПЕИСКИ ИМИГРАНТИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ЕВРОПЕИСКИТЕ ЕВРЕИ В ЕВРОПА МНОГО ПРОСТА СХЕМА ИМА ТАКИВА ВИДНИ ЦИОНИСТИ КАТО БЖЕЖИНСКИ,КЕРИ,НЮЛАНД,ОЛБРАИТ ПОСТАВЕНИ ДА КОНТРОЛИРАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ