Ходорковски предрече: Край с режима на Путин до 10 г.

"Политическата система на Кремъл вероятно ще бъде променена отвън"
17 яну 2015 08:12,
443
Ходорковски предрече: Край с режима на Путин до 10 г.
Владимир Путин Снимка: архив, БТА

Управлението на руския президент Владимир Путин вероятно ще "престане да съществува" в рамките на десетилетие, заяви пред Ройтерс бившият руски петролен магнат Михаил Ходорковски.

Според него строго контролираната политическа система на Кремъл е загубила способността си да се трансформира и вероятно ще бъде променена отвън.

"Когато бях в затвора, писах, че около 2014-15 година ще бъде началото на вътрешната криза на режима, когато той ще започне да прави сериозни грешки", каза Ходорковски по време на конференция в Литва.

"Мисля, че има доста голяма вероятност в средносрочна перспектива, до 10 години, режимът да престане да съществува", прогнозира той.

Ходорковски бе помилван от Путин през декември 2013 година след 10 години в затвора по обвинения в данъчна измама, които според привържениците му са били политически мотивирани, и оттогава живее в Швейцария.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До някой,Искам да си заминават веднага !
224
3
 
2
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До 400 - Тая "***" ако си замине от Черноморието и не се върне Вие по черноморието, ще умирате и виете от глад, та чудо ще стане... аман от ограничени .То ако онези прасенца в Парламента и онази карикатура в Президентството продължат курса, който са поели, точно така ще стане и ще Ви видя аз тогава, как ще Ви покрият загубите, "западните туристи ". Айде със здраве .
223
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно е да наблюдаваш ушанките. При тях всичко е във бъдеще време. Много е интересно също да наблюдаваш *** кремълско ченге където примката е вече около врата му ...
222
2
 
4
 
! Отговори
Да живее Просия ! преди 9 години
Да живее Просия !
221
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Удоволствие е да се наблюдава разпада на бензиностанцията, 70 години крадоха от нас :)
220
3
 
9
 
! Отговори
Moskva преди 9 години
xora toy nay golyamo moshenik i kradec,povervate,sega stanal dobar demokrat
219
7
 
8
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Историята се повтаря. Навремето бяха Хитлер и Сталин. Сега отново Юдо-масоно-нацистите с чучелото Обама - чернокож уж "президент" докато по улиците полицаите стрелят на месо по чернокожите срещу Русия.Да видим ще има ли втори "Сталинград".
218
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
идиотизъмсоросоидите низанимават с глупости докато народа умира о гладтова не ни е проблем на нас - путин след 10 годинидокъде докараха българина - да мо пробутват всякаква помия и той да гълтасоросоидите са по-опасни и от чумата- където ги писнат изчезват реда и държавитегледайте сега колко минусчета ще тракнат дежурните *** ***
217
2
 
1
 
! Отговори
стой си там преди 9 години
До поздрави от ОлбаниНа България и върви -винаги се освобождава от ненужните и отровни елементи като ги изхвърля в другите страни
216
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз предричам че $-а до 2г. ще се срине а от САЩ ще бъде на дъното на океана. И тогава оцелелите ще идват в България да мият чинии и да чистят къщи. Предрекох :-)
215
6
 
12
 
! Отговори
42 преди 9 години
ЕХ, МЕЧТИ, МЕЧТИ! НЕ ЗНАМ ЗА ПУТИН АМА ТАЯ РАЗЮЗДАНА СВОБОДИЯ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ, ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕ РАЗУМА И СВЕТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СКОРО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ Е ОБРЕЧЕН НА ХАОС.
214
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ходо е изверг и изчадие на ада,
213
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До десет години ще станем ислямска държава, сега ни слагат бежанците и това е.
212
4
 
8
 
! Отговори
ох преди 9 години
До соросте те ако гладуват дето БВП на човек им е двойно от нашето и на половината от ЕС държавите да ти е.а и европейския живот
211
5
 
8
 
! Отговори
Еврач преди 9 години
Кой накара швейцаруъците да се откажат от подръжката на еврото? Не Меокел и истина мацуната, да види ко ста от понеделник.
210
9
 
14
 
! Отговори
Ванго преди 9 години
И тоя май ще се спъне във ваната и ще вземе да се удави.
209
12
 
6
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 9 години
Москва слезам не верить Москва не вярва на сълзиАз предричам, че най-много до десет месеца предателят Ходорковски ще умре след убождане с чадър, чаша ободряващ чай с полоний или друго активно мероприятие на другарите от Лубянка (където е щаб-квартирата на ФСБ, в миналото ВЧК - ГПУ - НКВД - КГБ).
208
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле каква защита на олигарха Ходорковски. Преди години така защитавахте и олигарха Берозьовски докато той реши да се върне в Русия . Е вярно малко го самоубиха ама какво да се прави риск на професията . Англичаните криха цяла седмица за смъртта му пък и то само самоубийство бе доста странно. Та нищо чудно и с Ходорковски да стане така .То и двамата са евреи .
207
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дъртата фашага Путинчо и година няма да изкара. Руският народ не е толкова *** че да търпи един комплексар да го управлява.
206
6
 
16
 
! Отговори
54 преди 9 години
ХОДОРКОВСКИ ВЕДНЪЖ ИСКАШЕ ДА ИГРАЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, НО ПУТИН ГО ГЕПИ ЧЕ ФИНАНСИРА КАМПАНИЯТА СИ С КРАДЕНИ ПАРИ И НЕ Е ПЛАТИЛ ДАНЪК. СЕГА ГО ПУСНА И ПАК НАДИГА ГЛАВА И ИСКА ДА СЕ ЗАИГРАВА ПОЛИТИЧЕСКИ. ЩО, БЕ ИСКАШ ДА СИ СЛАГАШ КОРОНА НА ГЛАВАТА,, НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ПУТИН ЩЕ ПРАТИ ДА ТЕ ПРИБЕРАТ НАПРАВО В ТЮРМА ОТНОВО. ЩО НЕ СИ ХАРЧИШ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ В ЧУЖБИНА И ДА СЕ КЛАНИШ НА ПУТИН ЧЕ НЕ ТЕ ОБЕЗКОСТИ ФИНАНСОВО И ФИЗИЧЕСКИ. ***. ЕЙ ЗАТОВА ТАКИФА ЧУКАНИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЩАТ В ГУЛАГ.