Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!

Руският вицепремиер предупреди Запада: Не се опитвайте да го сваляте
23 яну 2015 17:05, Елка Василева
403
Руснаците са готови на лишения, но ще защитят Путин!
Игор Шувалов и Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският вицепремиер Игор Шувалов предупреди Запада да не се опитва да сваля от власт руския президент Владимир Путин и увери, че руснаците са готови да жертват благосъстоянието си и да понесат лишения, за да го защитят, предаде Асошиейтед прес.

Шувалов е най-високопоставеният руски представител на Световния икономически форум в швейцарския зимен курорт Давос. Той е смятан за един от най-богатите хора в руското правителство, отбелязва АП.

Според Шувалов опитите на Запада да бъде отстранен Путин само ще сплотят руската нация още повече. "Когато един руснак усеща какъвто и да е чуждестранен натиск, той никога няма да предаде лидера си. Никога! Ние ще преодолеем всякакви трудности в страната - ще ядем по-малко, ще изразходваме по-малко електричество", каза руският вицепремиер пред участниците във форума.

Думите на Шувалов предизвикаха язвителни забележки в руските социални медии. Един опозиционен активист пусна на сайта си снимки на жилищата на вицепремиера в Москва, Лондон и Австрия, за да илюстрира къде той смята да се подложи на лишенията, за които говори.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
4
 
12
 
! Отговори
преди 9 години
А кой иска свободна търговия от Лисабон до Владивосток? Има ли някой наивник,който мисли,че Русия ще се оголи за рейдърски атаки от страна на САЩ и ЕС? Свободнта търговия е мит и България е нагледен пример. Това очаква всяка страна отворила границите си за европейските стоки.
169
4
 
4
 
! Отговори
брей преди 9 години
*** Одисей, вече си написа домашното и сега пак се появи да се правиш на умник нали!
168
4
 
4
 
! Отговори
разкрих ги преди 9 години
Първо СТРАНДЖАТА СЕ ПОЯВЯВА И ИЗЧЕЗВА, ПОСЛЕ ОНЯ НАПИКАНИЯ БОЖО, А НАКРАЯ ШАНТАВИЯ ОДИСЕЙ 1!!!!ТОВА Е ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ, ОСВЕН АКО НЕ Е ОТ НОВИТЕ ДЕ ТРИПОЛОВИТЕ!
167
3
 
4
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ--297; Бива ,бива простотия ама твоята е типично комунистическа. Дядовците ви бяха въшкари в селата. руснаците ги сложиха да управляват. Пази бпже СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ. Сегашното си положение го дължим на простотията ви и на вашия покровителРусия.Дето са стъпали руснаци 100 г, ТРЕВА НЕ РАСТЕ
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За жалост човешката природа се променя много по-лесно насила било то физическа или икономическа,отколкото с убеждение,за което трябва разум от двете страни.Според мен сме преживeли деградация от homo sapiens към homo erectus.
165
2
 
2
 
! Отговори
пенсионерка преди 9 години
Абе чета, и подразбрах от мадамата и студента, че са писали за оня кирясалия БОЖО.БОЖО ХА ИЗЧИСТИ СИ ВЕЛПАПЕТО И ТЕНЕКИИТЕ ОТ СИРЕНЕТО ОТ ВХОДА КЪМ МАЗЕТО! УСМЪРДЯ ЦЕЛИЯ БЛОК!
164
0
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Привет ТОДОРЕ!
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много се извинявам,но лично аз не виждам голяма разлика между СИВ(съюз за икономическа взаимопомощ) и СЕВ(съвет по европейските въпроси).И в двата случая провалът е в човешкия фактор.
162
3
 
3
 
! Отговори
български сепаратист преди 9 години
ТОДОРЕ ОТ ХАРМАНЛИ, РОДОЛЮБЕЦО, имаш ПОЗДРАВИ ОТ българските патриоти ФРОНТА В ДОНЕЦК!Бъди сигурен, че ще гоним хохлите до Киев.Знам, че обичаш водката, НАЗДРАВЕ!!!
161
2
 
5
 
! Отговори
много важно преди 9 години
Да се сплотяват. До вчера се кълняха в Ленин и Сталин, сега ги били пратили евреите.Те евреите си гледат бизнеса, сега с тях ще се занимават. Отидете на Епохални Времена да видите. Че сложили и снимки на Дмитри Иванов и Тома Томов. То голяма информираност, голямо нещо.
160
5
 
4
 
! Отговори
български сепаратист преди 9 години
Айде *** мишки вливайте се по-бързо в редовете на хохлите, че да очистя тая зема от вашта пасмина!Чакам в с огромно удоволствие компютърни плъхове!
159
1
 
5
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До Божо. 278Успокой се и забрави за проблемите на Русия, забрави завинаги! По-добре мисли за голямите проблеми на майка-България, ако сте истински български.
158
1
 
6
 
! Отговори
не причьом преди 9 години
Аз не знам, ама ако някой ми направи услуга и после ми я повтаря 100 и много години, ще му кажа: Абе ай сектир от тука! Явно целите ти не са били чисти! Пък тези *** дето пишат че се бият от будката на нощния пазач да си гледат мизерията.
157
3
 
3
 
! Отговори
мадама преди 9 години
Божо, ти не си ли оня изтрещелия пенсер от Люлин в блока на баба дето бъбри идиотщини?Баба ми е споменавала, че ти от време на време обичаш мъже?
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко,няма дълго да терпят лишения,картелното споразумение между САЩ и ОПЕК скоро ще се разпадне.Ако трябва да сме искрени, ЕС до голяма степен "озапти" дивия капитализъм в България.Западна Европа обаче страда от "комплекса на отличника"-усещане за непогрешимост,а реално гафът с кризата в Украйна и провала в политиката с Русия бяха предизвикани от непрофесионалните действия на ЕС политици.Да,САЩ много се постараха това да се случи,но те поне си знаят интереса за разлика от ЕС.
155
3
 
6
 
! Отговори
студент преди 9 години
Оставете го тоя БОЖО!Тоя изперкал старец ми е съсед. По цял ден плещи врели некипели на бабичките пред блока в Люлин три и дори им целува ръце! А и чистачката каза че пикае между етажите и последния път отказа да чисти!
154
6
 
3
 
! Отговори
български сепаратист преди 9 години
БОЖО, ако си мъж ела в Украйна и се бий с мене.Аз съм тук и те чакам с калашник в ръка и две лимонки на кръста.А ако си от тия празнодумците с меките китки по-добре не идвай - поеми *** отзад и се успокой кончитке!!!!!!!
153
3
 
2
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До Дълес 268. "жертвите на комунизма са 200 милиона"... Ужас! Аз ви моля, да се посочи към мен източникът на тази учудваща информация. Възможно ли е? Ако не - спрете вашите провокации!
152
3
 
4
 
! Отговори
бан професор преди 9 години
Ех, Божо, Божо!!!! Ех лукчо!Язък ти за божието име!Но кой е виновен, че Всевишния не те е надарил с акъл! Но ти си просто ПИОНКА на Господ, спусната на белия свят за разнообразие на надарените!Също по-умните те използват да им слугуваш!А в момента си паднал на най-ниското стъпало - ти "умнико" слугуваш умствено на едно презатлантическо обонговче и кукловодите мую!Но без акъл толкова ти ражда черепната кутия! АМИН!
151
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе знаеш историята, мой човек! Измряли хора от много националности, защото наистина е имало глад в Съветски Съюз в началото на 30-те години, най-много в Поволжието а не в Украйна. Но на украинците им се изнася да говорят за Голодомор, геноцид и т.п. та да ги съжали ЕС повече. Всички републики живеят добре след распадането на СССР, и само Украина излезе най-некадърна, най-крадлива от всички. Белорусия е много по-бедна в ресурсите страна от Украйна, а живеят добре. Пътищтата им са едни от най-добрите в Европа, социалните придобивки също. А Украйна все хленчи и хленчи, чака някой д