Русия няма да позволи да я превъзхождат военно

Предупреждението отправи руският министър на отбраната
Обновена: 30 яну 2015 14:25 | 30 яну 2015 12:50, Елка Василева
393
Русия няма да позволи да я превъзхождат военно
Владимир Путин и Сергей Шойгу. Снимка: архив, Reuters

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Русия няма да позволи други страни да достигнат военно превъзходство над нея и обеща да изпълни план за модернизиране на въоръжените сили, предаде Ройтерс.

"Задачата, поставена от президента - да не допуснем военно превъзходство над страната ни, ще бъде изпълнена безусловно", подчерта Шойгу на заседание на колегията на министерството на отбраната.

Във връзка със създалата се военно-политическа обстановка около Русия в плана за дейността на отбранителното ведомство за 2015 г. са внесени корекции, предвиждащи увеличаване на бойния потенциал на въоръжените сили.

За целта се предвижда да бъдат подсилени групировките на войските и силите в стратегически направления, обясни Шойгу, цитиран от ТАСС.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
1
 
! Отговори
boi i opuvane преди 9 години
Edin chovek kakto si vurvial pokrai rekata vidial kak drug chovek se davi.Skochil vednaga, izkaral go ot vodata i go opunal. Udavnikat blagodaril za spasiavaneto no popital s nedoumenie:- Blagodaria ti che mi spasi jivota, samo che zashto me opuna otzad?- Za da pomnish mamka ti, che kato napravia dobro mnogo burzo zabraviate.I taka edin den doshla Rusiq i spasila Bulgaria ot tova da posledva armencite v nelekata im sudba 1915.No i bylgarina, kato istinski chovek obicha da zabravia..
141
0
 
0
 
! Отговори
до 203 преди 9 години
съвсем точно,печелят милиарди и милиарди от износп и търговия.
140
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари, при вас има противоречие между думи и дела. Вярвате, че рублата е подценена и долара ще девалвира, но се запасявате с долари, а не с рубли. Действате както по времето на соц-а, обяснявате колко е тежък живота на работника в загниващото капиталистическо обещество, а в същото време драпате да отидете да работите в капиталистическа страна.
139
5
 
2
 
! Отговори
Кило Моцарела преди 9 години
В България - 22.00 лева за килограм.Кило Моцарела в Москва - 6.77 лева (167 рубли ) за килограм.Пак ми дрънкай, че Моцарелата било достъпно за българина. Достъпно - грънци.Даже другарите империалисти им го дават по-евтино. А нас не ни е...ват за нищо.
138
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до СПРАВЕДЛИВискам да ти кажа, че Русия е много голям вносител на лекарства от много страни, а България е сериозен производител на лекарства, а ти пишеш че ще внасяш лекарства от Русия в България, предполагам ще са български, но на петорна ценакрилата фраза:"Който не познава Сибир, той не познава СССР "
137
4
 
6
 
! Отговори
шмайзер пастърма преди 9 години
сега неразбрах, да купувам ли рубли, или да продавам рубли"Американския империализъм - враг номер едно на Каспичан! "
136
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другарите, въртят, сучат, но не рискуват да си купят поне стотина рубли. Иначе хвалят великата Русия, нейното оръжие, мъдрия й вожд и непогрешимата политиката на най-голямата държава в света. При такива ситуации, когато човек говори едно, а върши друго, няма как да му се вярва.Не ви вярвам, другари.
135
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото, еврото вече стана 80 рубли, пак 10% спад за един месец.
134
5
 
7
 
! Отговори
А знаете ли, че преди 9 години
Средния руснак масово ходи в отпуска в Турция, Гърция, Египет и Тайланд. Богатите оюигарси имат имоти във Америка, Франция и ходят на почивка из цял свят.Продължавайте да си мрънкате мантрата, че били бедни.
133
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 04.02.2015 Кери пристига в Москва да моли за пощада и помощ. Обонго разпореди на укрите да нарушат примирието, но пак не им излезе сметката и опълченците пак ги подпукаха. Ще спре ли ВСН за пореден път настъплението и ще дадат ли на укрите пак да се окопитят?
132
1
 
8
 
! Отговори
шмайзер пастърма преди 9 години
ето го и планъТ"Всяко кебапче - куршум в сърцето на световния империализъм!""Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!"
131
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Абе кой ще ти ръситоворищ, аз мисля че вие тролите някъде от Масква и въобще не сте влизали в български супермаркет, за Ваше сведения Моцарелата и Пармезана в България са средно 2,5 пъти по евтини от Русия, и тук те въобще не попадат в категорията на скъпите сирена, всъщност моцарелата не е нищо друго освен неузряло сирене, а пармезана преузрял кашкавал, можете да си ги направите и къщи в хладилника, разбира се всичко това го знае всеки средно грамотен българин, но е неизвестно за москалите
130
1
 
5
 
! Отговори
шмайзер пастърма преди 9 години
до СПРАВЕДЛИВ"Родният износ на лекарствени вещества и продукти заема дял от 29,8% от износа на страната ни към Русия, който възлиза на общо 1,121 млрд. лв. за 2013 г."
129
5
 
8
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Хубавото е че големите световни промени не се резултат на хода на валутите. Че тяхната стойност се определя от тези дето държат всичките, включително и рублата. По всяка вероятност преди да се закрие Запада ще си извиси валутите, евро и долари до небесата а ще срине рублата да не си покрива стойността на хартийката, - и какво?! По една водородна бомба на Лондон, Брюксел и Ню Йорк (този път истинска а не хаосен фишек на СТЦ), и Запада ще нарече Русия Освободител!
128
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Уважаеми другари, предлагам ви веднага след като получите заплатата си в лева да я обърнете в рубли."---------------------------------------А ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ ФИНАНСОВИ АКУЛИ В СВЕТА НЕ ПРАВЯТ ТОЧНО ТОВА?!---------------------------------------Щом е така последвайте ги, другари. Какво чакате?
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо винаги когато големите си мерят проблемите, ние мъничките, се хващаме за пръстите на терличките?
126
3
 
8
 
! Отговори
шмайзер пастърма преди 9 години
до СПРАВЕДЛИВмомко, Русия от много години внася лекарства от нас
125
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До справедлив?И кво викаш, ако бяхме се вързали към рублата щяхме да сме много напред а? Много напред с едни дългове ДА. Защо тогава Русия планира трилиони рубли да отпуска за стабилизиране на рублата А?Че даже и прави квалификации за другите, а той горкия пъкел не разбира от валути и курсовете им. Ти кво си мислиш, че с обезцението дето настъпи на рублата се печели? много си заблуденНе гледай държавии, като Япония, които изкуствено си свалят валутата, това е за да повишат продажбите!
124
4
 
15
 
! Отговори
иван преди 9 години
в Пазарджик минималната е 350 и хората работят на норма за тях и пак не ги взимат някой .има и такива който работят за 500 но са малцина тези ,който са на 800и нагоре-горе долу тези ,който взимат 800 се приближават до минималната на Русия другите са може би Северна Корея и те са най запалените Американски подръжници тука в форумите .....не ги мислете Руснаците сополи такива ,нещастници -бачкате като роби едвам свързвате 2 края,тръгнали сте на хората оценка да правите -ваща *** -голташка
123
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джуджетата от кремъл са всесилни и могат да заповядват избиването на украински жени и деца, а пък не могат да се справят с един нищо и никакъв девалвирал долар на фалиралата икономика на САЩ.