Нова снежна буря в САЩ отмени близо 2 000 полета

От лошото време в близките дни ще бъдат засегнати около 100 млн. души
19
Нова снежна буря в САЩ отмени близо 2 000 полета
Снимка: Reuters

Близо 2000 полета бяха отменени заради силна снежна буря в Средния Запад и североизточната част на САЩ, съобщават световните агенции.

Според американската метеорологична служба се очаква това да бъде най-широкообхватната снежна буря досега за този сезон, простирайки се от централния щат Небраска до Мейн на североизток.

Метеоролозите предупредиха, че от лошото време в близките дни ще бъдат засегнати около 100 милиона души - почти една трета от населението на САЩ.

Особено тежко се очертава да бъде положението в Чикаго, където според метеоролозите "комбинацията между сняг и много силни ветрове ще направи пътуването извънредно опасно". Там може да падне около 30 сантиметра сняг, а подобни валежи се очакват и в Ню Йорк и Бостън.

Сред големите градове, които се намират на пътя на бурята, са също така Детройт и Кливлънд. В Средния Запад вече вали сняг, а бурята се придвижва на североизток.

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио предупреди, че в сутрешния час пик днес пътната обстановка ще бъде тежка, и призова хората по възможност да се въздържат да пътуват с личните си автомобили.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
ХААААААРП!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
xamerikancite shte mraznat- koito zlo misli zlo polo4ava
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАко последва такова земетресение, най- вероятно ще е в Йелоустоун и ще е началото на изригването на вулкана. Тогава не просто ще спрат много войни, а всички войни. Заедно с тях ще спрат и всички спортни прояви, ще изчезнат образователните системи, болниците, градовете, селата и хората по цялата планета поне на 99%. Когато пишете глупости, поне се замислете какво пишете. Подобни катаклизми не оказват влияние само върху една държава, както ще е и при ядрена война.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американските снежни виелици - най-снежните виелици на света. :)
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е и
7
2
 
6
 
! Отговори
интересно преди 9 години
Чудя се на акъла на всички, явно целия свят изперка, Аз живея в град където сняг до 20 см не го броим за сняг. Преди 3 месеца бяха към 70 см почистиха (доколкото е възможно) улиците и си се движихме горе долу добре. Много филми гледаме, където спешната помощ, пожарна полиция е на ъгъла, но разберете това са филми, реалността е еднаква навсякъде.....
6
1
 
7
 
! Отговори
Предлагам преди 9 години
Вместо хапливи коментарчета, хайде поне ние,коментиращите тук,да се обърнем с официални запитвания към нашите общински и парламентарни избраници и да ги попитаме кога и в България, при всеки паднал сняг,тротоарите ще бъдат веднага разчиствани с помощта на такива малки по обем съоръжения, като това на снимката.Отделя се от бюджета за какви ли не разходи, значи могат да се купят и такива джаджи.Имаме и предостатъчно здрави млади хора на соц.помощи - могат да отработват по някой час такова чистене
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще ги стигнем американците?!
4
5
 
14
 
! Отговори
Бай Симо преди 9 години
Дреме ми за пресния сняг в USA колкото хамериканците се интересуват от глада в BG.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да вземем да им изпратим помощи ли, що ли? Нали целият останал свят ни помогна миналото лято, та да върнем жеста!
2
4
 
14
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 9 години
От Червен Бряг дарява педесе компота от сливи - джанки за братския хамерикански народ! И две връзки сушен босилек, да си варят чай! Ура, другари!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката със снегопочистващата машина ако не е някой българин те на.