Открити са "черните кутии" на разбилия се в Тайван самолет

По последни данни са загинали 23 души
Обновена: 4 фев 2015 15:11 | 4 фев 2015 15:10, Елка Василева
6

Снимка: БТА

 

Открити са двете „черни кутии“ на разбилия се в Тайван самолет ATR 72-600 на компанията TransAsia Airways. Това съобщиха от тайванския съвет по безопасност на авиацията, предаде телевизия Focus Taiwan. Предстои разшифроването на „черните кутии“.

Още по темата

По последни данни са загинали 23 души, 15 са пострадали, а 20 се водят за безследно изчезнали, съобщи Централната информационна агенция на Тайван (CNA). Данните за загиналите и пострадалите се променят постоянно, пише Newsru.com. По-рано беше съобщено, че са спасени 36 души.

На борда на самолета са се намирали 58 души, от които две деца и петима членове на екипажа. Сред пътниците е имало 31 граждани на Китай.

Самолетът падна в река близо до столицата на Тайван – Тайпе няколко минути след излитането. След излитането си от летище в Тайпе самолетът се е завъртял на една страна във въздуха, закачил е с едното си крило естакада и е паднал в река Цзилун. По-голямата част от корпуса му е потънала на няколко десетки метра от брега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Тайвансамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Защо не пишете каква марка е самолета на 100% не е руски защото заглавията щяха да бъдат с много големи букви.*** няма да пропусне да опльо е руснаците.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз път Обама прекрачи червената линия.
3
2
 
8
 
! Отговори
математик преди 9 години
загинали 23 души, 15 са пострадали, а 20 се водят за безследно изчезнали,По-рано беше съобщено, че са спасени 36 души.На борда на самолета са се намирали 58 души58-23-20=15 или 36аз ли не мога да смятам или вие пишете глупости?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самолетът е закачил с едното си крило естакадата, но миг преди това е разрязал покрива на жълтия миниван.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Засичай колко време ще е необходимо за разшифроването на черните кутии на този самолет и кога най-сетне ще научим резултатите от разшифроването на черните кутии на МН-17, които бяха предадени за разшифроване на "най-добрите" специалисти в Англия.