Снаряд удари болница в Донецк

Загинали са най-малко петима души
4 фев 2015 13:50, Елка Василева
81
Снаряд удари болница в Донецк
Снимка: архив, Reuters

Петима души са загинали при артилерийски обстрел срещу донецката градска болница, съобщи ТАСС, позовавайки се на вътрешното министерство на самопровъзгласената Донецка република.

По предварителни данни е убит един човек в болницата и четирима - на улицата, се казва в съобщението.

Преди това кметството на града съобщи, че е бил подложен на артилерийски обстрел квартала Текстилшчик, където се намира болницата. Пострадал е електропровод, целият микрорайон е останал без ток.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
Ало, 77. Обикновено така пишат бивши комунисти, сега отявлени демократи. Укроти топката, така до никъде няма да се стигне.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички тези идиотщини ги вършат руските терористи, а вие българските *** сте също така злобни и мръсни и затова подкрепяте Руската агресия, защото сте инфантилни мръсни комунистчета защитници на Путиновия терор!!!1
62
2
 
11
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Скоро фашагите ще отговарят за всичко!!!!! Потрошенко ще го обесят на първото дърво!! Украинският народ вече чувства върху гърба си мръсните дела на хунтата!!!!!!
61
12
 
2
 
! Отговори
украинец преди 9 години
До Българин--------------Вчера 16 руски танка победоносно влизат в Дебалцево като не срещат никаква съпротива и решават,че са завладели града.Два часа след това обаче се оказва че нещо са объркали и 14 от танковете биват унищожени заедно с ватата вътре,а два са пленени с живи ***-решили да се предадат благоразумно.Сега пеят кат канарчета пред Служби Безпечности Украини и пред Десен Сектор и от време на време проскимтяват че не било честно да ги гърмят с Щатски ракети противотанкови.
60
11
 
3
 
! Отговори
украинец преди 9 години
До Българин----------Искаш да кажеш путин,не порошенко-Путин стреля по болници,Путин трови театри с газ,Путин дави подводници като "Курск",Путин разстррелва деца в Беслан.Откъде го взе тоз Порошенко ,бе ***?
59
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Порошенко трябва да бъде заловен и изправен пред военен съд за тези мародерства.
58
18
 
2
 
! Отговори
Православен преди 9 години
Рашистите не прощават на болници и пазари, но в дебалцево много умиргат за родину. Груз 200 и в Маскве.
57
0
 
11
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 66Русия щв спечели не е затварял пазара си за украински стоки за разлика от тъпите украинци. Така че ако има контра заявак за пропуснати ползи а сигурно е че ще има Украйна ще загуби и това дело.
56
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 65Ти изглежда от икономика не разбираш мислиш си че след като лихвения проценрт е от 11 на 17% то това е 17% умножено по 12 месеца. Не умнико за година е 17%. В моята работа ползвам БНБ лихвен процент за нас на месец е 0.1-0.2-0.3 което на годишна база пак прави над 7% Само че има един номер ако смяташ лихвен процент спрямо БВП. ако сметнеш БВП към делември в $ ще е различен от БВП от януари в $ съответно 66 рубли и 30 рубли. ако сметнеш БВП в рубли всико си е ок - СТЪКМИСТИКААААА
55
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйна съди русия в хага за пропуснати ползи за $5 000 000 000
54
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Инфлацията в русия за 2014г е трицифрена ако не знаеш
53
0
 
6
 
! Отговори
Бпби преди 9 години
До Анонимен 62Къде са тези пенсионери бре? Къде е тази 3 цифрена инфлация. Абе умнико със всякя рубла разлика нагоре спрямо долара все едно няколко милярда рубли са напечатани за руския пазар. При наличие на свободни пари в един пазар бизнеса се оживява. Освен това целия руски пазар в момента се насочва към Турция, Аржентина, Никарагуа, Уругвай, Китай, Индия, Куба и прочие страни които не са Хамерикански пъпети.
52
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 61Умнико на границата има 2 броя брояча един Украински и един Руски а на другата граница един Укртаински и един Унгарски. ако покажат и 1 кубик разлика ги пращат на сервиз за ТАРИРАНЕ. Така че е ясно колко ГАЗ е влезнал колко е излезнал и колко Украйна е откраднала. Освен това в руските договори, а те са капиталисти и са си вързали гащите, има точно указани клаузи от като ти не правиш това аз ти пускам газ на по-висока цена. Има ли Украински подпис има - сори снасяй 3 Млрд$
51
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече се вижда как руската икономика понася продължителна завоевателна война - трицифрена инфлация, рейтин "не инвестирай" BB+, пенсионерите са на прага на физическото оцеляване
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"""Но Украйна има да връща милярди на РФ само за ГАЗ са 3 млрд$"""Този дълг е спорен и е на арбитраж в международния съд. Преди 2 месеца русия въведе предплащане за газта която изнася в Украйна и в момента е така.
49
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До славянин 56Това са геополитичски глупости на техните дупедавци(полша и прибалтийските републики)Литва, Латвия и Естония вкарват над 2Млрд$ за ХЪБ за ГАЗ и получават с 200$ по скъп газ през него от колкото руския. Полша върви по същия път. до края на годината ще имвестира 4 Млрд$ за Хъб за ГАЗ и това при изградена инфраструктура и по-евтин продукт идващ от Русия.Ако някой ми каже че има икономическа логика в това и го докаже ще го направим почетен професор.
48
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 54Но Украйна има да връща милярди на РФ само за ГАЗ са 3 млрд$. Имайте предвид че над 25-30% от икономиката на Украйна е била насочена към РФ. Представете си какво става като загубиш 25% от пазара си и то заради собствените ти политици. Ние българите сме го преживели - Виденовото време. Загубихме около 75% от пазарите си както в РФ така и в Източния блок
47
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Блицкрига на путин се провали, а икономиката на русия не може да понесе продължителна завоевателна война. Времето работи в полза на украинския народ който защитава своята свещенна земя от нашествениците.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отказа се да пишеш как Украйна има "да връща милярди дългове на Русия", което е голям успех
45
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 50напиши си името да ти се смеем персонално1. По казуса Косово създаден от САЩ КРИМ придоби НЕЗАВИСИМОСТ и след това като НЕЗАВИСИМА страна се присъедини към РФ2. Самопровъзгласените ЛНР и ДНР (тоест никой още не ги е признал)(Китай (комунистически) не се признаваше от САЩ десетки години нещата се промениха след като Китай гръмна Ядрена бомба) все още имат вариант на пълна автономия в Украйна, но Потрошенко и Хамериканци това не им изнася. Така че все още сме на казуса Косово пак