Порошенко: Предложението за мир може да проработи

Украинският президент иска по-голяма сигурност в Европа
Обновена: 7 фев 2015 12:06 | 7 фев 2015 12:06, Красимир Ангелов
72
Порошенко: Предложението за мир може да проработи
Снимка: Reuters

Украинският президент Петро Порошенко обяви днес, че френско-германското предложение за прекратяване на конфликта с проруските сепаратисти в Източна Украйна може да проработи, предаде Ройтерс.

Порошенко, който участва в конференцията по сигурността в Мюнхен, отговори утвърдително на въпроса на Ройтерс дали инициативата, представена от германската канцлерка Ангела Меркел и френския президент Франсоа Оланд на президента Владимир Путин вчера може да проработи.

Украинският президент добави, че се надява да съдейства за по-голяма сигурност в Европа, съобщава БТА.

Както Dnes.bg съобщи, над 5 часа продължи срещата между Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Владимир Путин в Кремъл в петък вечер. Те се разбраха да продължат да работят заедно относно разработването на съвместен документ за прилагане на споразумението за прекратяване на огъня в Украйна, постигнато миналия септември в беларуската столица Минск.

Ден по-рано пък Меркел и Оланд се срещнаха с украинския президент Петро Порошенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Бонбоненaтa *** ще мирясa сaмо с нож в врaтa !!!
34
0
 
3
 
! Отговори
до 52 преди 9 години
Анонимен, времето на такива плоски мозъци като твоя тиквен мозък е отминало. Говориш неща, които и пияниците по кръчмите вече не искат да слушат.
33
0
 
7
 
! Отговори
до 53 преди 9 години
***, живееш във времето на динозаврите!
32
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАбе ***, ако не бяха САЩ и ЕС днес ти щеше да си пасеш магарето на село и да чакаш 15 години да си купиш "Москвич" да извозваш картофите от полето! За интернет щеше да четеш в "Работническо дело", лаптоп, таблет и мобилни телефони нямаше да си виждал и на снимка!Аман от *** защитници на мизерията и безумствата *** СССР, КГБ и всичко дето тази ненормална азиатска страна е раждала...
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента националният дълг на САЩ е 70 трилиона долара, според неофициални източници сумарният дълг е над 700 трилиона. САЩ са една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Значи изход от кризата за САЩ вече е невъзможен без нулиране на дълговете. Което може да стане терористична атака "с ***" ядрена бомба в американски град, разпространение на пандемията от "свински грип", ебола или нещо подобно, нова война в Украйна, и т.н.
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ произвеждат по-малко от 18 процента от световния брутен продукт, но потребяват 40 на сто от него. Заради това общият дълг на САЩ е между 70 и 700 трилиона долара (никой не знае колко са и по каква методология ги изчисляват). Но даже в минималния вариант дългът надминава годишния световен брутен продукт 5 пъти. Това означава, че парите за икономическия ръст на целия свят са изядени и няма откъде да се вземат. Така САЩ въвличат в пропастта и другите страни.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZARADI INTERESITE NA NAI-GLUPAVITE HORA V SVETA SVETAT TARPI GOLIAMI ZAGUBI
28
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путинското кгб му дай танкове и да заграбва !!икономика 0 иновации 0технологии 0 човешки ресурс 10земни богатства 10територия 10 Що е то ? Червена чугунена глава с *** !!!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Samo bes bG voinizi v ukrainka vsimaite voinizi ot BRD ch i tn balgarite sa sa mir ne sreschtu Rusia ukrainzite da si opravat greschkata na tapia Prost hrus4ov koito namasche i parvi klas a i Ukrainez
26
13
 
3
 
! Отговори
комюнике 2017 преди 9 години
На полско-китайската граница нищо ново!
25
0
 
30
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
Най-справедливо ще е, мазният, нелицеприятен неолиберал Яценюк да бъде осъден. Яценюк е живото олицетворение на ***. Задмина бившия грузински президент Закашвили.
24
25
 
3
 
! Отговори
Войната ще продължи! преди 9 години
Предстои бързо превъоражаване на украинската армия и интернационализиране на конфликта , с включване на всички недоволни руски съседи от Путиновия режим!САЩ-тепърва ще изпробват новите си безпилотни самолети и ниско-летящите ракетни системи , неуловими за руските радари!Грузия , Чечня , Армения и Далечния изток -активно ще се включат в подялбата на наследството на руския чичо ***.Афганистан и Китай --също имат планове за корекции на границите!
23
0
 
7
 
! Отговори
Досега, ... преди 9 години
... нищо конкретно.
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин ще направи голяма грешка ако спре офанзивата на опълчението !!!!! Украинските фашисти само чакат хамериканското оръжие и пак ще почнат да трепят наред в Донецк !!!!!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Tactician преди 9 години
А може и да не проработи...
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма и никога не е имало -Братска Украйна.. НИКОГА няма да има ..СЛАВА НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ
19
14
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
до 26 брей Братушка ,къде да си напиша банковата сметка за такива коментари ? Бая пара направи нали, *** не пести !!
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Билд": Путин победи в УкрайнаЗападните медии отбелязват още, че френският президент Франсоа Оланд и германският канцлер Ангела Меркел не желаят да приемат твърде рискования план на Съединените щати за разрешаването на конфликта в Украйна. Ето защо те са решили да обсъдят с Киев и Москва мирен план за преодоляването на кризисната ситуация в Донбас, опитвайки се да изпреварят САЩ, които се опитват да накарат целия Запад да действа според техните разбирания, допълва коментарите на немските медии
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
братушки цяла България ви подлрепя , вярно е че и в Бг имаме незначим брой продажници - американски *** които са готови да целуват краката на американските политици които искат да ЗАПАЛЯТ ВОЙНА В ЕВРОПА . Но вярвайте ...БЪЛГАРЯ обича Русия ..
16
0
 
10
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Ще "проработи" предложението,ако се съгласят и бунтовниците,тях питахте ли?Ама като ги знаем хунтаджиите,на тях не им пука за никакви предложения,гледат да протакат и избягнат поражението,което се очертава!