Напрежението срещу Путин в Русия скоро може да ескалира

„В страната се води състезание между хладилника и телевизора”, смята анализатор
Обновена: 1 мар 2015 22:29 | 1 мар 2015 22:12, Екип на Bulgaria On Air
621
Напрежението срещу Путин в Русия скоро може да ескалира
Снимка: Reuters

Руската интелигенция и руското общество може да се надигне срещу президента Владимир Путин и неговия режим напролет. Това прогнозира политологът Кирил Аврамов пред телевизия Bulgaria On Air.

Още по темата
Според него военните в Русия не са в състояние да организират държавен преврат. „Промените могат да дойдат единствено от надигащото се общество и осъзнаването на руската интелигенция до какво води режима на президента Путин”, каза Аврамов в предаването „Денят он ер“.

Политологът коментира и санкциите, наложени на Москва от ЕС и САЩ. Той беше категоричен, че те работят и засягат живота и на обикновените граждани. „В Русия се води състезание между хладилника и телевизора”, описа образно ситуацията Аврамов.

Според него руските граждани вече са уморени от начина, по който действа олигархията.

Политологът смята, че рейтингът на Путин е „фетиш“, на който се държи много. Той сравни убийството на опозиционера Борис Немцов и днешното траурно шествие като взаимен страх, присъщ за Русия в края на XIX век.

По-рано днес десетки хиляди излязоха по улиците на Москва, Санкт Петербург и други градове на Русия в памет на убития руски опозиционер.

Полицията в Москва публикува и първото описание на убиеца му – той е висок мъж, постриган късо и с нормално телосложение. Стрелецът е избягал със сребриста кола ВАЗ-21102 с осетински регистрационен номер, което накара наблюдателите да заговорят за осетинска връзка в убийството на политика.

Беше обявено и възнаграждение от 3 милиона рубли, или малко над 60 000 евро, за всяка ценна информация по случая.

Цялото интервю чуйте във видеото на Bulgaria On Air

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПо същата причина по която *** емигрират в Англия - тайм най-лесно се намира работа като мияч на коли и чинии, берач на ягоди и каквото там се сетиш.
227
14
 
4
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Кой от вас, вдигна самолета тая сутрин, и разклати кревата ?Или се изсрахте , и без да си вземете душ, направо с одрисканите ***, се залепихте за компютрите.
226
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък тая *** телевизия BulgariaOnAir освен неколцина ***, кой ли пък я гледа ?!
225
0
 
11
 
! Отговори
до 432 преди 9 години
Много рано сте употребили опиати и алкохол
224
0
 
11
 
! Отговори
до 424 преди 9 години
Значи и ти не си нормален ,щом си във форума?! Отдавна съм разбрал защо не сме на една страна. Защото сте ***, напразно ви плащат по някой цент.
223
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая статия вече я четохме няколко пъти! Само че още древните хора са казали по-добре хляб и сол в мирно време, отколкото печено агне във война!
222
0
 
15
 
! Отговори
информационен поток преди 9 години
Заливай с помия. Карай ги да вождат черното бяло а бялото черно. Карай ги да се съмняват в пола си вярста в децата в майката докато признят *** за господ.
221
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Mr.STARBUCKS-------ти ли си нормален??????????????????????? направо ми вдигна настроението тази сутрин със своята самооценка....хааххххааХХХААааххххха
220
0
 
11
 
! Отговори
До Път преди 9 години
Абсолютно си прав...Ако от ЕС бяха казали -необходимо условие да ви приемем е да си УВЕЛИЧИТЕ ЯДРЕНИТЕ МОЩНОСТИ- нови реактори например бих се съгласил че ни мислят доброто...А не-УНИЩОЖЕТЕ си производството на евтина електроенергия и тогава по милост ще ви приемем...А за квотите в земеделието не ми се и говори...
219
2
 
13
 
! Отговори
поррпи нгп преди 9 години
Тоя Немцов изхарчил доста американска пара,после не оправдал очакванията и американците са се възползвали за последен път от него--------Между другото има клип в нета,в който Путин им казва в очите това--След като не сте изпълнили задачите на Б.Дом отивате "в разход".....никой не иска слаби позиции от вас.....
218
15
 
2
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До сургутАма как няма да е такова мнението, като във форумите на тоя сайт се събират само деменционни комунисти и издухани атакисти.Нормалните и цивилизовани хора работят, или просто не четат глупостите ви.
217
1
 
13
 
! Отговори
Мераци преди 9 години
Обонго иска ба-на-на.Обонго иска не-фта.Обонго иска Путин пада от клон.Обонго иска скача на клон.
216
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Соросоидчетата:Внимавайте от кого вземате пари, защо идва време да давате отчеткакво сте свършили и за това се плаща скъпо.Инача много по-лесно щеше ако бяхте прочели и вникнали в книгатаМефистофел, но явно сте спали в клас на времето.
215
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Тоя ***,Истина е, платили са едно "интелигенти" и кроят пуч.
214
0
 
14
 
! Отговори
Дрън-дрън преди 9 години
Да, бе! Той руският народ умира да го грабят западняци. Подготвили са екипче от платени национални предатели да заменят Путин и го наричат "народ". Да внимават, защото вместо да докарат на власт своите марионетки, ще докарат на власт още по-крайни националисти.
213
1
 
10
 
! Отговори
сургут преди 9 години
До волгоградския--тук мнението на повечето хора е,че късно са го гръмнали тоя ***.Хората казва така-щом работи за сащ и техните идеи--малко му е--доигрался.......
212
1
 
8
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Поздрав за Обонго. YouTube- "Я рускии оккупант"
211
1
 
23
 
! Отговори
Путь = Път преди 9 години
Със своите лъжливи "евроатлантически ценности" и своята фасадна демокрация, илюминати подмамиха много държави от Източна Европа и света да съсипят икономиките си и спокойствието, в което живееха едно време.За 25 години Нов световен ред населението на бившите социалистически държави се е стопило с 1/3 !!!За *** и ислямизацията да не говорим ...Ето, докъде водят "евроатлантическите ценности" !Ще могат ли да излъжат и руснаците ?Не вярвам, защото познавам руския народ.
210
5
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Работата отива на вобйна!
209
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мора Нант------------------без пари ви мразим Кончити--без пари и ще ви купуваме по едно куршумче-подарък от сърце.....