ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов

Партията призова за освобождаването на политическите затворници в Русия
92
ЕНП поиска международно разследване за убийството на Немцов
Снимка: Булфото, архив

ЕНП настоява да се проведе независимо международно разследване на убийството на Борис Немцов. Това става ясно от специална резолюция на Европейската народна партия, приета по време на заседанието на Политическата асамблея на партията в Брюксел, в което участва председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщават от пресцентърът на ГЕРБ.

В резолюцията е записано още, че ЕНП призовава ЕС да вземе под внимание убийството на Немцов, когато подготвя бъдещи санкции срещу Русия. В документа се поднасят и дълбоки съболезнования към семейството на Немцов, неговите приятели, членовете на опозицията и руския народ.

Европейската народна партия изразява безпокойство относно системния натиск и убийства на членове на опозицията, включително журналисти и хора, изразяващи критика към управлението, както и относно постоянните атаки срещу независими организации за защита на правата на човека.

Резолюцията на ЕНП призовава руските власти да освободят веднага всички политически затворници, сред които Алексей Навални, брат му - Олег Навални и Надя Шевченко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато в украина разстреляха руския журналист никои от еврогеиската комисиия не е искал разследване
56
0
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Ако трябва да перефразираме другаря Сталин - колко танка има ЕНП, та поставя такива искания?
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A ZA GENOZIDA NAD BALGARSKIAT NAROD IZVARSHEN OT GERB NIAMA LI DA SE IZVARSHI RAZSLEDVANE.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що бе, след убийството на Кенеди имаше ли международно разследване?
53
0
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Даа, верно е !ЕНП ще изпраща разследваща група оглавявана от Цв.Цв. и със заместник- прокурор Ася Цвъчковата!Те са подготвили вече свидетели , които да обвинят Путин като организатор на убийството!
52
1
 
8
 
! Отговори
по поръчка преди 9 години
Убийството на Немцов е било организирано от Адам Осмаев, главатар на чеченския фашисткия батальон "Дудаев", биещ се на страната на режима на Пороченко. Бандитите са искали да си отмъстят за ликвидирането, от опълченците, на своя бивш главатар Иса Мунаев и да изпълнят поръчка на украинската тайна служба СБУ.
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОПРАВИХА КРИЗАТА В Европа американските *** , та СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОТЕЖЕ НА ПИЯНИЦАТА ЕЛЦИН , напишете какъв му е рейтинга на тоя НЕМЦОВ , само изключете жените от гласувалите , че тоя е използвал политиката , само да си намира млади жени , а не за друго, и е известен с секс мераците си , а не с политическа дейност , и не ни занимавайте с глупости , а вижте България. Пакистан искал да ни дава втора ръка самолети , страна от Третия или Четвъртия свят , ще помага на страна от ЕС . Позор
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов , защо не го разследват за 5-те апартамента , такива като него са направили повече поразии за България , сравнение сексманиака НЕМЦОВ
49
0
 
9
 
! Отговори
АА преди 9 години
ВАС КАКВО ИНТЕРЕСУВА НЕМЦОВ МОШЕНИК ОТКЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ЛЮБОВНИЦИ 4 ДЕЦА ГЛЕДАЙТЕ БГ И ТУК ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА
48
0
 
15
 
! Отговори
9973 преди 9 години
днес благодаря на Руската армия и Руското оръжие за свободата си! моля се час по-скоро тоя грозен *** от снимката да отиде в затвора! моля се Америка да се провали и ОТАН да се разпадне! моля се турция да се разпадне и да се появи час по-скоро независим Кюрдистан! моля се ЕНП да се занимава с крадците в редиците си, а не със смъртта на мосадските агенти в Русия. А най-жалкото нещо на света е българската журналистика!честит 3 Март Българи!
47
0
 
20
 
! Отговори
ХРИСТО преди 9 години
КАКЪВ НОМЕР РАИРАН КОСТЮМ ДА МУ ПОРЪЧАМЕ НА ТОЗИ , ОТ СНИМКАТА ,ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ,ЦАЦАРОВ ? НАВЯРНО С ТЕНЕКИЙКА В ЗАДНАТА ЧАСТ НА КОСТЮМА ?
46
0
 
20
 
! Отговори
МИТЮ преди 9 години
ДА ,ДРУГАРЮ ЦВЕТАНОВ , РАЗСЛЕДВАЙТЕ И СЕ СЪБЕРЕТЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ДРУГАРЧЕТА В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР , А МОЖЕ И НАЧАЛНИКА ТИ ДА ВИ ПОСЛЕДВА !
45
0
 
19
 
! Отговори
hjdkdlm преди 9 години
Туй да не ви е "независима"България бе!
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕНП да не си вре гагата където не са я канили!Да си разследват у ЕС=то колкото искат!Например да разследват смъртта на принцеса Даяна!
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато видя доказаният ПРЕСТЪПНИК Цецо от село Шума да влезе в затвора ще разбера че България е тръгнала към добро.А до тогава всеки да краде колкото може.Щом Цвъки е на свобода значи имаме право на ВСИЧКО!
42
2
 
29
 
! Отговори
уйо преди 9 години
Цв Цв, ко каза? Ко ко каза? Защо на затворник позволяват да говори за политика.....
41
2
 
29
 
! Отговори
777 преди 9 години
Скоро САЩ отива в АДА! Даже на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ с които имат ДОГОВОР им писна да се разправят с *** хамериканци! Ще гледаме РАЗРУХАТА на АМЕРИКАНСКИТЕ ЩАТИ.....Coming soon....
40
0
 
5
 
! Отговори
амер. ветеран преди 9 години
veteranstoday/2015/02/28/who-killed-boris-nemtsov/много интересно! "VETERANS TODAY"- Military Foreign Affairs JournalWho Killed Boris Nemtsov?Caught: The CIA at it againveteranstoday/2015/02/28/who-killed-boris-nemtsov/Summary: In all likelihood, the February 27 assassination of Russian opposition leader Boris Nemtsov is part of the CIAs campaign of discrediting Russian President Vladimir Putin and destablizing the nuclearly-armed Russian Federation.
39
1
 
30
 
! Отговори
Fucking Robot преди 9 години
Зад всяко МРЪСНО УБИЙСТВО ,както кулите близнаци стои само едната САЩ!
38
0
 
25
 
! Отговори
Тончо преди 9 години
Тоз кога влиза в панделата?