Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис

Мъжът се опитал да отнеме пистолет от органите на реда
130
Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис
Кадри: YouTube

Полицаи от Лос Анджелис застреляха мъж, вероятно бездомник, докато той се е опитал да отнеме пистолета на един от тях, предаде Франс прес.

Очевидец на инцидента е направил видеоклип, който стана популярен в социалните медии няколко часа по-късно. Полицията пък съобщи, че записът ще бъде използван в тяхното разследване.

Капитан Андрю Смит от полицията заяви, че полицаите са простреляли мъжа, докато той се е борел на земята, за да отнеме пистолета на един от полицаите. Преди това тейзърът не му е подействал и полицаите са се опитвали да го контролират.

Всичко започнало, след като служителите на реда са получили сигнал за грабеж. При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж.

Записът показва как четиримата полицаи се борят с мъжа сред палатките и кашоните на лагер на бездомници. В един момент се чува думата "пистолет", последвана от около пет изстрела.

Малко след инцидента мъжът е починал в местна болница.

Няколко часа след инцидента обстановката в квартала беше напрегната. Разследването на инцидента ще се води от независим инспектор.

Полицаите, участвали в стрелбата, са временно отстранени от работа, съобщава БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
17
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Абе ***, кво плюете американците!Тука да не е по добре бе?!?Ние сме цъфнали и вързали!Вчера *** на 16г която за 3 дни 3 пъти е викала Бърза Помощ без причина и пребили докторите. Полиция има ли - НЕ. Наказани има ли - НЕ!Предпочитам да има полиция които бие или убива всички агресивни хора, вместо полиция които стои, нищо не прави и вземат пари!!!
71
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
100 Човека не могат да му сложат белезници, че и пистолета ще тръгне да им взима. И тия са тръгнали на война в Украйна?!
70
6
 
19
 
! Отговори
Илин преди 9 години
Полицаите са постъпили професионално придържайки се към евро-атлантическите ценности.Този бездомник е сериозна заплаха за националната сигурност. Щом е на улицата значи е беден, а щом е беден най-вероято е с соц. убеждения. "По-добре такива хора да се отстраняват"Нали господа Американо-поклоници.
69
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото и да е станало в САЩ има правосъдие и то ще реши, докато в Русия такова няма
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VEGDI RASHIDOV IMA PRAVO DA UDRIA POLIZAI,ZASHTOTO E CUGDENEZ.VOLEN SIDEROV SASHTO,ZASHTOTO E LUD ZA VRAZVANE.
67
1
 
12
 
! Отговори
ако беше се случило преди 9 години
В Русия всички изчадия с мазни коси щяха да врещят по бтв.
66
1
 
4
 
! Отговори
Циника преди 9 години
891 ти изобщо гледа ли записа от конкретната случка? И ако всеки ден умира ченге в Щатите, то тогава за каква обществена система говорим?
65
3
 
11
 
! Отговори
daskala преди 9 години
Застреляха го като куче. Никакъв пистолет не е вадил. Ясно се вижда, че всички бяха отгоре му.
64
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами вие не знаете ли че в САЩ ако насочиш оръжие срещу полицаи и особено ако си някаква *** и *** след първоначалният визуален контакт най вероятно бързо бързо ще те застрелят.Така и трябва.Всеки ден в САЩ умира ченге.Никой не писка.Само семейството му плаче на гробищата.В момента в който куките гръмнат някаква *** или престъпник воят е до небесата и е междуконтинентален.Спокойно фенове,*** има много.Престъпници също.
63
12
 
10
 
! Отговори
дса преди 9 години
До Анонименкакво ти пука за индианците бе ***.....а да кажеш нещо за ДС и братушките колко българи те са убили.?????за тях не ти пука но за индианците се интересуваш.няма такава *** /............
62
10
 
15
 
! Отговори
Циника преди 9 години
Не виждам за какво разследване се говори в репортажа. Единственото, което може да се отсъди е смъртна присъда или доживотен затвор за униформения бандит, изпратил 5 куршума в тялото на свален на земята човек и държан от трима други ***, а за останалите присъдата може да е от порядъка на 3-4 години. Вижте го този каубой, който впоследствие стреля как се разхожда с изваден патлак - това е патологичен убиец, бе!
61
6
 
23
 
! Отговори
Циника преди 9 години
За първи път виждам такова долнопробно убийство на смазан на земята човек от четири униформени ***, които стрелят многократно върху очевидно безпомощен човек.
60
6
 
15
 
! Отговори
тома преди 9 години
До Анониментам нямат палки,балък.там стрелят на месо .има закони и те са за всички ,не го спазваш или заплашваш представител на закона-получаваш куршум.това е .а не като тук ,бият полицаи бият лекари и никои нищо неможе да направи.ако полицая е отговорен ще си понесе вината.на вас вечно не ви е както трябва.живей си в мизерията и не коментирай...........
59
1
 
20
 
! Отговори
като си помисля преди 9 години
На Майдана дрогирани *** с железни лостове и запалителни бомби с павета атакуваха въоръжени с гумени палки полицаи и ооследните биваха упреквани в употребата на силс от същата тази *** коят има наглоста да вони из цял свят.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кръвожадния Путин пак уби. Кери трябва да го смъмри по-сериозно този път, иначе още санкции.
57
1
 
13
 
! Отговори
Бобара преди 9 години
До БългаринЛауреати като мамуната ли бе за Мир лауреат нобеловСМЕШНИК
56
4
 
17
 
! Отговори
заглавие преди 9 години
Обикновен фашизъм.
55
3
 
4
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До "O SVESHTENNA PROSTOTA..."Да бе мирно стояло - не би чудо видяло!:)
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMERIKA E BOGATA NA KLOSHARI,KOITO BIVAT UBIVANI PROFESIONALNO
53
15
 
6
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До *** 59: Наистина си ***! Ако са толкова клошарите и "крайно" бедните, как САЩ са най-голямата сила? А знаеш ли, нещастнико, колко са нобеловите лауреати от САЩ и колко от Русия?