Двама арестувани за убийството на Немцов

Заподозрените Губашев и Дадаев са от Кавказ
Обновена: 7 мар 2015 11:58 | 7 мар 2015 11:43, Веселина Йорданова
127
Двама арестувани за убийството на Немцов
Снимка: архив, Ройтерс

Двама души бяха задържани днес във връзка с убийството на руския опозиционен лидер Борис Немцов, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Още по темата
Руският президент Владимир Путин е уведомен за задържането, заяви директорът на Федералната служба за сигурност Александър Бортников по руската държавна телевизия "Росия-24".

"В резултат на извършената работа днес бяха задържани двама заподозрени за престъплението. Арестуваните са Анзор Губашев и Заур Дадаев, за което беше информиран държавният глава", заяви Бортников.

Той уточни, че заподозрените са родом от Кавказ.

Оперативните и следствени действия продължават, добави ръководителят на ФСС.

Немцов бе застрелян малко преди полунощ срещу 28 февруари на Големия Москворецки мост край стените на Кремъл и Червения площад от преминаваща бяла кола.

/БТА/
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: РусияБорис Немцов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
лудев преди 9 години
днес по една от телевизиите обсъждаха убийството и често се споменаваше ръководството на КРЕМЪЛ,но въпросната госпожа не каза е дума как затвори атомните ни централи,как стана така,че пак със самочуствие взе да говори по телевизията,без грам срама за унищожената ни ядрена енергетика.ТО БИВА НАХАЛСТВО,но вместо да лежи в затвора,тя дава акъл как да се разкрие убийство,на майкаси в г....а,гледай себе си бе таранкоолу.Ами като няма кой да я извика на топло така ще бъде.СРАМ.
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NEMOV BESCHE BEZOGLEDEN JIVKAR JENKAR NARKOMAN PROPADNAL CHOVEK STRASTITE GO UBIXA
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен. 97. "Немцов беше висок, млад, умен с коса"...Державният глава трябва да бъде мъдър и силен, защото той е президент, но не модел за "Playboy".
76
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2233И какво искаш да се напише ? Че вярваме на Путин и службите му ли ? И стига с тия простотии, че Путин нямал интерес ? Точно обратното. И резултатът го показа. Уби Немцов и сега излиза чист. И има повод да затегне още режима. Само *** му вярват.
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Немцов беше последният жив опозиционерски лидер останал в Москва. Беше висок, млад, умен с коса. Кофти конкуренция за плешивото дърто джудже.
74
1
 
5
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Каспаров заяви пред френските журналисти (Figaro) че майката не го пусна на погребението Немцов.
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Скажите Холмс, как раскрыть убийство Немцова?- Определить кому это выгодно!- А если всем выгодно?- Тогда это как бы и не преступление...
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 83Ако Немцов е имал доказателства, те със сигурност не са били у него въпросната вечер. Така че ако е имало такива, те със сигурност ще се появят на бял свят. Другото са пълни глупости и празни приказки (търсене на мотив или по-просто търсене на теле под вола)
71
4
 
4
 
! Отговори
Штирлитц преди 9 години
От достоверен източник в Кремъл узнахме, че нападателите имали точни сведения, гласящи според техните признания че Немцов псувал Мохамед на обществени места в нетрезво състояние. Това както е известно е нетърпимо от всякаква гледна точка.
70
0
 
2
 
! Отговори
nostraDOMUZ преди 9 години
До НЕ СА ТЕЗИ!breey a kakvo drugo znae6 gadatel golem
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe da ne sa amerikanzi
68
11
 
3
 
! Отговори
постановка преди 9 години
Още на първия ден след съобщ за убийството на Немцов, някой от форума писа:'В момента Кадиров товари на самолета за Москва 2-***, взети от затвора, за да бъдат обвинени за убийството".Позна."злой чечень ползет на Волге, точит свой кинжал".А снегоринът?
67
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е обичан и уважаван лидер на новата Руска империя. хората му вярват и никой не може да го смени. предстои по-нататъшното ограничаване на американската доминация и преход към многополюсен свят. бъдете реалисти стига сте повтаряли соросовите кухи мантри. приказките за демокрация са глупости, вече никой не ви вярва, борбата е за пазари и суровини и смъртта на Немцов е незначителен щрих от картината ....
66
12
 
5
 
! Отговори
до 84 преди 9 години
Не се ли сещаш?Веднага СЛЕД убийството на Немцов ОБИСКИРАХА( чети ИЗЗЕХА) квартирата на Немцов.Всичко е унищожено(рапортували са на Путин).
65
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Публично ще изобличи Путин? Къде са тези доказателства на Немцов - вдън земя ли пропаднаха???
64
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре са ги подбрали само, че номера на Путин няма как да мине точно когато Немцов обяви, че има доказателства и ще изобличи Путин Публично да стане напълно зарезил през Руския народ!
63
0
 
15
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
прочетете коментора на Василев 72--Василев, това което предлагаш да направи РФ, бе направено от БГ преди 25г.Резултатете от това са умопомрачителни, От най богатата и динамична икономика на Балканите, с едно от най-качественното образование в света, Бг се превърна в най-бедната и необразована страна, с най-ниска раждаемост и най висока смъртност в Европа, с най-висок процент емигранти с еднопосочни билети...Със системна криза обхванала всички сектори на икономиката, престъност и корупция
62
0
 
9
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
Изключително изненадващо преминаха слушанията в Бундестага относно убийството на Немцов. Обсъжданията завършиха с предложение за либерализация на визовия режим с Русия. "Дайте да отворим вратата и да счупим съществуващата форма на визовата политика", заяви Юрген Тритин.По темата Русия в Бундестага се оформи голяма коалиция.
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или ци--гани или мюсюлмани стоят в основата на повечето убийства. Това е света днес ! Който не го е видял да си отвори очите и да го види
60
3
 
4
 
! Отговори
НЕ СА ТЕЗИ! преди 9 години
хахахахахХАХАХА КАК САМО СИ ЗНАЕХ, ЧЕ ИМЕНАТА ИМ ЩЕ СА НЯКОИ НАЗАРБАЕВ, МОГАМЕДОВ ИЛИ ДУДАЕВ...