Още двама души са арестувани за убийството на Немцов

Задържаните са етнически чеченци
7 мар 2015 22:57,
81
Още двама души са арестувани за убийството на Немцов
Снимка: Архив Reuters

Още двама души са задържани във връзка с убийството на руския опозиционер Борис Немцов, предаде РИА Новости, позовавайки се на секретаря на Съвета за сигурност на Ингушетия Алберт Барахоев.

Още по темата
„Задържани са Заур Дадаев, който е заместник командващ на батальона „Север“ към МВР на Чеченската република, и още един мъж, който по време на ареста се е намирал с него в един автомобил. Освен това е задържан Анзор Губашев, бивш служител на частна охранителна фирма в Москва, както и неговият по-малък брат“, заявил Барахоев. Той не е уточнил дали задържаните са изпратени в Москва или все още се намират в Ингушетия, пише "Фокус".

По думите на Барахоев арестуваните във връзка с убийството на Борис Немцов са етнически чеченци.

През 60-те години на 20 век семействата им са се преместили в Малгобекския район в тогавашната Чечено-ингушка автономна съветска социалистическа република.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
6
 
! Отговори
един от стадото преди 9 години
...Хайде СТИГА ни занимавали с проблемите на един обикновен ,както сами руснаците го определят,па макар и да бил някакъв си борец за някакви права!....Дори и една ГЕЙропа със сигурност не би му обърнала и капчица внимание и не би написала дори и една дума за тоя никаквец,ако не беше !Защото,нали-те всичките от отвъдният бряг много държат един на друг....Надявам се-на всеки НОРМАЛЕН е ясно,че ония двете дами около него са само и единствено за камуфлаж,така да се каже,.....
36
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
После президентских выборов 4 марта митинговая активность будет нарастать. Я не исключаю, что в это время может произойти громкое преступление - что-то похожее на убийство 7 октября 2006 года журналистки Анны Степановны Мазепы-Политковской. Ее лишили жизни в день рождения Путина, чтобы таким образом его поздравить. Сегодня в оппозиционном движении много людей, чья смерть обеспечит антигосударственному движению мощную рекламу. Я бы ,,,Анатолий Васерман 20/02/2012
35
2
 
7
 
! Отговори
до 68 преди 9 години
ДАЙ ПРИМЕР КОИ ОТ НАШИТЕ "ПРИВАТИЗАТОРИ" са лежали,или са били осъдени.ИМАШ ЛИ НА АБЕР КАК СТАНА ПРИ НАС ПРИВАТИЗАЦИЯТА,ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И В РУСИЯ НАЧИНА Е СЪЩИЯ,КАКТО В ЦЕЛИЯ БИВШ ЛАГЕР.ПРИ НАС ОТ 50 МЛД.СЪБРАХА 1МЛД И 2 НА БОНОВЕ.МОЯТ ТРУД 60 ГОДИНИ ОТИДЕ В ТВОЯТА КНИЖКА.
34
2
 
4
 
! Отговори
бг преди 9 години
толкова много милиони от преватизацията,защо не е избягал като някои от нашите,ако парите му са в *** и хамерикански банки,може да се предполага мотивите на престъплението.ако е имал задача да стои на руска територия и да излезе на светло,и те могат да са причина,зависи къде му са милионите и кой ще ги вземе след престъплението.Нашите къде ли нямат пари,само бедните се чудят какво става.
33
2
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
До Членска карта нумер1Ако имаш възможност, специализирай и ти! Щом искаш да си сред най-добрите!
32
2
 
10
 
! Отговори
ЯСНЕВ преди 9 години
С ДВЕ ДУМИ ТОЙ Е БИЛ,КАТО НАШИТЕ ЛЮБИМИ ПРЕВАТИЗАТОРИ,РЕСТИТУТКИ И ДР.ЩОМ Е БИЛ С ЕЛЦИН Е ЯСНА РАБОТАТА,МИЛИОНЕР ОТ КЛАСА НА ГЪРБА НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА.САМО ЧЕ ПРИ НАС СА ЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ,УМНИ НАЧАЛНИЦИ И ДЕПУТАТИ,БЕДНИТЕ СА ПРОСТИ И НЕМОЖЕЩИ.БЪЛГАРИЯ Е НАПРАВИХА НА ЛУДНИЦА,В КОЯТО САМО ЛУДИТЕ СА БОГАТИ,А РАБОТЕЩИТЕ СА ПРОСТИ И НЕДЪГАВИ.ПРИ НАС ВСЕ ОЩЕ СА ЖИВИ"ПРИВАТИЗАТОРИТЕ"ЧЕСТИТ 8 МАРТ ЖЕНИ/щяха да го забраняват този ден,кво стана,някои обърнаха резбата и остана./
31
1
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
До Членска карта нумер1Но пък вие грантоедите винаги сте готови да покажете скромност, раздавайки оценки...
30
3
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
... и от чеченската следа, право в ЦРУ е следващата
29
2
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
до 51А вие като сочите сламката в окото на ближния си, не е лошо да се погрижите и за гредата в своето!
28
7
 
10
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
До ГошуГоше, вземи си синьото хапче, олум!Ще се побъркаш от вълнение!Русия ще я има дълго след като евроатлантизъмъ и международната общност са оттекли в канала! И в този контекст един или десет трупа като този на Немцов са без значение!
27
15
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
A-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха :)))Ето че си дойдохме на думата. Тъкмо вчера написах, че аутиста *** с праволиненйният милиционерски мозък ме учуди, че извади за изкупителни жертви кавказци и как така подлогата му Кадиров не си предложи услугите да му изпрати няколко чеченеца извадени от психиатрията и ето днес, диктаторчето не разочарова никого с тъпотата си и направи точно това, което предрекох още в началото :))) Излиза, че съм много по-напред от ФСБ в разследването.
26
3
 
5
 
! Отговори
попаров преди 9 години
кой каквото си надроби,това сърба,такава му е била съдбата,защо не казват какви изказвания е правил,ако ги прави в нашата страна,приватидира по същия начин,не знам каква щеше да му е съдбата.Повечето коментарии са тапанарски,говежди и срещу Русия.Да не би едно убийство,политическо да бъде организирано от половин човек,ама че работа.Нашите убийства как се извършиха,кой ще каже като не са разкрити,малко ли имаше в ареста.Като коментирате нещо мислете,мислете и пак мислете.За КЕНЕДИ кой беше А,
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
45, ти на коя дата пробва? Днес ли те пуснаха от ареста?
24
1
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
При опит да бъде арестуван още един чеченец се е взривил с ръчна граната в квартирата си в Грозни. Това е станало вчера вечерта.
23
2
 
2
 
! Отговори
Новината преди 9 години
Има още един заподозрян, който се е самовзривил в момента на опита за задържане от страна на силовите структури.
22
11
 
10
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 9 години
НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ТОЯ ПРЕДАТЕЛ БЕ??? КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДИН ***!
21
21
 
12
 
! Отговори
анонимник преди 9 години
"В колата са установени две лица, които са разпознати"-че кой не може да познае Путин и Медведев.И к качулки да са ръста им на джуджета ще ги издаде.
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-после варгът е намерен!
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
едната мутра (охранител,шеф на батальон към Мвр и тн ) утрепала другата мутра.Коолко интересно,а ?
18
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей тва атакистите сте като дресирани маймунки.----------------------------------------------------------------Ся няма да обиждаме маймунките!