Заподозран за убийството на Немцов се самовзриви

Това е станало при опит той да бъде арестуван в Чечения
Обновена: 8 мар 2015 15:05 | 8 мар 2015 13:42, Красимир Ангелов
35
Заподозран за убийството на Немцов се самовзриви
Снимка: Reuters

Мъж, заподозрян за убийството на руския опозиционер Борис Немцов, се взриви в Чечения при опит да бъде арестуван, съобщават световните агенции.

Още по темата
Както е известно, от събота органите на реда в Русия са по следите на предполагаемите физически извършители на екзекуцията. Според различни данни са арестувани трима или четирима от тях.

По думите на секретаря на Съвета за сигурност на Ингушетия Алберт Барахоев убийците са етнически чеченци.

Смята се, че зад убийството на Немцов стои организирана престъпна група от шестима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: убийствоБорис Немцов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До като не пуснат на Русия една атомна в Москва няма да настъпи мир.
20
0
 
1
 
! Отговори
kobuladze4 преди 9 години
До Катон СтаршиМотива в повечето случаи е прозаичен и най-вероятен-ПАРИ!!!
19
0
 
5
 
! Отговори
цирк преди 9 години
Изобщо ,някой вярва ли дали ще се стигне до поръчителите? Няма нужда от гимнастики ,да се посочват лица заподозрени и т.н.Двете страни Русия и Запада да излязат с версийте и толкова.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Басманният съд арестува всичките петима задържани по делото за убийството на Немцов за срок от 2 месеца.
17
20
 
3
 
! Отговори
Катон Старши преди 9 години
Чного тъпо - чеченци не могат да имат мотив освен ако Немцов ги е обиждал на майка в кръчмата в нетрезво състояние. С две думи - тезата звучи яко накухо. Остава да видим какви ще ги съчини ФСБ от "показанията" на кавказките ***, особено от разкритията на самовзривилия се.
16
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Също като в братска Франция...но в по-мек вариант
15
5
 
23
 
! Отговори
бг преди 9 години
не знам много работи за Немцов,но щом е участвувал в "приватизацията" и има милиони е настъпал някъде интересите на по богатите,както при нас,човека си заминава/напр.Божков 10%/милионите му остават за наследниците.Пътищата на краденото се заличават, а парите остават в наследство.Само на бедния нищо не могат да му вземат,затова да работи и да слугува на богатите еврогейци,които чрез подставени лица затриха държавата ни.Нищо друго освен да Ви пожелая здраве.
14
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Румбо, Аналогичен случай със самолета свален над Украйна!Всички западняци ревнаха в хор ,че руснаците са го свалили, но когато фактите почнаха да излизат- мълчат като посрани!
13
5
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
За да предприеме такива крайни действия... - този човек е познавал много добре руската правосъдна система...
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 17Едно време и ние стигахме до извършителите.Къде по-бързо, къде по-бавно, но стигахме. Сега обаче има известни разлики, които пречат.Ха сетете се кои са до един път.
11
3
 
11
 
! Отговори
az преди 9 години
A sega da vidim kak pak che pluat Putin a Mitov...
10
4
 
21
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Ще излезе че зад убийството на Немцов, не стоят никакви политически мотиви!?Чиста проба криминал!В какво ли се е забъркал?Жена, наркотици или финансови далавери, а маже би и трите заедно????????
9
2
 
34
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Свидетели сме на повтарящ се модел:Случва се нещо в или около Русия и веднага се изсипва мощна пропаганда за 1-2 седмици .После,когато почнат да излизат факти,опровергаващи тезите на агитацията,всичко се замита под килима и повече няма публикации,настава пълно мълчание по въпроса.После се подготвя друго активно мероприятие,със съответното медийно осигуряване и така до безкрай.
8
2
 
25
 
! Отговори
SD преди 9 години
Първата граната е хвърлена срещу служители на МВД , а втора е гръмнала в ръцете на муджахидина .Поне ,четете правилно Световните агенции.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A nyakoi ot vas da e o4akval drugo razvitie . Usetil se 4e4eneca ,no e ve4e kusno.Ako ne beshe izpulnil poru4kata Pak shteshe da umre. "Kakvo tuk zna4i nyakakva si li4nost".
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та нали Саудитска арабия предложи в замяна на контрол на терористите от чечня от нейна страна, русия да отдръпне подкрепата си от Иран и Сирия. Ще има ли арабска пролет и в Саудитска арабия скоро.
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако прочетем правилно новината, ще видим, че следите на поръчителите водят към Саудитска Арабия, а от там към ЦРУ и от там към длъжността Президент на САЩ, който осигорява поръчки за воено-промишления комплекс и неговите търговски представители. А защо Саудитска Арабия. Не забравяйте и малките новини, именно че СА организира нещо като фронт против Афганистан и забележете против Иран. Т.е крадеца казва:дръжте крадеца. А Иран има засилваща се подкрепа в момента на Русия. Та нали СА искаше в замяна
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Работи се по случая и това е поне ясно. Някои хора коментират неадекватно за "самоубити" убийци. Все пак в ареста са четирима живи и от тях се взима информация, продължава следствието, търсят се поръчителите. Тия дето така скептично се отнасят, защо не си спомнят терористите от Франция - никой дори не се опита да ги залови живи, безапелационно ги унищожиха физически - край случая приключен, а дали те не можеха да дадат информация? Само, че никой не е искал да има такава информация.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Здрасти! Това се случи вчера.
2
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
голям театрален екшън. Кого топли.