Самопризнанията на Кадиров повдигнаха още повече въпроси

Не е ясно кой е организирал убийството на Немцов, пишат западните издания
9 мар 2015 08:54,
75
Самопризнанията на Кадиров повдигнаха още повече въпроси
Снимка: Reuters, архив

Чеченският лидер потвърди връзка с основен заподозрян за убийството на опозиционния руски политик Борис Немцов, пише "Гардиън" по повод изявление на Рамзан Кадиров, публикувано в Инстаграм вчера.

Изданието отбелязва, че връзките на Кремъл с Кадиров отново са попаднали под светлината на прожекторите, както и че свързано с чеченския лидер лице е сред заподозрените /и вече е обвинен/ - Заур Дадаев. "Гардиън" коментира също, че този развой на събитията заплита още повече разследването и повдига повече въпроси вместо отговори.

"Дейли телеграф" акцентира върху думите на Кадиров, че Дадаев е "дълбоко вярващ човек", който бил разгневен от подкрепата на Немцов за антиислямските карикатури от "Шарли ебдо".

"Вашингтон пост" отбелязва, че остава неясно кой е организирал нападението срещу Немцов и защо е бил убит броени дни, преди да оглави протестна демонстрация в Москва.

"Ню Йорк таймс" отбелязва, че нито съдът, нито руските правоохранителни органи не са представили досега ясна картина по случая, включително що се отнася до ролите на заподозрените и евенуталните им мотиви.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
18
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 71За твое сведение завършил съм: Ту София -- профил ИТ Хардуер (вече не съществува като специализация промениха програмите)ОЗ ЯХБЗ профил разузанавач - на по-*** език Химически войски(6 месеца съм бил в група за ликвидиране на промишлени аварии отностно рафинерия Плевен към школа за запасни офицери Плевен)Хоби Авиация, оръжие, военни конфликти, геополитика.Анонимни като не може да спориш поне не обиждай.
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БобиДО последния Боби - ей необразован китюк, вземи завърши едно образование и тогава започни да разбираш от геоикономика. А до тогава ще чукам баба ти.
62
10
 
24
 
! Отговори
Az преди 9 години
Все едно кой е убиеца и защо го е направил. Заловен е и ще бъде осъден. Запада има нужда да прави от мухата слон, но няма да се получи, защото Немцов е един провален политик в Русия, част от корумпирания кръг на покойният Елцин. След като запада няма на кого другиго да заложи в Русия, освен на този куц кон, явно хептен не им вървят нещата. Покрай убийството се рабра какъв охолен живот е водил Немцов, низвестно с какви доходи обаче. Дано и това се разбере, за да му приседне съвсем на запада.
61
3
 
17
 
! Отговори
ИН преди 9 години
Аха,сега под вола и теле.Да се извинят за обвиненията тези велики бг коментатори!
60
3
 
18
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До *** БобиСадам беше пъпет на САЩ и по тяхна заповед започна над 10 годишна война с ИРАН след като ислямската революция свалиха шаха и направиха САЩ за смях с техните спец операции.Садам си беше касапин и избиваше кюрди на собствена територия.Кадафи го убиха в момента в който започна да дава концесии на Руски и Китайски фирми и беше склонен да продава петрол не само за долари. Беше диктатор но държеше племената в мирНе знаех, че си убил АСАД да те предаем на сирийските сили за сигурнос
59
16
 
19
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Аз подкрепях и Садам и Кадафи и Башар Асад те не бяха касапи! Но си Умряха!Сега подкрепям Путин *** и той е вече с примката на главата тъй, че и с моята и без моята подкрепа смъртната му присъда е подписана от народа на Русия и е само въпрос на няколко години време!
58
3
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ 63Малко не си в час с темата за Ядрено оръжие.Има използваемо и неизползваемо Ядрено оръжие. Учените могат да гръмнат една ядрена бомба това ок но тя ще тежи 2-3 тона. Въпросът е как да се смали цялата тази гадост до 250/500кг боеприпас, който може да се изстрелва с ракета и освен всичко това да работи.Първите две бомби в Хирошима и Нагасаки можеш да ги сглобиш във всеки по-добър металообработващ комбинат дори и в БГ но те са 2,5-3,5 тона с размери 2х2х4/5 метра
57
6
 
20
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Боби 62Порошенко(президент реално избран анти конституцията но карй да върви) Яценук(премиер преизбран след "ДЕМОКРАТИЧНИ" избори дето няма представители на рускоезичните подложени на гонения) чрез НАЕМНИЦИ, нац батальоните, ВСУ, тер батальоните в ДОНБАС доказано са убили хиляди невинни граждани както про руски настроени така и про Украински.Най-гадното е че ползва поредното примирие да се подготвят за нови убийства а не да решат проблема политически.
56
1
 
17
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 9 години
До 61 *** БобиКво значение има дали Иран няма засега Ядрена бомба като може да си направи след като има всичко необходимо!
55
5
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Путин трябва да бъде оставен да Убива да Убива народа на Украйна !!Иран няма Ябомба няма така ви казвам НЯМА !! Янукович не е лъгал до последно народа нееее е ще си прережа вените :)Да да и Крим е подарен забравих да допълня кълнем се в корана!!!!Да се смили Свети Петър над душата ми лъжлива :)
54
5
 
19
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Боби 58Крим е бил присъединен към УССР от Хрушчов по икономически показателПутин със сигурност е пратил разузнаването в ЛНР И ДНР но редовни части за ваше съжаление НЕ.Янукович трябваше да избира между 48Млрд$ МВФ с реформите напртавени през последната година в Украйна довела до фалити жестоки лихви или 17Млрд$ и евтин газ заем от Москва само с условието да не се присъедини към НАТО.Иран няма и няма да има Ябомба. След като почнаха да произвеждат сносни оръжия и САЩ клекнаха.
53
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А вие господа американци к'ви сте че да ви се предоставя информация. Това е техен проблем не ваш. Гледайте си вашата паница...abe nie oste cakame info ot nelegalnia zatvor na CIA ot Guantanamo...;))
52
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е този *** въпрос:Кой уби Кенеди? Путин естествено! А останалите трима американски президенти кой уби? Още един *** въпрос? Тая Странджа е извор на *** въпроси!
51
8
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Браво на Путин Браво!!!!Крим е подарен а не е разменен за съответстващо парче земя от Украйна по времето на Елцин!!Путин не праща войската в Донецкая област!!Янукович не е лъгал народа, че ще се присъедини Украйна към ЕС до последния възможен момент!!!Иран е християнска страна затова Путин им даде ядрено оръжие.....Урааа за всичко са виновни САЩ и Ес кълнем се в корана :D
50
7
 
32
 
! Отговори
ДЖУН КУРИ преди 9 години
ДА ВИ СВЕТНА ВСИЧКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ***, ПУТИН НАПРАВИ ЕДИН УНИКАЛЕН ПИРУЕТ В ИКОНОМИКАТА, СЛЕД КАТО РУБЛАТА ПАДНА ДОСТАТЪЧНО НИСКО, ТОЙ ИЗКУПИ ВСИЧКИ ДЯЛОВЕ ОТ ЕНЕРГИЙНИЯ ПАЗАР НА ЗАПАДНИТЕ ФИНАНСОВИ АКУЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА, А ТОВА БЕШЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ЦЯЛАТА ПЕЧАЛБА. СЕГА СЛЕД КАТО ТЕ СЕ СВЕТНАХА, ВСИЧКО Е СВИРЕНО, МОГАТ ДА СЕ ХАПЯТ ПО ***! ТОВА Е ОПРЕАЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВУЗОВЕ, НО ТОВА ЕДНА ЛИ ЩЕ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ РОДНТИ МАЗНИЦИ-ПОЛИТИЦИ
49
6
 
23
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Боби 54Хайде не от мое име тия1. Че Путин е диктатор такъв е ама дървените глави на руснаците и основно на олигарсите им е необходимо голям чук а не перце.2. за започване на конфликтите е виновен САЩ. За оправянена бакии след САЩ обикновенно е необходими да се мине през дикдтатура защото изкривента "Демокрация" донесена от САЩ определно с подобни средства се лекува.(пример Египет)
48
2
 
18
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 54Абе умнико напрви ли си труда да изгледаш записите има ги в тубетоНашчата жертва заедно с украинката си си шляпат по моста след тях върви единия похитител за да ги следи. Когато стигат до разклонение за подлез от там искача килъра. след това има разбягали се хора а украинската красавица пърдон краставица се върти като муха без глава. Отива до спрял снегорин после се връща после някакви хора я подминават и трупа заедно с нея и т.н. суета докато дойде полицията.
47
7
 
19
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Путин е велик Путин е великБез Путин не може за всичко са виновни САЩ и ЕС кълнем се в корана!
46
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или си признава или го убиват в ареста това са му били алтернативите!Тези са уредили да има снегорин между тях и камерите и също са изключили камерите на Кремъл плюс са знаели кога точно да минат по моста за да се засекат с жертвата :DАКО НАРОДА НА РУСИЯ НЕ СЕ ОПОМНИ И НЕ СВАЛИ ПУТИН ОТ ВЛАСТ ТЪЙ КАТО ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ АМИ СЛЕДВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПАЛЕНА ОТ ПУТИН С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ДО КРАЯ НА СВЕТА!
45
5
 
18
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Саранди 47Тука като цяло грешиш. 150мил жители са доближава до 250мил самодостатъчен пазар. За да го додбутат до 250 мил запонаха Евразийския съюз и СНГ и т.н. Основното в момента което правят е импортозаместването особенно на технологии останали в Украйна. Точно за това нямаше криза прибалтийските плюнки а кризата САЩ я направиха в Украйна Прибалтийските плюнки произвеждаха електроника. Руснаците заместиха това производство, Украйна двигатели - за бойните успяха за гражданските още не.