Ранен българин в Португалия скочил на екипа за спешна помощ

Медиците извикали на помощ жандармерията
20 мар 2015 12:06, Елка Василева
27
Ранен българин в Португалия скочил на екипа за спешна помощ
Снимка: архив, Reuters

Екипът на линейка в португалския град Албуфейра бил принуден да повика на помощ силите на Републиканската национална гвардия, след като мъж, пострадал при нападение, проявил агресия, съобщи португалският англоезичен вестник "Портюгъл нюз".

Инцидентът станал миналата седмица. Според съобщения в медиите 28-годишният българин станал агресивен към повикания да му окаже помощ екип. Мъжът се намирал в бар и имал дълбока рана на врата, но не можел да обясни какво се е случило.

Повикани били силите на националната гвардия, а един от представителите придружил екипа на линейката до болницата, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: ПортугалияАлбуфейра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ha haНяма нищо, не се притеснявай.И аз попитах под статията за тримата убийци в МОЛ-а какъв им и етноса.Нищо лично...
10
0
 
16
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Прав си. Правилата трябва да се спазват.Но относно ромите медици се получи недоразумение. Не е нужно да се търсят такива с медицински дипломи и да се назначават в Спешна помощ, защото всяка ромска махала си има поне по няколко лечителки - врачки, церачки, баячки и т.н.Щом като Спешна помощ не отговаря на високите им критерии, да не я викат, а да си ползват местните "специалистки", хем са им под ръка.
9
2
 
20
 
! Отговори
Ще се жалваме! преди 9 години
Ще се оплачем в Страсбург!!!Бай Местане,Още ли си тука?Тормозят ти електоралната единица онези нахалници в Португалия! Какво толкова, като ги е понапердашил човечецът? Ами, нервно му е било, или пък се е затъжил за родината си и е решил да се развихри там така, както неговите роднини действат тук. Какво толкова?Хайде, бегом към Португалия! И да настояваш да те изслушат в тамошния парламент! какво си въобразяват те? Че могат да ни тормозят привилегирования етнос ли?Я *** им дръпни юздите!
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето как се прави - прави се по правилата.Когато някой покаже агресия, идва полицията, като у нас има много и се решава въпросът.Така трябва да се прави и с медиците у нас, когато само забележат, че някой проявява агресия - викат полиция и полицията се оправя. Тука роми медици, някакви глупости, но не и спазване на правилата
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TulskiАз съм етнически българин от Габрово и живея в Португалия и не съм сам. Прав си, че има доста от етноса, но с тях се срещам само като ходя в посолството. Знам че някои от тях се препитават по подобен начин - "събиране" на метал. Обикалят с камиончета и вземат стари елекроуреди изнесени пред блоковете, разфасоват ги и ги дават за скрап...
6
4
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
В това португалско градче под 20 х. жители няма СПЕШНА ПОМОЩ, както е в България. Сигурно е , че в случая първа е дошла нац. гвардия, и те са повикали линейката от болницата.
5
2
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
do 4, мерси, просто питам, нищо лично.
4
20
 
5
 
! Отговори
ДОНОРЧЕ преди 9 години
Човекът си е пазил органите да не му ги изрежат за трансплантацията на някоя богата персона. Пък после, емигрант от България починал в болницата от .... каквото се сетиш. Дали само една линейка го е чакала, обикновено са по 2-3 от различни "здравни заведения".
3
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ha haЕтносът е български.Таварищ
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС-ту веднага да вземат отношение, БХК-ту вече пътуват натам.
1
2
 
44
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
етнос? или само споменавате с какъв паспорт е.