Евроборичкания за санкциите срещу Русия

Все по-трудно е да се поддържа единство в ЕС, призна Доналд Туск
Обновена: 21 мар 2015 16:31 | 21 мар 2015 09:19,
261
Евроборичкания за санкциите срещу Русия
Доналд Туск. Снимка: Reuters

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че е все по-трудно да се поддържа единна позиция на Евросъюза за санкциите, наложени на Русия заради участието й в украинската криза, съобщи Ройтерс.

Европейските лидери се споразумяха на срещата си в Брюксел, че икономическите санкции срещу Русия ще останат в сила, докато бъдат изцяло изпълнени Минските договорености, но някои от страните членки ги подкрепят с неохота, призна Туск.

"Става все по-трудно да се постигне европейско единство за поддържането на санкциите", каза той пред полски медии след срещата.

Според европейски служители, пожелали анонимност, половината или дори повече от половината страни членки са били склонни за известни облекчения на санкциите, но е надделяла позицията на по-твърдите членове на съюза те да останат в сила до пълното изпълнение на Минското мирно споразумение.

(БТА)
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
До балканджи ЙовоСъпротива срещу измислени врагове? Какво бунище , каква История? ОКАЗАХ СЕ ПРАВ.Един съвет-не се занимавай с глупости по форумите.Хвани се на работа /ако имаш квалификация/ в западна фирма с офис в БГ.
112
6
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хааааа... преди 9 години
НЕМА НИКАКВИ БОРИЧКАНИЯ---ИМА РЕАЛНИ САНКЦИИ ЗА РУСИЯ!!!!!АБСОЛЮТЕН ФАКТ!/..па Вие за утешение си дрънкайте глупости../
111
0
 
10
 
! Отговори
балканджи Йово преди 9 години
До 1"беден и ***","неудачник"- Е да,след ,като ми,отсекохте ръцете и краката,след,като ми извадихте очите,какво меслиш "агарянино-анонимни",че си ме лишил от достойнство и желание за съпротива.Знаеш, къде е мястото на всички "сатрапи",като тебе.? На бунището на ИСТОРИЯТА!!!!
110
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха, руснаците живеят с илюзията че ще им се размине :) и пак ще се развяват по европата, няма да стане тоаврищи :) и Крим ще върнете, и репарации на Украйна ще платите, и пазарите на газ в Европа ще загубите, накрая ще изчезнете от картата на земята
109
10
 
0
 
! Отговори
1 преди 9 години
До балканджи ЙовоДа си *** е до време - оправя се, но когато си глупав .... е за цял живот. Срамиш името.
108
21
 
4
 
! Отговори
до брей преди 9 години
"Русия минава в полето на самодостатъчността"Или казано на български: започва ТЕЖКА МИЗЕРИЯ за руснаците.Сега въпросът е колко време ще търпят едно умопомрачено джудже да ги тормози с ТЕЖКА МИЗЕРИЯ? Били търпеливи, чувам, но колко, КОЛКО е границата на търпението им, все има някаква...И 2 уточнения:1. Най-силната икономика е САЩ.2. Китай ще премине в разплащателни разчети различни от долара когато китайците минат от любимите им германски коли на лади = НИКОГА !!!
107
1
 
20
 
! Отговори
балканджи Йово преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯ Казах ти изроде, като възстановят и защитят родната си икономика.Чрез съвместни8 ,равноправни икономически отношения с всички държави и на първо място със страните от БРИКС и Евразийският съюз.Сигурно не си наясно защо е този "бяс" от страна на САЩ? Защото въпреки злобата си,за разлика от тебе, осъзнават,че следващата стъпка на всияки антиглобалистки страни ,е отхвърляне на "доларовото" робство и създаване3 на нова световн -разменна валута,основаваща се на равнопрвието и изгодата.
106
0
 
11
 
! Отговори
*/* преди 9 години
До ВасилевМоже ли аз да ти отговоря.Печатат пари кат луди и не им пука."Когато лихвите и главниците стават дължими, правителството взема нов заем за да плати стария. САЩ използва този вариант от десетилетия.". САЩ заема в долари, а Федералният резерв печата долари. С други думи, Федералният резерв печата пари, които щатското правителство използва за изплащане. Обаче колкото повече долари има в обращение, толкова по-ниска е стойността на всеки долар. По този начин кредиторите биват изиграни.
105
1
 
21
 
! Отговори
нелегитимен преди 9 години
Доналд Туск е назначен, за да насажда американските интереси в Европа. Той не е демократично избиран и за това е нелегитимен. Получава 400 000 евро за година.
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
модер пидор
103
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кремълската пропаганда в действие! Другари собственици на бг медии, обединявайте се дружно срещу ЕС и НАТО, ръсете всякакви лъжи! Елементарно...
102
0
 
2
 
! Отговори
*/* преди 9 години
До кирилЧовече толкова си бос по история че се срамувам заради теб.Вземи малко почети за отоманската империя за причините и повода (различни неща са)за възникването на световните войни и тогава се изказвай .
101
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
До балканджи ЙовоОт това което пишеш и злобата към успелите, разбирам, че си неудачник, беден и ***.
100
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кирилКириле, хубаво име ,но не го заслужаваш.За какво създадоха славянското слово ,братята Кирил и Методий? За да се сплотиме и да отстояваме всички общо,заедно с най великата славянска държава- Русия,своите общи интереси и свобода." Умнико" ,осъзнай се.Бъди славянобългарин!!!
99
0
 
11
 
! Отговори
*/* преди 9 години
Много ми е интерсно как се вписва в "евроатлантическите"и "европейски" ценности парад на втераните от "Waffen SS" КОЙТО ПО ТРАДИЦИЯ СЕ ПРОВЕЖДА ВСЯКА ГОДИНА В Рига на 16.03.
98
3
 
18
 
! Отговори
балканджи Йово преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯНе бери грижа за Русия, голйо!Великият руски народ,затова велик,защото ти си нищожество!
97
1
 
17
 
! Отговори
балканджи Йово преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯТогава продължавай да чистиш клозетите им, но не заблуждавай нищо не подозиращите български невинни деца.Хей *** ,спри да лъжеш!
96
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туск го "признал" пред полски медии ...хахаха...само това като прочетеш, и ти става ясно за каква руска информационна лъжа става дума...в добавка и източниците пожелали анонимност!
95
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Противна физиономия има този Туск. Това е присъщо за седерастията по света
94
0
 
2
 
! Отговори
42 преди 9 години
До азОпределено те вярват в това.А когато човек силно вярва в нещо обикновено го постига.