Евроборичкания за санкциите срещу Русия

Все по-трудно е да се поддържа единство в ЕС, призна Доналд Туск
Обновена: 21 мар 2015 16:31 | 21 мар 2015 09:19,
261
Евроборичкания за санкциите срещу Русия
Доналд Туск. Снимка: Reuters

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че е все по-трудно да се поддържа единна позиция на Евросъюза за санкциите, наложени на Русия заради участието й в украинската криза, съобщи Ройтерс.

Европейските лидери се споразумяха на срещата си в Брюксел, че икономическите санкции срещу Русия ще останат в сила, докато бъдат изцяло изпълнени Минските договорености, но някои от страните членки ги подкрепят с неохота, призна Туск.

"Става все по-трудно да се постигне европейско единство за поддържането на санкциите", каза той пред полски медии след срещата.

Според европейски служители, пожелали анонимност, половината или дори повече от половината страни членки са били склонни за известни облекчения на санкциите, но е надделяла позицията на по-твърдите членове на съюза те да останат в сила до пълното изпълнение на Минското мирно споразумение.

(БТА)
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
2
 
! Отговори
ванчо преди 9 години
Добре че го признахте.Какъо през тоталитаризма така и сега-всеки слушка по-големия брат от брюксел кскто преди москва.Че то и днешните ни вождове са чеда нс бившата червена буржоазия от соца предстели бояджии и въртиопашки
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DONALD TUSK - NAZNACHENIJAT OT USA PREDSEDATEL NA EVROPEJSKIJA SAJUS, MRACHNIJAT POLJAK, ISTERICHNO NENAVIZJDASHT RUSIJA, E IZPULNITEL SAMO NA ZADOKEANSKITE INTERESI V EVROPA. TOJ SHTE DOVURSHI GROZNOTO PODMOLNO DELO NA LUKAVIJA PORTUGALETS DA DOVURSHI ES, EVROPEJTSI OT VSICHKI STRANI - OSUZNAVAJTE SE, OBEDINJAVAJTE SE, INACHE VI CHAKA SUDBATA NA LATINSKA AMERIKA! PROUCHETE KAKVO GOTVI TRANSATLANTICHESKIAT PAKT - NAJ-SEKRETNIJAT PROEKT V ISTORIJATA NA ES. ISKAJTE REFERENDUM!
131
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уж санкции срещу Русия,,уж цената на петрола продължава да пада,ама курса на рублата расте и на руската фондова борса акциите на руските компании продължават да растат и индексите са все на зеленоза разлика от иднексите на краварника.Така,че *** спрете поуслушайте се,че започва да духа друг вятър.Гледайте какво прави оня дърт рептил Родшилд,който чрез ббанката Голдман сакс активно купува книжа на руската ,казахстанската и китайски борси,защото той знае накъде отиват нещата.
130
0
 
7
 
! Отговори
ДОЛАРА УМРЕ преди 9 години
НА 8 МАЙ В МОСКВА ЩЕ СЕ ПОДПИШАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКО-ТЪРГОВСКИ И ВАЛУТЕН СЪЮЗ МЕЖДУ КИТАЙ И ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ-РУСИЯ КАЗАХСТАН И БЕЛАРУС.,ВЕЧЕ СЕ РАБОТИ ПО ОБЩАТА ВАЛУТА НА ЕВРАЗИЙСКЯ СЪЮЗ-ЕВРАЗА. ОТ ЕСЕНТА ТРЪГВА АЗИЯТСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА БАНКА СЪЗДАДЕНА ОТ КИТАЙ В КОЯТО ОСВЕН ,ЧЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СТРАНИ ОТ АЗИЯ СЕ ВКЛЮЧВАТ И СТРАНИ ОТ ЕВРОПА,ЗАТОВА САЩ СКОЧИХА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ЗАЩОТО И UK ЗАЯВИХА ,ЧЕ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТАЗИ БАНКА КИТАЙ ПУСКА И НОВА РАЗПЛАЩАТЕЛНА СИСТЕMA
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A be i nie i Rusia sme tran vochite im...avno predskazaniata na Danov Vanga che se okagat pravi..vodi se voina srechu slavanstvoto..
128
1
 
11
 
! Отговори
Ха-Ха-Ха преди 9 години
А Доналд Туск много добре знае, защо е избран на тази позиция. И ще направи точно каквото искат от него. Дори ще даде малко повече.
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до Shark Азащо на просяците им вдигат отново пенсиите ,зя втори път тази година? И заплатите компенсират?Хе ,хе !
126
0
 
13
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 9 години
Путин, бей американских фашистов кулаком в морде, а остальныг полских мышей сами разбегутсья. Американская пропаганда очень хрустальная и не выдержить первово зальпа.
125
1
 
27
 
! Отговори
МУЗЕВ преди 9 години
КАТО ДЪРЖАВА БЯХМЕ НА ОСМО МЯСТО ПО ПРОИЗВОДСТВО,СЕЛСКО И ПРОМИШЛЕНО.СЕГА СМЕ НА 108 ОТ *** НА ТОЗ И ОНЯ ОТ "ес" И сащ.НЯКОЙ ДА Е ПОМИСЛИЛ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЗА НАРОДА,САМО КРАДАТ4ПРИВАТИЗИРАТ4,ЗАКРИВАТ,РЕФОРМИРАТ И КАКВО ОСТАНА ЕДИН ГОЛ ПОЩИНАК,ДАЖЕ ГОРИ НЯМА ДА ИМА СЛЕД 20 ГОДИНИ.ТОВА ЛИ ВИ Е"ес"заврете си го където гърба загубва приличното си название-.СРАМ И ПОЗОР 25 ГОДИНИ РЕФОРМИ,А БЕ ДА НЕ СМЕ С КРАКАТА НАГОРЕ,ЧЕ ВСЕ РЕФОРМИ И РЕФОРМИ.ИДВАТ ВСЕ ПО *** НА ВЛАСТ И ПРАВЯТ РЕФОРМИ,СЛЕД РЕФОР
124
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че е Русия че тия *** от сащ и ес се самозбравиха. То не беше трети пол, гей бракове, публично сношение с животно, гмо, шистов газ, педофилия, гей оргии , мазни храни т.н. Евроамерикански ценности
123
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Alooo Kremal, ne taka grubo s dezinformaziite, de!
122
2
 
44
 
! Отговори
морски преди 9 години
Много скоро санкцийте ще паднат,защото никой в Европа не ги иска.Слава на РУСИЯ!
121
1
 
45
 
! Отговори
проруска преди 9 години
Разума надделява над полския евреин, само нашия Роско не го разбра. А що се отнася до Минските споразумения, те не се спазват от фашистите от Киев!
120
1
 
34
 
! Отговори
а преди 9 години
Всички тия санкции унищожават българската икономика германия англиа и испания не търгуват с русиа затова искат санкции така си отваарат пазари в европа и ное затъваме
119
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До балканджи ЙовоЕй, недоученият,къде ги виждаш тези 450$ средна заплата в България? Може но за такива предатели,като тебе и то от"отвореното" от към *** общество.,а не за трудовият българин. Запни се малко дървено философче.-------------------------------------------------------------------------------Прав е третополовия, като разделиш откраднатите милиарди от еФрогейската каста и ги разделиш на приходите на хората се получава средна заплата
118
1
 
20
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Василев 2101. Защото с всички средства включително война завладяват пазари2. За това че купуват мозъци за да не може друг да ги ползва(амам нейсе Китай Бълвва по 1 милион инжинери годишно)3. За това че са монополисти независимо че имаш усещане за конкуренция4. Закона облажва хората с много пари освен ако няма ОЧЕВАДНИ факти в полза на бедния.5. Поставили знанието и науката амам преди 10 години - сега ако нямаш тати паричко и в второразряден университет не можеш да учиш заради заемите.
117
42
 
2
 
! Отговори
до Shark преди 9 години
Тоз пък за Европа седнал да се тревожи - най-голямата икономика в света с половин милиард души - по-добре виж потъващата Русия, скоро вместо сирийски бежанци ще имаме руски просяци и джебчии тука!
116
0
 
37
 
! Отговори
балканджи Йово преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯБългарските пенсионери знаят за какво става въпрос.Техните 176 лв. са тюкива,защото ти сменяш памперсите на западните пенсионери и затова никога няма да получиш пенсия за изслужено време и старост.
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баси тъпите коментарии...ха,ха,хаааааааа..чикиджийска работа!
114
1
 
35
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До 200. Ти не им бери грижа на руснаците, те от картата на света няма да изчезнат никога. Много по-вероятно е ЕС да се разпадне защото на хората им писна от налагане на *** ограничения, обслужващи интереса на Германия и Франция. Да не говорим че и в Германия започнаха протести, преди няколко дена във Франкфурт, сега Луфтханза, това няма да е от много хубаво. А най-голяма е вероятността България да изчезне, защото сме стадо овце, съгласно с всички! За Русия тръгнал да се тревожи!!