Арабската лига: Борба срещу шиитските бунтовници докрай!

Организацията смята, че Иран умишлено разпалва конфликти
30 мар 2015 17:05, Екип на Bulgaria On Air
17
Арабската лига: Борба срещу шиитските бунтовници докрай!
Снимка: bgonair.bg

Борба срещу шиитските бунтовници докрай. С такова решение завърши двудневната среща на върха на страните от Арабската лига.

Държавите за пореден път изразиха враждебното си отношение към Иран. Те обявиха, че Техеран целенасочено разпалва бунтове в Близкия Изток.

Вижте повече във видео материала на bgonair.bg:

Гледайте още видеа от "Свят" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До @$% 12Знаете ли колко тъпо изказване направихте? Всички тези тъй наречени обединени страни са най-големите производители на петрол и газ и на НИЩО ДРУГО. Правят и туризъм разбира се, но консервативен туризъм. Иран и Сирия имат(имаха за Сирия) икономики с напълно затворен цикъл в определени области. Самоизхранваха се. А Иран и си произвежда всико от мотоциклети до самолети и ракети - вярно все още малко или много остарели конструкции. Атомния въпрос е Ограничаване на енергетиката на Иран
8
1
 
1
 
! Отговори
@№$% преди 9 години
Близкия Изток си е на арабите!Това са си техни земи, това са си техни държави!На всичкото отгоре са се обединили 10 държави!От сега нататък, те сами ще си решават собствената съдба,няма Иран, няма Путин, няма САЩ!Това е новата реалност!
7
0
 
5
 
! Отговори
бай джагал преди 9 години
В Европа християни убиват християни, в Близкият Изток мюсюлмани убиват мюсюлмани... Ужас... Хамериканците са най-големите провокатори на конфликти в света...За едно човек шапка трябва да им свали обаче - пропагадната им машина е най-добрата в света! Никой никога до сега не е постигнал нещо такова - и Гьобелс, и Сталин биха завидяли, ако бяха живи !
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8Знаеш ли въобще срещу кого се бият шиитите в Йемен? Да , подкрепя ги Иран /Иран е шиитски/, а те се бият срещу сунитския режим и забележи - алкайда. Знаеш ли кои други подкрепят Иран? Шиитите в Ирак. Ако не беше Иран до сега ИД да са влезли в Багдад. Подкрепят и Асад. В териториите под негова власт християните живеят и живееха свободно. ИД ги избива. Иран не е държава за пример, ама много ще ме извиняваш обаче в тези случаи не мисля, че са лошите. СА подкрепя радикален ислям.
5
0
 
16
 
! Отговори
d.f преди 9 години
Арабските страни са маши на Американците. Тези страни са икономически и социално са много добре. Всичко това дължат на петрола но същевремено с евтиния петрол подкрепят Американците и Европа. Ирак Либия Тунис сега и Сирия водеха по насочена политика срещу Американците и техните подържници и затова и сметнаха Арабската пролет. Това искаха и срещу Турция но Ердоан им се опълчи и ги елиминира хората им от власта. В момента знаем какво е положението на тези страни.
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туй арабите голям акъл. ..Когато преди 5 г. Ердоган ги предупреждаваше относно Иран по подобен начин се ослушваха. Нека сега работят по въпроса със минус 5 години
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бг-а - защо не се обединиха срещу ИДИЛ...Защо да се обединяват срещу... ИДИЛ коли шиити. Арабската лига са сунити срещу шиити. Да беше разбрал заглавието.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Средновековието в наши дни, като битка между протестанти и католици....Нисък цивилизационен статус. Земята е плоска... Жената е творение на дявола, сатана.... Чакаме раждането на ислямската инквизиция, техния Торквемада, раждането на ислямското острие по подобие на йезуитите...И избиване на друговерците, разпространяване на "правата" вяра по света...Никой не иска да спре тази лудост, затова ще си платим цената.
1
1
 
28
 
! Отговори
бг-а преди 9 години
Е като са толкова загрижени,защо не се обединиха срещу ИДИЛ,досега щяха да са ги заличили, но не ,пак си гледат собствените интереси.