Расте нетърпимостта към хомосексуалистите в Русия

51 на сто от анкетираните не желаят да имат съсед гей
2 апр 2015 13:45, Елка Василева
130
Расте нетърпимостта към хомосексуалистите в Русия
Снимка: архив, Reuters

Нетърпимостта към хомосексуалистите в Русия се е увеличила, откакто бе приет спорният закон, забраняващ излагането на подрастващите на гей пропаганда, според резултатите от анкета на Асошиейтед прес - Център за проучване на обществени въпроси.

От нея се вижда, че през последните години нетърпимостта към хомосексуализма е скочила рязко.

51 на сто от анкетираните са отговорили, че не желаят да имат съсед гей, докато през 2012 г. те са били 38 на сто.

Мнозинство от 63 на сто е посочило, че хомосексуалистите не трябва да бъдат приети в обществото и само 20 на сто са изразили обратното мнение. Статистическата грешка на проучването е плюс-минус 2,4 на сто, посочва АП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: нетърпимостгейрусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хомосексуализма бил болест ама хайде сина ви зет да ви доведе да ви видим каква песен ще зашеете.
44
0
 
5
 
! Отговори
Брадата снаха преди 9 години
До OnzВ женската хомосексуална двойка и двете могат да родят (има такива случаи), ако се наложи, ако искат и ако няма здравословни проблеми. В мъжката обаче не могат - нито синът, нито "зетят".
43
0
 
3
 
! Отговори
Сериозен подход преди 9 години
До onz Когато установиш, че някой ти пречи, може да е вече късно да му попречиш ти - да развращава децата ти например. Така че не е лошо човек да си отваря очите за заобикалящата го среда. Стасистиката на сексуалните престъпления в РФ сочи, че след декриминализирането на хомосексуализма рязко намаляха изнасилванията на жени и също така рязко се увеличиха изнасилванията и развратните действия с малолетни, особено с момчета. Това доведе до приемането на въпросния закон, който защитава децата.
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Расте нетърпимостта към хомосексуалистите в Русия А в Гърция, как е, а в България, ами навсякъде нормалните хора не приемат обратните откачалки. Това, са болни хора с увредени мозъци, всичко идва от мозъка на човека, разбере те го на края. Тези хора, са болни и не осъзнават, че са такива.
41
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
а такааа, удряй с лопатата, където свариш, както пееха Контрол.
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо, трябва да намалява ли. Докато намалее и изчезне християнското население и остане само другото? Мъжкият *** не ражда деца, нали? Всъщност нали и това е задачата на т.наречената толерантност.
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпасСпас , нали Вие от България, както и аз? Благодаря ви!
38
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Господине, защо искате да емигрирате от България?- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.Искам да се махна, преди да е станал задължителен!
37
5
 
15
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Браво!!!Привет!!!! Страшно е да научиш, че твой роднина е обратен!!!! По-страшно е, ако той агитира и хвали това си състояние!!!! Вместо срамежливо да наведе глава и да си мълчи като наакан!!!!!
36
5
 
18
 
! Отговори
сaмо тaкa преди 9 години
БРAВО! Гейовете сa хорa с психично зaболявaне, КAКВО ИНТЕГРИРAНЕ И ЗA КAКВИ ПРAВA ГОВОРЯТ В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И СAЖД???? БРAВО НA РУСИЯ.
35
5
 
10
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Православието в Русия - болшевиките са искали да го уничтожат, но не успя, Православната Русия ще живее вечно, завинаги! Няма смърт за мен - е истинската идея за Русия. Омен, Русия!
34
2
 
3
 
! Отговори
виж ти.. преди 9 години
***, ти знаеш ли какво значи "потентност"? Май точно обратното на това, което искаш да кажеш.
33
2
 
18
 
! Отговори
Феликс преди 9 години
Странно, асошиейтед пресс правят безплатна реклама на Русия!
32
2
 
24
 
! Отговори
Билбо преди 9 години
Различни хора винаги ще има независимо дали Русия иска или не! Колко и дали ще има дадат права няма да промени нито един от тях. Колкото до показността- и аз съм против паради и всякакъв вид обществени изяви. Ако си правиш нещата под завивките -никой няма да ти пречи, и ти няма да пречиш на останалите. Толерантност -да, но показността ми идва в повече.
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо съм потресен от тази новина.
30
1
 
17
 
! Отговори
I love чалгари преди 9 години
До Анонимен 21 -- Друго си е да четеш новини за интимния живот на Благо Жизъса докато рупаш салатката, чоплиш семките и надигаш пластмасово шише с бира, нали?
29
2
 
20
 
! Отговори
Въпросът е деликатен преди 9 години
и няма да се впускам в подробности.Ще кажа само, че имах един състудент, за който се знаеше, че е гей. Бяхме в различни групи и не знаех за него почти нищо.Стана така, че след като завършихме, отидохме да работим в две различни учреждения, които обаче са обединени в една обща институция. И тогава започнах да чувам, пък и да виждам какво върши този - подлизурство, интрижки, конфронтиране с хора, които са недолюбвани от някой шеф, неблагодарност.Това ме настрои негативно спрямо този вид хора.
28
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че хората всъщност протестират против Путин.
27
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на руснаците
26
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се замисля, че бащата на Светослав 1-ви е убит от славяни, после като видя някой руснак да се пише "славянин" и ми става смешно колко е омазана тая Русия и как там никой не знае какъв е всъщност. Десетки години върви корава пропаганда, която изтрива паметта на много народи. Същото целят да направят и с още много други. Ама нещо не им минава номера.