Полският президент: Войниците на Украйна се бият за Европа

Бронислав Коморовски разкритикува "руската агресия"
Обновена: 10 апр 2015 07:33 | 9 апр 2015 21:55, Красимир Ангелов
808
Полският президент: Войниците на Украйна се бият за Европа
Снимка: Reuters

Украинските войници, които се борят срещу "руската агресия" в отцепническата източна част на Украйна, опазват по този начин сигурността на Европа, обяви в Киев полският президент Бронислав Коморовски, който изнесе реч пред украинския парламент, предаде Франс прес.

"Днес, когато синовете на Украйна умират, защитавайки независимостта на страната си, пазят също и Европа. Бранят я от връщането на империалистическия манталитет, от решенията, които застрашават цяла Европа", каза Коморовски, чиято страна е най-големият защитник на Украйна сред членките на Европейския съюз.

Полският президент разкритикува "руската агресия", чиято цел е "да попречи на Украйна да се развие по демократичен път".

"Само слепите не виждат в Украйна войниците, танковете и системите за противовъздушна отбрана на агресора", допълни той.

"Западният свят трябва да разбере, че ще бъде в безопасност само ако Украйна е в безопасност", каза Коморовски и прикани ЕС да остави отворени вратите си за тази бивша съветска република.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Кога ще разберете, че миналото не съществува, съществува само сегашният момент и представата ти са миналото, което го създаваш в настоящия момент, който е единственото нещо, което съществува, няма минало, няма бъдеще, има само сегашният момент и това е, оттук вече ти си избираш как да реагираш, спрямо вярванията и убежденията, които си приел за релевантни на нивото ти на съзнание, в което се намираш пак в настоящия момент, ако си мъдър и умен, избираш да живееш в любов, без да ти пука за друго.
184
2
 
2
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До _|_Ти с какво си променил България към по-добро ??? С това , че пишеш откровени неистини !!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е КЛОАКА !!!
183
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мир за Украйна!Вън източните агресори от "Новорусия"!
182
8
 
3
 
! Отговори
Света казва преди 9 години
Долу ръцете от Украйна!Киев ще победи отпускарите!
181
0
 
5
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Спрете да подхранвате този егрегор на войната, създайте нещо красиво, стига с тези "Гъби", да не е лоша, ама последствията от нея са кофти, *** ли сте, бавно развиващи се, какво ви е, откъде идва всичката тази негативна нагласа, какво ви е соторено, че да реагирате така един на друг, айде, изхвърлете всичкият този багаж и се концентрирайте в/у позитивни и весели неща, заебете ги тия лидери да си умират в собствената си алчност, агресия и тъпизъм :D
180
2
 
2
 
! Отговори
_|_ преди 9 години
До БожоИстината не е приятна. Акъл не давам на никого! Всеки сам трябва да си 'набере', ако има къде да го складира:) Да, още веднъж ще заявя, най-отговорно при това, че хора с твоето мислене превърнаха родината ни в клОака!
179
0
 
2
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Обичайте се, прегърнете се, помогнете си, разделението м/у вас е илюзия, което вие сами си създавате, разделението води до саморазрушение, което сте започнали, не знам дали забелязвате, реалността е отражение на съзнанието ви, на това, в което вярвате, не ви ли омръзна да живеете в негативност, в мизерия, омраза, та това води до заболявания, до проблеми във физическото ви тяло, нима не сте го разбрали вече толкова мн години след като правите едно и също - да се мразите заради онези отгоре :D
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ся ко праим с руската бензиностанция?Британская нефтеразведочная компания UK Oil & Gas Investments (UKOG) в четверг объявила, что открыла на юге Англии существенные залежи нефти, потенциально превышающие весь ее объем, добытый в Северном море. Партнер UKOG американская компания Nutech, специализирующаяся на геофизическом анализе, оценила общие геологические запасы нефти на участке Horse Hill-1 близ лондонского аэропорта Гэтвик в 100 млрд баррелей.
177
6
 
3
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До _|_Човек, който нарича България "клаката на Европа", не може да ми дава "акъл"!!! Клоака е съзнанието на всеки, който смята, че *** е нещо повече от дребен тарикат на едро !!!!
176
2
 
2
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Забравете за различията, проблемите, задръжките, предубежденията, вярванията, които ви карат да се мразите, простете си, приятели, и заживейте задружно в един мирен, чист, мотивиращ за живот свят, с какви глупости се занимавате, луди ли сте, не знаете какво изпускате :D
175
4
 
15
 
! Отговори
Поп Грую преди 9 години
"Само слепите не виждат в Украйна войниците, танковете и системите за противовъздушна отбрана на агресора", допълни той." - пане Качински, чакаме снимки на табелките със серийните номера на танковете! Снимки на обгорени Т-64 не ни вършат работа... И пане Качински, само тъпите не помнят Волинското клане - 50-60 000 убити по данни на википедиа полска...P.S. Ябълките не миришат ли вече? Къде ги заровихте или прасетата ги изядоха?
174
15
 
3
 
! Отговори
за 334 преди 9 години
Основната историческа грешка на Русия е че изобщо съществува, но скоро ще и *** бъди сигурен другарю путинец.
173
4
 
2
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Давайте ми минуси, изпълнени с омраза хейтъри, като чуете любов и се обръщате на другата страна, няма нищо срамно да отвориш сърцето си, не знаете каква сила е, точно днес един такъв с отворено сърце и невиждана мъдрост досега в този свят, е бил брутално измъчван преди известно време, ест. ограниченото его не го е разбирало това, очевидно сега не се е променило мн, и решава проблема с убийство, вие се страхувате от любовта, спокойно, това не ви прави гейове или слаби, смешни комплексари :D
172
3
 
17
 
! Отговори
_|_ преди 9 години
До БожоTи май изобщо не схващаш защо България е зле, ама даваш акъл руснаците какво да правят? В момента сме изцяло закупени от САЩ и сме бедна периферия на ЕС.. Нищо в България не се случва без тиквоний да одобри, а на свой ред той се отчита пред американското посолство и европейската комисия.. Иначе Путин ни е виновен.. Акъла от клоаката на Европа можеш да задържиш за себе си..
171
1
 
4
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Любов и разбирателство, извисено ниво на съзнание, синхрон, симбиоза м/у всички живи организми, всичко друго по-различно от това на планетата ще загине, защото тя не може повече да ви търпи, вие сте се отделили от организма и както ракова клетка, вие сте един тумор, от който тя ще се излекува, само гледайте какво ще става и попивайте мъдрост, научавайте уроците, иначе ще си циклите в триизмерният свят "завинаги" :D
170
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бият се за интересите на Шеврон,това е ясно
169
11
 
6
 
! Отговори
Божо преди 9 години
България е зле, не защото е част от Европа, а защото все още е частична путлерова колония благодарение на посткомунистическата ченгесарска мафия , която вече е безцветна, защото е безродна и си сменя господарите според паричните потоци !!!
168
4
 
5
 
! Отговори
до василев преди 9 години
Според украинската Нова история излиза че и Тутанкамон е украинец
167
1
 
3
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Вярвайте в каквото искате, правете каквото искате, за последно ще кажа, че вие творите вашата собствена реалност, те го знаят и ви манипулират така, че да творите тяхна идея, в този век ще се случат неща, които ще променят парадигмата, помислете си дали искате да продължите в новата, дали сте готови или ще напуснете завинаги тази реалност :D
166
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-разумното което може да направи Русия е да даде пълен заден ход. Да се изтегли от Украйна, да напусне Крим и да се прибере в бърлогата си. Очевидно, че това е неизпълнимо за руската шовинистична душа, която си въобразява, че съществува за да владее света. Поради тази причина дните на руската империя са преброени, а на московлиите (Московия е единствената исконна руска земя) ще им се наложи с труд да си вадят хляба и да плащат за нефта и газа на Китай, както ние плащаме сега на Русия.