Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"

Официалните резултати ще бъдат огласени на 13 април
Обновена: 11 апр 2015 12:12 | 11 апр 2015 12:08, Анисия Иванова
234
Путин и корейска певица - първи в класация на "Тайм"
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин стана личност на годината в класацията, съставена от читателите на американското сп. "Тайм". Той разделя първото място с 6,9 процента от гласовете с южнокорейската певица Си Ел от групата 2NE1, получила същия брой гласове.

Гласуването се е състояло на официалния сайт на изданието и във всичките му акаунти в социалните мрежи. То е завършило в петък в 23.59 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ или в 6.59 часа днес по московско време, предаде ТАСС.

В първата тройка е попаднала още една представителка на шоубизнеса, известната американска певица Лейди Гага.
Папа Франциск е на десета позиция в Топ 100 с 1,5%. Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са заели 11-о и съответно 12-о място с 1,5% и 1,4%.

Сред другите световни лидери, намерили място в класацията, са канцлерът на Германия Ангела Меркел с 0,9%, председателят на КНР Си Цзинпин и президентът на Сирия Башар Асад също с 0,9%. Лидерът на КНДР Ким Чен-ун е с 0,8 %. Далай Лама е на 7-о място с 1,7% от гласовете.

Резултатите от класацията са предварителни. Официалните ще  бъдат огласени на 13 април, след като сп. "Тайм" извърши окончателното преброяване на гласовете. Самата редакция на сп. "Тайм" ще огласи своята класация на 16 април.

Седмичникът "Тайм" излиза от 1923 г. Рейтингът Топ 100 на  най-влиятелните личности в света се публикува от 1999 г. Често мненията на читателите и на самото издание не съвпадат.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
dd преди 9 години
Ha-ha,nali spored rusofilite amerikancite sa tapi nenormalnici, a:)))?
90
4
 
9
 
! Отговори
Закачка преди 9 години
Аз пък четох,,че руският народ е поставил на първо място Путин с най-висок рейтинг сред политиците в Русия,но това е една друга класация и в нея Си Ел едвали ще намери място.
89
0
 
11
 
! Отговори
Виктория преди 9 години
За всички,които пишат,че Си Ел е попаднала на второ място,заради измама - не сте запознати с корейската музика.Тя има милиони почитатели,а Си Ел и групата 2NE1 са едни от основните представители на т.нар. кейпоп.За мен лично 2NE1 са вдъхновители,но и знам,че тази класация не заслужава да я спечели.Просто кей поп феновете са много активни,когато опре до гласуване.На Си Ел и предстои американски дебют и ако успее,наистина ще е вдъхновяващо,защото ще е първата азиатка на американската сцена.
88
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНормално, той е на първо място във всички възможни класации. Велик човек!--------Във тая е на второ...
87
2
 
21
 
! Отговори
Трият ме 5 пъти преди 9 години
Всички руски издания днес гръмнаха с новината, че шефът на Френското разузнаване заявил, че Русия никога не е планирала да напада Украйна, но НАТО са слушали САЩ, а не френското разузнаване.Например: rg.ru/2015/04/11/razvedka-ukraina-site.htmlСъобщението е на сайта на Френския парламент: assemblee-nationale.fr/14/cr-cdef/14-15/c1415049.aspНикое от (не)свободните масмедии, обаче не счита това за новина! Вместо това плашат хората с облетяването на американски разузнавателен самолет от руснаците
86
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сензация: CL и 2NE1 ще гостуват на ДЕНь Победой у Москва, ще разсмеят един искандер и върху него. като в/у платформа за шоу, заедно с Га-Га и Володя ше изпеят Песня Про Зайцев! финал на парад!
85
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално, той е на първо място във всички възможни класации. Велик човек!
84
3
 
5
 
! Отговори
От Нато преди 9 години
Никога не сме обещавали да слушаме френското разузнаване...
83
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пък у нас Бочко
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко не му стигна да мине корейската певица Си Ел, нищо догодина...
81
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До джуджето фашиствсички фашисти е в украйна
80
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак голям майтап с възрастното жужи.
79
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно че е популярен в съвецката общност но по-популярен от лейди Гага ?Моля ви се !
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЛичи си кой слуша чалга..
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 156ти си нормален?
76
4
 
4
 
! Отговори
Аналогия преди 9 години
Навремето са оглавявали класацията по популярност също така Хитлер и Сталин ! Но това не ги направи джентълмени, нали ?
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 156 ОТ КЪДЕ ЗАЕШ ???
74
1
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Не знам от къде вадите данни, но за последните 5 години населението на Русия се е увеличило дори само от естествен прираст, без да броим емигрантите и населението на Крим. Нещо повече - има ръст на прираста, т.е. със всяка изминала година се увеличава с по-голям процент. Ето, за тази година нетно се е увеличило с около 28000 човека от началото на годината до днес. За същият период в България е намаляло с около 16000 човека!
73
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КЛАСАЦИЯТА НА ТОВА СПИСАНИЕ ИЗГУБИ НАПЪЛНО АВТОРИТЕТА СИ ЩОМ МОЖЕ ТРЕТОРАЗРЯДНА ПЕВАЧИЦА ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО!!! СЛУШАЛ СЪМ Я ОТВРАТ!!!!!!!!!! ВЯРНО НАБУТАЛИ СА И 100 МИЛИОНА БРОЯ УЖ СЛУШАНИЯ В ЮТУБЕ НО ТОВА СА ГЕНЕРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ МАШИНА НЕ ОТ РЕАЛНИ ХОРА!!!
72
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЯ С ДРЪПНАТИТЕ ОЧИ НЕ Е СПАЛ И Е ЯКО ГЕНЕРИРАЛ ГЛАСОВЕ ЗА ДА МОЖЕ ТАЗ ПЕВАЧИЦА ДА ИЗМЕСТИ БРИТНИ, МАДОНА БИБЪРА И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ ЛИЧНОСТИ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDТАЗИ КЛАСАЦИЯ СЕ ОПОЗОРИ!!!!!!!!!!!! ПОДОБНА КЛАСАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДА САМО ВЪВ ФЕЙСБООК КЪДЕТО РЕГИСТРИРАНИ ЮЗЪРИ ДА ГЛАСУВАТ ТОГАВА БИ ИМАЛА ГОЛЯМА ДАВНОСТ И ТРУДНО ЩЕ И СЕ ПОВЛИЯЕ!!!!!!!!!А ТУК ВСЕКИ СИ ГЛАСУВА ПО КОЛКОТО ПЪТИ СИ ИСКА ХА ХА ХА ХА ХА :DDDD