В кадър: Патрулка отвя крадец в Аризона

Апашът държи пушка, но не очаква какво ще дойде отзад...
Обновена: 15 апр 2015 09:55 | 15 апр 2015 09:24,
74
В кадър: Патрулка отвя крадец в Аризона
Снимка: YouTube

Шокиращо видео, заснето с предната камера на полицейски автомобил в Ариозна се появи в мрежата. На него се вижда как полицай блъска със страшна скорост въоръжен, заподозрян в опит да го залови, пише NBCnews.

На кадрите се вижда как крадецът Марио Валенсия ходи покрай улицата в град Марана, докато носи със себе си пушка. След това той насочва оръжието нагоре към небето и се чува изстрел.

Единият от полицаите отбелязва: "Имаше изстрел. Оръжието със сигурност е заредено". След това той казва на своя колега в другия автомобил: "Стой на разстояние. Оръжието е заредено".

Без да слуша, другият полицай обаче дава газ на колата си и блъска Валенсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
2
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Само да добавя, че нарушителят е ударен от полицейската кола точно в момента на преминаване зад зеления пикап, т.е. дори случаен изстрел към къщата би бил блокиран от пикапа с голяма вероятност.Много точно преценена и хладнокръвна реакция на полицая в критична ситуация. Публикуването на клипа има превантивно действие за всеки който би си помислил да направи нещо подобно в района на това полицейско управление. Лоестата част от нашите полицаи да видят как се действа професионално.
50
1
 
4
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Полицаят определено ликвидира непосредствена опасност за живота на хората, живеещи в дървено-шперплатовите къщи наоколо. Полицейският произвол е лошо нещо. Но в случая полицаят не го прегази с вдигнати във въздуха ръце, а в момент, в който нарушителят беше с лице и оръжие към жилище.
49
0
 
11
 
! Отговори
Джонатан преди 9 години
Не мога да ви разбера, защо плюете полицая - не може човек с пушка да се разхожда по улицата и да стреля и те да правят стратегия как да го неутрализират без да го убият или да го убият по по-хуманен начин. Заплахата трябва да се неутрализира по най-бързия начин /може да пострадат невинни минувачи/ и полицаят в колата направи точно това. А защитниците на този дето е излязъл с пушката на улицата навярно никога не са попадали под внезапен огън на улицата или нямат пострадали близки при такива инци
48
0
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Всеки престъпник който е решил да си слага главата в торбата от сега нататък ще знае че първо трябва да убие преследващите го полицаи след това да тръгва да се крие.Тва неоправдано до голяма степен полицейско насилие води до друго насилие.Вярно че много Американски полицаи са били убити но това е така защото те са си го направили.
47
3
 
4
 
! Отговори
до 59 преди 9 години
Много удобно си копирал само частта с тейзъра, че и мисъл си тръгнал да развиваш. :DА защо не копира цялото - "с тейзъри, пистолети и пушки" или не можа да измислиш никакво оправдание за ченгетата, че не са използвали огнестрелно оръжие? :)
46
5
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 9 години
"Затова местната полиция разполага с тейзъри..."Изправи си ти с тийзър пред човек с огнестрелно оръжие... Ако беше съдист, щеше да го подпре с решетка предназначена за преминаване през блокади на пътя, а той го удари с калника, не ще се изправи и ще си тръгне, но ще оздравее... Подкрепям такива действия, няма да го чакат да очисти някой...
45
5
 
18
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Английски вестник наскоро писа, че американската полиция от началото на годината е убила повече хора, отколкото английската за пос ледните 100 години!На това може само да се каже - *** полициятя, *** населението! И едните и другите само с пушка се оправят!!!
44
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В държава с население от психопати и ***, какви очаквате да са полицаите? Естествено, че са същите като сънародниците си.
43
0
 
13
 
! Отговори
ККК преди 9 години
Тук най-вероятно щеше да е неуспешна акцията със ранени полицаи или по лошо ......като бандитите имат повече права от тях .....
42
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
наистина държава на психопати!
41
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тукашните полицаи като видят човек с пушка подминават да не ги уволнят.
40
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори да оставим настрана десетките начини, по които можеше да бъде обезвреден, лицето можеше да бъде повалено с автомобил с далеч по-ниска скорост, а това на клипа си е чист садизъм.
39
2
 
7
 
! Отговори
до 44 преди 9 години
"Затова действат на принципа: "или аз или той"."Интересно, щото в случая заподозреният беше обграден и можеше просто да стрелят в него. Затова местната полиция разполага с тейзъри, пистолети, пушки... Полицейския автомобил трябва да се използва само срещу автомобил на заподозрян, а не срещу пешеходци. Разбирам някой от колегите на ченгето да беше в непосредствена смъртна опасност, но и такава нямаше, затова заповедта беше да изчакат на място, а не да прегазят заподозрения.
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казвате, защото полицаите там не си поплюват, но и затова престъпността там бележи такова увеличение. Защото и черните стават по-агресивни, заради твърдите мерки на полицията.Защото когато някой престъпник знае че ще го гръмнат, ще гледа да извади патлака първи.
37
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма никаква разлика между психопата с Голфа и психопата в полицейската кола. Всъщност единствената разлика е, че единият е зад решетките, а другия зад значката. Не оправдавам психопата с пушката, но прегазването е прекалено крайна мярка.
36
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами откъде полицаите са сигурни, че пушката е бойна! Може да е някоя стреляща с кабзи. Но тези първо газят, после питат. И защо полицаите които вървяха подир него, не го сгазиха, а се намери ненормалник, като нашия с голфа. Помнете ми думата, че този пореден криминален акт, ще предизвика голям обществен отзвук в Сащ.
35
0
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Де ги тез полицаи тука...
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 37Каквато и полицейщина да има в посочените от теб държави,никъде не съм чул да закачат някой,който не нарушава обществения ред и спокойствие на гражданите! Бил съм в САЩ нелегално преди години,спирали са ме за проверка и въпреки че бях само с българския си паспорт и изтекла виза,даже не са ме прибирали за справка.Стоиш ли мирен,никой не го е еня за теб!
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо не го неутрализираха с тейзър в гръб, стрелба с пистолет в гръб... Има толкова много методи, защо трябваше да го прегазят?
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички по-големи държави "пращят" от подобна полицейщина. Такива са и САЩ, и Русия, и Китай, Германия и т.н. и това се налага от голямата територия и трудното поддържане на обществен ред. Въпросът е обаче защо и България е в това число с тази смешно малка територия и едва 7 млн. души...