МВФ: Гърция няма да получи отсрочка за дълга си

Варуфакис: Настоящото споразумение обаче нямало да разреши проблемите
17 апр 2015 13:54,
14
МВФ: Гърция няма да получи отсрочка за дълга си
Снимка: bgonair.bg

Най-вероятно Гърция няма да получи отсрочка за изплащането на дълга си. Такова изказване направи директорът на Международния валутен фонд Кристин Лагард, след среща с финансовия министър Янис Варуфакис.

Той от своя страна заяви, че Атина не може да се подпише под настоящото споразумение за дълга, тъй като според него то няма да разреши икономическите проблеми на страната.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Гърция фалира, еврото не само няма да се сгромоляса, но ще укрепне. Защото хората ще разберат, че ЕЦБ не си поплюва. А така се вижда само липса на смелост и политическа воля. Гърция трябва да послужи за назидание на останалите "прасета".
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Паднеш ли в ръчичките на МВФ-то, няма прошка. Ставаш роб завинаги.
5
2
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До Анонимен 1Те ако гръцките политици бяха по-стока от нашите, нямаше да докарат държавата си до това дередже!Прекалено социалната политика неминуемо води до фалит, ако няма огромни природни ресурси, които да компенсират.. Хората стават мързеливи, паразитиращите се увеличават и системата не издържа.Социалното трябва да се ограничи до образование, здравеопазване, преквалификация при безработица, инвалидност. За всичко останало само данъчни облекчения и застраховане..
4
9
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Защо ще се сгромолясва еврото?! Посочи причина?Гърция клати еврозоната с това желание за горене на пари. Ако ги отрежат, гърците ще се сгромолясат, но за останалите от европейкия валутен съюз ще падне едно бреме -> ще ги стабилизира.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прави са да не отстъпват. Гърците сами си казаха - ние само ще си седим да чакаме дали ще се размине. Сега ако направят отстъпка, край. Утре пак ще се наложи да отстъпят на друг и т.н. ще се завърти колелото - всеки ще взима и никой няма да иска да връща. Щото номера минава.
2
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
типични коментари за герберски слънчогледи, *** и ограничени, кухи кратуни! ако гърция фалира, еврото ще се сгромоляса. вашите пари ще се обезсмислят. вие ще сте още, още, още по-бедни! честито! налягайте си парцалите и се молете тия византийци нещо да направят.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VZEL PARI TRIABVA DA GI VRASHTA.HITREZI,NA KOITO NE MOGE DA MINE NOMERA.