В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици

Те ще обучават Националната гвардия
17 апр 2015 18:07, Елка Василева
96
В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици
Снимка: архив, Reuters

В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици, които ще обучават войниците от украинската Национална гвардия по време на маневри в западната част на страната. Това обяви американската армия, предаде Франс прес.

Още по темата

Американските военни, служещи в 173-та въздушнодесантна бригада, кацнаха на летището в Лвов. Те ще обучават близо 900 войници от Националната гвардия, подчинена на министерството на вътрешните работи.

Националната гвардия е съставена от доброволци от милициите за самоотбрана на Майдана - проевропейско движение, организирало протести в центъра на Киев и удавено в кръв през февруари 2014 г., отбелязва агенцията.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред журналисти в Москва, че пристигането на американски военни инструктори в Украйна ще дестабилизира обстановката в източната част на страната, където сепаратистите воюват с правителствените сили, съобщи Ройтерс.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 8 години
Украйна прие 300 от избягалите от Р Йемен американски военни специалисти !!! Съобщи днес "АЙДЕ СЪШИЙТЕ ПРЕСАТА"!!! Тъй като, еврео- идът Коломойски е заплаха за еврео- идът ЯЯЦЦЕЕННЮЮК /и приближени/ последният ще покани кралската конна полиция на протектората Канада за защита на ОР в Кие"Ф" !!!
49
0
 
8
 
! Отговори
сем преди 8 години
Ясно ! Някои все още не са си взели поука. След поредния котел отново ще се събират трупове на украински ***. ...
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за лавров,но на тях дупе да им е яко.
47
10
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Сигурно на Лавров му се е дръпнало лйното...
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По какъв начин ученията с 300 човека в западната част на Украйна, че изострят обстановката в източната?
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кирилполитически ***
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 57В УКРАЙНА ИМА ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ!!!!!
43
1
 
1
 
! Отговори
Шлосер преди 8 години
Смешна работа. Да учиш майка си, как се правят деца.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 67МЕЧТИ......МЕЧТИ.......
41
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо е трудно за вярване,че 2-3 руски трола ще избълват такова количество *** постове.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
памБерси имат ли ????бронирани ли са????
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земеделецът с аграрна физиономия военен министър потвърди изпращането на български войски в Украйна.Руснаците отдавна са в ДНР и ЛНР.Започва нова фаза на гражданската война,при,която ще загинат хиляди невинни украинци и чужди наемници,Украйна ще се разпадне,Русия ще спре газта,нищо добро не чака тази страна.Колкото по дълго продължи агонията толкова повече долари ще се налеят в Военнопромищлените комплекси на САЩ и Русия.На Майдана започна убииството на Украйна.
38
4
 
18
 
! Отговори
колт преди 8 години
Започна дългоочакваната от всички американска окупация на Украйна!!! Американският окупационен корпус е пристигнал в Украйна.
37
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките американски войничета. Най-вероятно са чували, че руснаците не са за подценяване но са наемници и отиват там където им заповядват. Едно е да се биеш за пари друго за народа си. Дано не се подлъжат да се правят на божествени защото руснаците са доказали, че който ги е нападнал са му дошли на гости.
36
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо посиране ще падне. Тия си мислят, че още са в Ирак, където като изпразниш един пълнител във въздуха и изскача една дивизия араби с вдигнати ръце..
35
2
 
25
 
! Отговори
БГ преди 8 години
КАКВО ЩЕ ГИ ОБУЧАВАТ,ДА УБИВАТ,АМИ ТЕ И СЕГА ТОВА ПРАВЯТ,ДА ГИ НАУЧАТ ДА УВАЖАВАТ ИСТОРИЯТА СИ,ТО И ПРИ НАС ИМА ЗА ОБУЧЕНИЕ,ХОРА БЕЗ АКЪЛ,ИМА НА ВСЯКЪДЕ,ЗА ДОЛАРИ СА ОТИШЛИ И ТЕЗИ ОТ ФАЩ.МАЙКА СИ ЛИ ТИ ТЪРСЯТ ИЛИ НЯКОЯ ХУБАВА УКРАИНКА.ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТАТА,КАКВИ ЛИ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕВОДАЧКИТЕ,СИГУРНО АГЕНТИ НА КГБ.НА ФАЩ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ СИЛИТЕ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ДА ПРАЩАТ ТАКИВА "МОМЧЕНЦА"ТУКА ЩЕ ИГРАЯТ РАКЕТИТЕ,ТУКА НЕ Е ВИЕТНАМ
34
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грешка,грешка,ужасна грешка,рашаните друго,ако нямат ,армия имат. Това не са *** талибани въоръжени с "Калашников' от 1955г. Скоро САЩ,ще се подхлъзнат яко,лошото е ,че и ние,ще изгорим заради плиткоумни политици
33
1
 
32
 
! Отговори
ВИЕТНАМСКАТА ВОЙНА преди 8 години
също така започна с ПРОВОКАЦИЯ, че уж били нападли американси кораб в ТОНКИЙСКИЯ ЗАЛИВ и с "ИНСТРУКТОРИ" за диктатурата в САЙГОН. Всички знаем как завърърши, само дето ХОЛИВУД отсрамваше АМЕРИКА с РАМБО-герой от комиксите. СЕГА САЙГОН май се казва ХО ШИМ МИН. Как ли ще се казва накрай ФАШИНГТОН
32
1
 
20
 
! Отговори
Крим преди 8 години
Голям лозунг за малки европейски роби: "Америка над всичко!". Хайде, господа, това е добре, ако не можеш да живееш без настойник.
31
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е един скапан диктатор,но Русия е най близка до нас по език и манталитет. САЩ са скапана полицейска държава,която няма нищо общо с нас и въобще не им пука за BG-то.Мисля,че изборът е ясен