Русия нарушава договора за неразпространение на ядрено оръжие!

Трябва да се разследва анексията на Крим, зове Павло Климкин
30 апр 2015 11:12,
57
Русия нарушава договора за неразпространение на ядрено оръжие!
Снимка: bgonair.bg

С действията си в Украйна, Русия нарушава договора за неразпространение на ядреното оръжие. Това заяви украинският външен министър Павло Климкин по време на заседание на ООН. Междувременно в телефонен разговор руският външен министър Сергей Лавров и американският държавен секретар Джон Кери се обявиха за създаването на 4 отделни екипа под шапката на Контактната група за Украйна, които по-ефективно да следят изпълнението на Минското споразумение.

Договорът за неразпространение на ядрено оръжие предвижда въздържание от заплахи или използване на сила срещу териториалния интегритет или политическата независимост, на която и да е държава. В тази връзка украинският външен министър заяви, че Украйна настоява Международният наказателен съд да разследва анексирането на Крим, където по думите на Павло Климкин са извършени редица военни престъпления.

Вижте повече по темата във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А си мислех, че Българите са неблагодарни към Русия!
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РУСИЯ В КРИМ АКО ИСКА ДА СИ НАПРАВИ И КОСМОДРУМ ПРОБЛЕМ НИКАКЪВ ВСЕ ПАК СИ Е НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ
37
0
 
12
 
! Отговори
спас преди 8 години
Поредният еврейски лъжец.Като целият ни еврейски елит за последните 130 години.
36
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Като лъжеш важно да е мащабно - на голям форум като ООН
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Павло Климкин да ти кажа брато , че Глупостта е много по-опасна, отколкото сме свикнали да мислим за нея, а глупакът е по-опасен и от ядрената бомба. Така си го натресохте, че скоро ще ви видим накичени по стълбовете от самите украинци.
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ау, кой е този павло климкин?на кого му пука како мисли?искам да видя как украинците ще си върнат Крим1
33
2
 
12
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ *** ?:))))
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOY PRATI KRIM KAM UKRAYNA, KOY POPITA NARODA TOGAVA KAKVO JELAE? KOY SAZDADE UKRAYNA? IMALO LI E NYAKOGA TAKAVA DARJAVA TAM? KAK SE E KAZVALA? VOYNITE VINAGI SA VODENI OT *** A STRADAT OBIKNOVENITE HORA.
31
2
 
29
 
! Отговори
То по тази "лог преди 8 години
Сащите го нарушават този договор по 365 пъти на година!
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХАХАХА
29
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Барак Обама към сената-с кого граничи Русия?-с когото си иска мистър Президент!
28
2
 
4
 
! Отговори
obama преди 8 години
До АнонименA kakvo im prechi - ti li? Spravka Kosovo! Ima da se molite na NATO i ES, ama demokracia, shte kleknete!
27
30
 
4
 
! Отговори
наакан атакисть преди 8 години
Днес ние нааканите атакисти ще имаме много работа, много статии за русия много нещо...
26
4
 
10
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До брейКогато някой му издишат аргументите, започва с обидите :)Всъщност съм съгласен с теб за глупостта. Ти си най-прясното доказателство :)Жив и здрав!Почивката ми свърши. Ще поработя. Аз не съм на субсидия от партийна каса като някои тук :)
25
6
 
3
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 31Значи викаш самото физическо съществуване и да "не умират от глад" е достатъчно една територия да се нарича "държава" ?!?!? Значи от днес обявявам независимост на моята нива в с.Черковна. От днес там не е България, а РАД-ландия :):) Не ми пука , дали ще ме признае някой за държава. Нали "не умирам о т глад" и физически си я има земята ? :)Е, след това твое твърдение няма за какво да си говорим повече наистина :):):)
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уникална статия ! Нерде заглавието, нерде съдържанието ! Тъпня - шедьовър !
23
0
 
29
 
! Отговори
Без име. преди 8 години
До смешиНякои са закърмени с лъжата, че ВСВ свършва заради 2-те бомби. А истината е, че тя свършва след разгрома на Квантунската армия след молбата на САЩ, които са се страхували СССР да влезе в коалиция с японците. ВСВ свършва след "Августовската буря". Затова САЩ никога не са си бутали гагата в териториалните спорове на Япония и Русия. Да се знае от лаиците!
22
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сороси то работата с Раша е ясна,там Путин ви такова яко отвсякъде и Руската мечка и китайския дракон вече нямат спиране и до 2-3 годинки напълно ще прегазят сащ и запада ,не вярвате ли,Виждте темата в дясно на тази страница какво пише инвеститор бг,че печалбата на еврейската сел се сринали ,така ще е оттук нататък за ционисткия покварен запад само надоло,до пълно ционистко изтребление.
21
9
 
4
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До 26Очевидно твоята глава "разбира" повече от международно право :)Виж сега, ти за мене не бери грижа, но ще ти кажа нещо. В международното право освен понятие "право на самоопределение" има и "суверенитет", "неприкосновеност", "държавни граници" и т.н.По твоята логика нищо не пречи на някои етноси от Кърджалийско и Разградско да решат да се "самоопределят" и да обявят независимост нали така ?
20
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В БЕЗСИЛИЕТО СИ ЦИОНИСТИТЕ МОГАТ САМО ДА ВИЯТ СРЕЩУ РУСИЯ, А ПРОДАЖНИТЕ *** КАТО ТЕЗИ В ТОЗИ САЙТ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ МОГАТ САМО ДА ПРИГЛАСЯТ ВЪВ ВИЕНЕТО ,ИЛИ ДА ТРИЯТ НЕУДИОБНИ ЗА ЦИОН КОМЕНТАРИ И ДОТАМ ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ Е НИТО ИРАК,НИТО ЛИБИЯ,НИТО СЪРБИЯ И РУСКАТА ВОЕННА МОЩ МОЖЕ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ ДА ИЗТРИЕ ОТ ЛИЦЕТО НА СВЕТА ЦИОНИСТКАТА КЛОАКА САЩ.НА 9 МАЙ НА ПРРАДА НА ПОБЕДАТА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ ВИДИ КАКВА ВОЕННА МОЩ РАЗПОЛАГА РУСИЯ С НОВИТЕ СИ МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ ,ЗА КОТО САЩ МОГАТ САМО ДА МЕЧТАЯТ.