Путин приветства в Кремъл чуждестранните лидери

Парадът на Червения площад започна
76
Путин приветства в Кремъл чуждестранните лидери
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин приветства в Гербовата зала в Кремъл чуждестранните лидери, дошли в Москва за празненствата за 70-годишнината от победата над нацистка Германия и всички те се отправиха към Червения площад, за да заемат места на централната трибуна за Парада на победата, предаде ТАСС.

В Москва пристигнаха около 30 лидери на чужди държави и международни организации.

На Червения площад Путин произнесе слово пред гостите и около 2300 ветерани от войните и ще обяви минута мълчание в памет на загиналите във Великата отечествена война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
36
 
! Отговори
украининформ преди 8 години
До До всички плюещи--------------Престъпление е да се говори че руския,руския,руския,руския народ ни е освободил от нещо си а да не споменем хилядите загинали украинци,поляци ,финландци и други.Това си чисто путинолизачество-русофилистично.
46
2
 
36
 
! Отговори
българин преди 8 години
"България за българите и платените *** на Путин в затвора. Работиш за чуждо правителство, съдят те за държавна измяна. Просто е!"Съгласен!Ама ако към тях прибавим и тези които работят за САЩ,ше останем един файтон истински българи!!
45
3
 
40
 
! Отговори
До всички плюещи преди 8 години
Това е ден на победата над такова зло, което съвременния човек не може да си представи дори. Руския народ не само е направил това но ни е освободил от най злокобната тирания в нашата история. Затова моля с голямо уважение и респект тези хора, които не харесват политиката на Русия в момента поне да замълчат. Замълчете пред тази велика нация дала ни толкова много. Дано и нашите политици да се научат когато нещо не им харесва в Русия да замълчат тактично и не забравяйте с поклон пред Руското знаме
44
9
 
33
 
! Отговори
до 50 преди 8 години
аха, като обединят маймуните, с колове и сърпове ли ще се бият? Много ти знае устата. Изследвания, глупости. На баба ти фистана! Като са толкова велики, хайде да нападат лошия и изгнил запад. Какво само зъби показват. Май нещо не им стиска.
43
4
 
48
 
! Отговори
фифи преди 8 години
Да живее Русия! Народът им е велик. Можем да се учим от тях да уважаваме и обичаме родината си. ......
42
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли един български представител?И ние имаме герои загинали във втората световна война. Германците, дето са агресора и тотално разгромени, празнуват края на войната, ние от кръвта на дядовците си ли се срамуваме?!?
41
10
 
38
 
! Отговори
преди 8 години
България за българите и платените *** на Путин в затвора. Работиш за чуждо правителство, съдят те за държавна измяна. Просто е!
40
5
 
34
 
! Отговори
и понеже тва са преди 8 години
все африкански лидери, Путин ги поздравил с "бонго, бонго дорогие друзья"
39
4
 
37
 
! Отговори
Да живее Русия преди 8 години
До А КОЙ НИБългарите са виновни за всичко , ако не бяха такива дупедавци нямаше да е така ! Не че България не иска Русия , Русия не иска България !
38
1
 
37
 
! Отговори
един българин преди 8 години
Да гледат парада васалите на САЩ и да си извадят ПОУКА, да не лаят силно срещу Русия като бездомни кучета, а да се погрижат за интересите на НАРОДИТЕ СИ !
37
3
 
33
 
! Отговори
взгляд преди 8 години
жал ми е за вас и да гледате и да слушате все същите *** вл путин каза на света еднополюсният свят свърши това значи че в бг наближава нов 09 09 1944 г този път наи хуманно ще ви се вадят езиците и мозъците през дирниците
36
3
 
37
 
! Отговори
До 32 преди 8 години
Абе, умнико, че те само китайския, индийския, казахстанския и всички ръководители от бившите соцстрани са достатъчни, те обединяват 60% от населението на земята. Кой ще тръгне срещу тези армии? Не случайно имаше изследване, колко процента от хората ще тръгнат да защитават родината си при нападение, в западните - има-нема до 20% не добутват, в източните - над 70%. Е сега направи сметка. В една армия една от главните сили е духът!
35
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До От Русия. 41Само Русия пое всички външните дългове от бившият СССР в 1991г., и само Русия все още плаща на USA заемащ- лизинг. Плащането се приключи само в 2030 г.
34
0
 
40
 
! Отговори
ХАХАХА преди 8 години
До SD 39МАЛОУМНИК СЛОЖИ СИ ОЧИЛА, ПРЕЗИДЕНТА НА КИТАЙ СЕДИ ТОЧНО ОТ ДЯСНО НА ПУТИН
33
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен. 31Кой и къде в Русия умира от глад? Стига с тези глупости, приятелю! Нали, ти си човек, но не папагал? Елате в Русия - и да видим!
32
2
 
36
 
! Отговори
Да живее Русия преди 8 години
До А защо дапълни глупости говориш , и как няма да мрази българите , кои ги обича ? никой не обича дупедавци и *** !! България само прецаква Русия , *** народ !
31
16
 
32
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 8 години
Руски терористи.
30
1
 
42
 
! Отговори
до 25 преди 8 години
До Анонименкакво ги хвалите краварите?! единствената държава, която ограби и изтреби коренното население и още не му се е извинило!
29
0
 
40
 
! Отговори
От Русия преди 8 години
До 20США России никогда бесплатно помогала - ни во время войны, ни после.СССр заплатила США золотом
28
4
 
44
 
! Отговори
факт преди 8 години
колкото и да го отричате, цял свят има респект и се страхува от русия!