Петима македонски полицаи са убити при операцията в Куманово

Няма информация за цивилни жертви при въоръжените сблъсъци
10 май 2015 09:11,
29
Петима македонски полицаи са убити при операцията в Куманово
Снимка: БТА

Петима полицейски служители са убити, а над 30 са ранени при операцията срещу група въоръжени мъже в албански етнически район в Северна Македония, съобщи министърът на вътрешните работи Гордана Янкулоска, цитирана от Ройтерс.

Още по темата


На пресконференция Янкулоска каза, че няколко от нападателите са били ликвидирани, без да уточни колко.

Тя добави, че полицията няма информация за цивилни жертви при въоръжените сблъсъци в предградие на северния град Куманово.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не се е променило за 1400 години-дребнави сметки,предателства,джавкане,докато дойде някой и ни пороби.....
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шиптърите са *** ***,занимават се само с дрога,оръжие и проституция,но макетата си заслужават съдбата след като ни ненавиждат и мразят ...в Македония ще има второ Косово!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До край и как о4акваш шумадиската УДБА да изка помощ от ТАТАРИТЕ трябва да помогнем на албанците и да РАЗПРОСТРАНИМ БЪЛГАРСКАТА ИДЕЯ не забравяй 4е албанците са съюзници с нас във БАЛКАНСКИТЕ . МАКЕДОНИЯ В ЕС ЗНА4И МАКЕДОНИЯ И БГ В ЕДНА ДЪРЖАВА а това си е живо съединение
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЮРМ ското про сръбско правителство се е проблеми долу БЮРМ да живе е МАКЕДОНИЯ
14
3
 
11
 
! Отговори
алпинист преди 8 години
Македония не е ли по трасето на Турски поток, тия събитие не са ли изпреварващи ? Хоп малко, или голямо Майданче, и хоп послушно правителство на когото трябва.....
13
3
 
16
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Македония не е искала помощ от България, за да получи такава.Макетата ни мразят повече отколкото мразят албанците, така че си умрат , но няма да искат помощ. Пък и с 16 самолета и 50 танка , каква помощ можем да окажем.
12
6
 
10
 
! Отговори
Владислав преди 8 години
Албанците са напаст и огромна заплаха за всички християнски народи на Балканите ! Разбира се че трябва да помогнем на хора с нашата кръв, език и култура (макар и с промити мозъци), вместо да ги оставим сами да се справят с шиптърите !А че Косово е сръбско го знае всеки нормален човек. Гледайте краткия филм "Милостиви ангели" ("Merciful angels"), има го в тубата !
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Август 2011 г. ЕС назначи Джон Уилямсън, бивш американски посланик за ръководител на групата, разследваща косовски официални лица свързани с трафика на човешки органи.Обвинява се Хашим Тачи и други командири от АОК, Престъпленията включват отвличания, незаконни задържания, убийства, контрабанда на наркотици, както и "насилствено отстраняване на човешки органи с цел незаконен трафик", се твърди в доклада. В него се обвинява Тачи, че "лично е разпореждал - и в някои случаи лично е контролирал" част от престъпленията по време на последната война на Балканите.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Търговията с човешки органи в Косово е най-старата истина, но тя се крие". заяви сръбският режисьор Емир Кустурица пред студенти в Ниш, където обяви намеренията си да направи филм за незаконната търговия с органи.Той вече пише сценария на лентата, съобщава белградският вестник "Данас". Със сигурност Кустурица няма да снима филма в Косово, защото властите няма да го допуснат в страната.Режисьорът е мюсюлманин от Босна.
9
3
 
17
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
нали си имат ''държава'' -тяхна си е да си я защитават .ХАЙДЕ заври си съветите някъде .Бълагрия да харчи апри ,и да праща какво -хора /полицаи ,военни /на ''великата държава македония'' ????нали много се плюнчат че всичко започва от тях,да плюят по България ,да унищожават български паметници/за да имат почва за твърденията ,че историята е ''тяхна''/Същите тези *** да си помагат сами
8
15
 
14
 
! Отговори
край преди 8 години
Македонците се нуждаят от нашата помощ и трябва да я получат ако има здрав разум в българските политици. Споровете за история и азбуки са бла бла пред опасността.
7
1
 
26
 
! Отговори
край преди 8 години
За нечелите уроците по история - Балканите са паднали под турско робство защото балканските народи са воювали помежду си. Това не трябва да се повтаря ако не искаме да имаме обща граница с шиптърска държава.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
''македонците'' крадат българската история,култура ,дори азбуката на Кирил и Методий /според тях те са македонци,азбуката е македонска -те са създатели на славянската писменост и култура/-та въобще не ме интересува какви са проблемите в ''македония''/ след като са толкова добри съседи на всички -сега им се връща ''добросъседското отношение''/
5
7
 
24
 
! Отговори
край преди 8 години
Затвор за националните предатели оставили България без армия в размирния свят. Възстановяване на наборната военна служба за всички български мъже до 30 г. Всякаква помощ за Македония /включително и военна/ за справяне с проблема. Затвор за всеки които сее раздори между българи, македонци и сърби и способства за новото попадане на балканите по робство.
4
1
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
До Георге Стайковскиайде бегай да се обясняваш на албанците
3
2
 
22
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Гоше, не ми говори глупости на кой са промили главата, ами се вижте Тито какво направи от вас! Гледайте си вашата паничка! Че още преди 2 години, като бях по работа в Македония, казах че до 10 години у вас ще има гражданска война и до още 10 год. Македония ще е разцепена на парчета! Ами то всичко под Скопие е албанско бре! Няма град или село без развято огромно албанско знаме и поне 2-3 джамии. На всяка къща се вее албанското знаме! Скоро ще ви разцепят, а ти си мисли, че БГ ви е проблема!
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
воината в сърбия отново ще бъде разпалена , албнците искат да обединят косово с албания но сърбите няма да го позволят , явно македонците са надушили че това се случва и при тях
1
3
 
32
 
! Отговори
УСА ДРУЖКИТЕ преди 8 години
от албанската армия за освобождение. Защо не пишете кои са "НЕИЗВЕСТНИТЕ ТЕРОРИСТИ". Да бе 100 юовека въоръжени до зъби и НЕИЗВЕСТНИ