Руски изтребители "подгониха" американски миноносец

Екипажът на кораба се държал провокационно
30 май 2015 20:42,
811
Руски изтребители "подгониха" американски миноносец
Снимка: Архив Reuters

Изтребители Су-24 на руски Черноморски флот принудиха американския ескадрен миноносец "Рос" да се върне в неутрални води в източната част на Черно море, защото екипажът на кораба се държал провокационно. Това заяви пред руската агенция РИА Новости източник от силовите структури в Крим.

По думите на източника, след като излязъл от румънското пристанище Констанца, американският кораб се насочил към териториалните води на Русия. Корабът се приближил до "ръба на териториалните води" на Руската федерация, а действията му били провокационни и агресивни, посочил източникът.
 
"Екипажът на кораба се държеше провокационно и агресивно, което предизвика безпокойство сред операторите на станциите за следене и екипажите на корабите на Черноморския флот, изпълняващи своите задачи в Черно море. Вдигнатите по команда щурмови самолет Су-24 демонстрираха на американския екипаж готовност твърдо да пресекат нарушаването на границата и да отстояват интересите на страната. Есминецът екстрено зави и се отправи към неутрални води в източната част на Черно море", добавил източникът.

Ескадреният миноносец "Рос" участва заедно с 12 румънски военни кораба и български тралчик във военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" в териториалните води на Румъния и в международните води на Черно море от 25 до 28 май.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
6
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Рашките само да наближат американски кораб и вече се мислят за герои...*** сигурно и медали ще им даде...........абе нация от комплексари
318
3
 
11
 
! Отговори
nikola преди 8 години
Много американски гъзолиски са се навъдили този сайт,един въпрос към всИЧКИ ТЯХ КАКВО ТЪРСЯТ АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ В РУСКИ ВОДИ.
317
4
 
1
 
! Отговори
Ти си ренегат преди 8 години
До ДедоДоволен ли си от поведението на американците? Смяташ ли,че света ги обича и защо? Ти имаш ли чувство за справедливост?Въобще имаш ли морал или си асоциално същество..индивид?
316
2
 
4
 
! Отговори
До610 преди 8 години
Ми тя и Македония си е била в България от както свят светува, но това не значи, че щом не ни харесва ориентацията и трябва да завладеем части от нея със сила.Що се отнася да Америка, и те си берат негативите за външната им политика, но някак не се сещам в близките години да са се разширявали териториално, чрез сила
315
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Буахахахаха, американците се забавляват с руските ***, които от своя страна се опитват да изкарат насирането си и вдигането на самолети като геройска защита на родината! Няма такъв *** народ като ***, заедно с братята им от Северна корея!
314
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англия предлага бойкот на световното по футбол ако се проведе в Русия :) честито тоаврищи
313
3
 
3
 
! Отговори
помиярско преди 8 години
Ние не сме уважавани от съседите си защото за турците сме *** неверници за гърците сме вулгари хора насила приела православието и слуги на по силните за сърбите сме предатели за румънците диво племе а за руснаците грешка на православието.
312
4
 
5
 
! Отговори
Стар набор преди 8 години
Май военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" трябва да се приименува на "Беззъбец".
311
7
 
3
 
! Отговори
До Църо преди 8 години
Не, не. Не ми ги внушават медиите. Като чета коментарите на русофилите все засичам думи като танкове, атомни бомби и като цяло колко велика е военната техника на велика Русия. Даже знаят всякакви спецификации на самолети танкове и др. военна техника. Честно казано ти си първият русофил, който виждам да споменава Большой театър. Самите руснаци близо до същото. Чак тъжно ми стана с каква гордост бяха организирали изложението на бойна техника парада на 6-ти май. Относно Украйна, коментар излишен.
310
4
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
Американците пак станаха за смях и подигравки--избягаха от 40 годишните СУта......
309
3
 
13
 
! Отговори
Църо преди 8 години
До Анонимен 587Еми щото това искат духовните ти пастири! Такива мисли и чувства ти внушават от медиите, а ти като отщампован бройлер гълташ послушно от паничката!Колко статии напоследък прочете за фурорните премиери на Большой театър, за които половината билети са продадени на запад и хората идват със самолети от майната си за едно представление? Даже когато руснаците строяха стадиони и зали за олимпиадата, тук коментарите бяха злобарски и показваха олимпиадата като някакво оръжие на Путин!
308
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако чужд военен кораб навлезе в чужди териториални води същият може да бъде потопен това са международни договори господа и американците го знаят но търсят причини за война и ако продължават ще я получат
307
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** няма никакви свалени самальоти. Тези машини са изпратени лично от другаря Путин на проучвателна мисия по дъното на Черно море по молба на бившия събирач на рекет за Путин товариш Алексей Милер назначен днес за шеф на рекетьорската организация Газпром заради стари заслуги към майор Путин от КГБ.
306
0
 
5
 
! Отговори
Неграмотен журналист преди 8 години
Есминецът екстрено зави......НАМЕРЕТЕ ГРЕШКАТА
305
1
 
3
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Яко плащат в $. Ще ом стигнат за психоаналитици!
304
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставам с впечатлението, че руснаците и русофилите в главите им само войни, танкове, атомни бомби,самолети,оръжия, агресия. Чиста форма комплексарщина
303
1
 
6
 
! Отговори
ген. Шитлав преди 8 години
Абе кат не става с ***, да си ходят в Америка да си стрелят на воля - там полицията не смогва да изтрепа всички! От началото на годината рполицаи са застреляли само 385 човека в САЩ! Слаба работа! Тука требва армията и флотът да се намесят, а не да си го мерят с ***! Къс им е за таяработа, ама за редуциране на собственото васеление са екстра!
302
6
 
5
 
! Отговори
червена параноя преди 8 години
хахахах и американците са се зъбили като са наближили ТЕРЕТОРИАЛНИТЕ води на рашунгерите? още ме боли корема от смях
301
4
 
6
 
! Отговори
до 568 преди 8 години
До Анонимен...Защо най-големите руски мозъци реализират своите идеи на в гнилия гейски либерастки запад?------защото това беше преди време-тогава на запад нямаше тези гейски ценности както сега--а сега тези руски мозъци си седят в Русия и работят там....Затова и има резултати на развитие в Русия--а при нас няма--просто защото ни направиха бедни и нещастни--същите тези гейски либеристи........
300
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ха-ха-ха 561Националните предатели $oro$оиди ще бъдат лишени от пенсия дъртако!