Руски изтребители "подгониха" американски миноносец

Екипажът на кораба се държал провокационно
30 май 2015 20:42,
811
Руски изтребители "подгониха" американски миноносец
Снимка: Архив Reuters

Изтребители Су-24 на руски Черноморски флот принудиха американския ескадрен миноносец "Рос" да се върне в неутрални води в източната част на Черно море, защото екипажът на кораба се държал провокационно. Това заяви пред руската агенция РИА Новости източник от силовите структури в Крим.

По думите на източника, след като излязъл от румънското пристанище Констанца, американският кораб се насочил към териториалните води на Русия. Корабът се приближил до "ръба на териториалните води" на Руската федерация, а действията му били провокационни и агресивни, посочил източникът.
 
"Екипажът на кораба се държеше провокационно и агресивно, което предизвика безпокойство сред операторите на станциите за следене и екипажите на корабите на Черноморския флот, изпълняващи своите задачи в Черно море. Вдигнатите по команда щурмови самолет Су-24 демонстрираха на американския екипаж готовност твърдо да пресекат нарушаването на границата и да отстояват интересите на страната. Есминецът екстрено зави и се отправи към неутрални води в източната част на Черно море", добавил източникът.

Ескадреният миноносец "Рос" участва заедно с 12 румънски военни кораба и български тралчик във военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" в териториалните води на Румъния и в международните води на Черно море от 25 до 28 май.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ха-ха-ха 561Националните предатели sorosоиди ще бъдат лишение от пенсия дъртако!hahahahh
298
1
 
8
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Американците трябва да внимават в картинката, тъй като освен изтребителите СУ-24 /това на снимката не е СУ-24, а СУ-25, добре е информацията да прецизира/ корабът е бил прихванат и от системата "монолит" на бреговите комплекси "Бастион", а 2 ракети от този комплекс пращат кораба на дъното. В тези напрегнати времена на някой може да не му издържат нервите и да натисне копчето с надпис "пуск" и белята станала...
297
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 560Напълно съгласен с теб. Но това е 1927 дев три години след гражданската война. Вече гладът е отминал и СССР започва ударно да образова своите граждани едновременно с набиване на съветска идеология в главите им. Е по-умните успяват да се оправят с идеологията. но като цяло в сравнение с целия свят СССР почват да стават все по образовани. докато се стигне до 70 години на минлия век когато СССР имаше достатъчно мозъци за съжаление те работеха за военните. САЩ ги купи през 90те...
296
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ха-ха-ха---хихикай още малко--Сорос е в болница и ще гушне букета--и няма стотинки вече--и ще метеш улиците заедно със братята ти роми...
295
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След позорното отстъпление на Рос, операцията ще се преименува на "Тригъзец Посердон"
294
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Провокации от този род, като тази, която е направил мериканския ескадрен миноносец, са изпитана практика на военноморските сили на САЩ. Да си припомним, че по времето на Рейгън един такъв кораб беше навлязъл в руски териториални води в Черно море и беше избутан обратно от два руски катера.
293
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно много щурав тоя хаха хатко...разтреперил се е целия oт злоба и плюнчи яко клавиатурата - хи хи хи хи!Само слюнки хвьрчат...
292
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поправка, вече е "Двузъбец Посейдон", един от зъбите му вече падна. :D
291
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ескадреният миноносец "Рос" участва заедно с 12 румънски военни кораба и български тралчик във военното учение "Тризъбец Посейдон 2015""На "Посейдон" току що му натикаха един от зъбците отзад. При втори оит тризъбеца ще му влезе чак до дръжката.
290
1
 
8
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Ха-ха-ха 548Умнико имаш ли представа каква е стандартната "процедура" пробив на ПВО при ползване на тактическо ядрено оръжие? Това е НАЙ-НАЙ-НАЙ опасната проверка за всеки пилот. Самолета слиза на 50 м височина включва форсажа на пълна мощност и пуска автопилота. След секунди се носиш с повече от 1400км/ч (свръхзвук) на 50м следвайки релефа на месността. Една спокойно летяща птица може да те унищожи. А самата птица няма да те види. Както ти няма да видиш собствената си смърт.
289
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Ха-ха-ха хатото се е разтреперил целия то злоба и плюнчи яко клавиатурата - хи хи хи хи!Само слюнки хвьрчат...
288
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 541Умник нали е така нвсякъде по света. Ето погледни Гърция. За да произвежда зарзавата ползва ГМО семена, Български и Македонски работници, Водата която България им пуска безплатно, западни торове и най-накрая ги транспортира с полу легални БГ тирове до нашия пазар.Виж най-лесния селскостопански пазар е зърнени култури. Преди 10-12 години Кандаски компании научиха рашките на северно земеделие и сега РФ е номер 3 в производството на зърно. Скоро ще се научат и да правят зарзават-капитализъм
287
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боби 538Су-24 е най авариращия самолет във ВВС на СССР и РФ.Почвам да мисля ,че не янките са свалили двата СУ ,а сами на свредел са се оказали руските машини на дъното на Черно море в международни води.Сега който извади останките на руските самальоти може да опровергае американците за свалянето на два Су от руските ВВС.Обаче в близост до мястото на падналите самолети се намира френски суперразузнавателен кораб,който вече може да е изпратил подводен апарат и тежководолази,които да ги скрият!
286
4
 
2
 
! Отговори
за 528 преди 8 години
И ти днешна Русия е смяташ за изправена на крака? Та днешните руснаци не са в състояние да произведат 1 кг картофи със собствени сили и средства той ми говори за ставане на крака.Както сполучливо се изрази един руски икономист. Русия днес за да произведе качествени картофи се нуждае от холандски семена, полски торове, немски препарати за борба с колорадските бръмбари, американски трактори и таджикски работници. Ето това е съвременния руски продукт. Русия е пълна пародия на велика държава.
285
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
1. Су-24 е най-модернизирания самолет в СССР. След 1975 той е основния носител на ядрено оръжие на СССР на тактическия театър на следващата война. Преди Ту-16/Ту-22/Ту-22М/М2/М3 са били противокорабните остриета на СССР но с появата на Су-24 рашките получават самоет от 2 ешелон при атака на американския флот, но въоръжен с леки ракети които могат да се изстрелят с десетки и само с бройка да преодолеят ПВО на противниковия флот. За това Су-24 има доста ракети както антирадарни така и обикновенни.
284
0
 
7
 
! Отговори
Набор 54 от Сливен преди 8 години
Май военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" трябва да се приименува на "Беззъбец".
283
2
 
1
 
! Отговори
haha преди 8 години
Ха-ха-ха e на специален договор с Денс. Всеки 20 секунди и публикува идиотизмите си... Ама защо ли при другите сьщата тая работа отнема поне 2 минути???
282
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО...Румен Бл......Абе то американците се хвалеха със своя самолет невидимка,ама сърбите го свалиха с лопатите-докато си копаеха картофите..факт....
281
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статия също тук - Американска компания отзовава 375 хил автомобили заради дефект. "Мръсния" прогнил американски капирализъм умира. Дикатаурата на пролетарията в Съветския съюз процъфтява и се разпростира по света. Там автомобилите нямат дефекти - смърт поради отказване на спирачките е *** допънителна безплатна екстра на автомобила. Да живее другаря Сталин. Да разтреля още 10 млн руснаци. Дано останалите не са мързеливи пияници.
280
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Румен Бл........щом американците бягат от СУ-24...направи си сметка какво бягане ще пада при вида на СУ-35М.....дамммм скоро пак Ч.Море ще е кафяво....