Кардинални реформи - единственият шанс за Гърция

Анализатор: Малко вероятно е Великобритания да напусне ЕС
4 юни 2015 15:37,
7
Кардинални реформи - единственият шанс за Гърция
Снимка: bgonair.bg

Кардиналните реформи са единственият вариант на Гърция за изход от тежката финансова криза, въпреки че гърците трудно ще ги приемат. Това коментира в ефира на България Он Ер анализаторът Юлиана Николова.

Според нея излизането на южната ни съседка от еврозоната е малко вероятно. Връщането на гръцката драхма ще доведе до сериозни загуби от спестяванията на гърците и така цената, която страната ще плати ще бъде доста висока и основно за сметка на населението, допълни тя.

Според нея предложеният пакет промени от премиера Алексис Ципрас трудно ще се приемат от населението и няма да се подкрепят дори от собствената му партия и парламентарна група в парламента, защото не са заложени в хартата на партията за изборите.

Минимален е шансът Великобритания да напусне ЕС, предвиди Николова. Според нея основната цел на консерваторите е чрез референдума да се намали влиянието на Брюксел в Обединеното кралство. Предвижданото допитване се използва като инструмент за притискане на партньорите в ЕС и провокиране на национална подкрепа, уточни Николова.

По думите й страната е настоявала за намаляване на бюрокрацията в ЕК, което би улеснило малките и средните предприятия при кандидатстване по проекти. Според експерта е възможно референдумът да предизвика дебати относно независимостта на Шотландия и да доведе дори до разпадане на кралството.

Чуйте целия разговор във видеото на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
boza преди 8 години
To za kardinalni reformi plache EU ne Gurcia .
6
2
 
1
 
! Отговори
преди 8 години
до Бай ви *** BulgariТарикатлъкът има начало има и край.Само нагъл и *** човек може 25 години да каканиже едно и също -"риформи, риформи, болезнени , но необходими.."Болазнани за народеца, необходими за корумпираната върхушка. Свърши таз песен любовна, анализаторке Юлиана Николова.Баламите измряха или избягаха далеч.Остана един оголтял, огладнял народец.Много зъл и отмъстителен. Справка -Народният съд.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реформи, е равносилно на робство и геноцид, налаган от международните престъпници от МВФ, Световната банда и банкерите ***. Що не вървите на майната си с вашите реформи *** и ционистки марионетки. Абе вие не разбрахте ли, че нов световен ционистки фашизъм няма да има.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гж , защо говорите бурдес -преведено -ГЛУПОСТИ , НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ РАЗПРОДАДАТ -ПРИСТАНИЩА -ЕЛ ЕНЕРГИЯ , ОТЕ -ЖЕЛЕЗОПЪТНИТЕ ЛИНЙ ,АКО ГО НАПРАВЯТ ЩЕ ПОЛУЧАТ 11 МИЛИАРДА ЕВРА ,това трябваше да кажете ,защото вие разпродадохте България и пак вземате заеми , знаете ли какво им одговори гн ЦИПРА имам апартамент и къща на село наследена от бащами ако искате мога да ги продам защото това ИМАМ ОСТАНАЛОТО Е НА ГРЪЦКИЯТ НАРОД
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идеята е че на този свят добре трябва да живеят само определени нации. Гърците явно не са от тях. Приказките че само помазаните нации работели здраво са ала-бала
2
1
 
3
 
! Отговори
Бай ви Ганьо Bulgari преди 8 години
Абе, вервам ви на всичките, ама в некой друг живот.То и от разбирачи бъка,като този горе дето непрекъснато се мъчи да ни обижда на не знам какъв си -стан,но сигурно не знае,че това е древнобългарска дума,така че,не можеш да ме засегнеш и на тази тема,колега,нито да ни излъжете с някакви си там реформи.Всичките сте маскари!А случая с гърците напомня за онзи,който все искал да язди дявола,докато лети.Да сме живи да гледаме края на приказката им.Няма големи хитреци,има големи ***.На това вервам
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Канализаторът Юлиана Николова е по-точно. Експертката, с извинение, да покаже дипловата си - за колко я купила? *** бъка от пишмян експерти - благодарение на експертизата им чесън от Китай внасяме...Моме, моме ходи на село и копай компири...