Русия скърби: Почина лечителката Джуна

Популярна е и в България, няколко пъти е идвала у нас
Обновена: 8 юни 2015 16:12 | 8 юни 2015 16:07,
48
Русия скърби: Почина лечителката Джуна
Снимка: Reuters

Прочутата руска ясновидка Джуна е починала след два дни в кома без да дойде в съзнание, съобщи lifenews.ru.

За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел актьорът Станислав Садалски.

Феноменът Джуна е родена през 1949 г. в с. Урмия, Краснодарски край, в семейството на емигранти от Иран.

Учи две години в Ростовския техникум за кино и телевизия, но прекъсва и заминава за Москва. После се записва в Ростовския медицински техникум и е изпратена по разпределение в Тбилиси, където се запознава с бъдещия си съпруг, Виктор Давиташвили.

От 1980 г. живее и работи в Москва.

Въпреки че СССР официално не поощрява популяризирането на алтернативната медицина, говорело се, че тежкоболният вожд - генералният секретар на ЦК на КПСС Леонид Брежнев посещава 30-годишната Джуна, за да удължи живота му.

През 1990 основава Международната академия на алтернативните науки. През 1995 г. участва в парламентарните избори в Русия, начело на Блока "Джуна Давиташвили", но нейната политическа формация печели едва 0.47% от гласовете, което не ѝ дава възможност да излъчи нито един депутат в Думата.

Джуна е много популярна и в България, а и на няколко пъти е гостувала у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Noshto ne razbrah ot statiata za tazi jena.rodena uchila i umriala.kakvo e predskazala?neshto veliko?za kakvo triabva da ia znam osven che se e sreshtala s brejnev no iavno ne mu e pomognala poveche ot baba mi ako se beshe sreshnala s nego
38
6
 
5
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
В знак на скръб ще уволня началник щаба си! Голяма мъка ми е от тази новина. Лека й пръст на магьосницата.
37
6
 
7
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
И не се заблуждавайте,че баба Вангя е "съчинена" от комунистите- тя е гледала още на времето на Лулчев,на цар Борис и т.н.- тогава и сянка от комунисти не е имало в България,ами са се крили като мазни плъхове из съседни държави като Сърбославия,Се-Се-Сер и други такива измисленци,а нашата пророчица вече е предсказвала.
36
1
 
16
 
! Отговори
Кап Йот преди 8 години
Бог да я прости и вечна й памет!...
35
9
 
1
 
! Отговори
от 34 до 37 преди 8 години
АЗ ПЪК КЪСАМ ГРЪКЛЯНИ С ЕДНА РЪКА ,ЕСЛА ДА МИ ГЛЕДАШ.НО ТОВА КОЕТО ЗНАМ ТИ ШЕ ГО ВИДИШ КАТО ПУКНЕШ.
34
3
 
4
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
Звъня на Мулдашев, и го питам как така 3.33 морета. Той вика "Купи си книгата ми"Откъде сме произлезли", там има всичко - За България, за Ванга и за джуджетата от дупката". Прочетох книгата и разбрах, че в миналото делението на 100, не е било като делението сега... имало изместване, защото пи било различно. И така си обясних защо 3 е 3.33, а 5 = 0.Утре пак ще забравя да си пия хапчетата, щото виж кви хубави истории се получават!
33
2
 
5
 
! Отговори
до 33 преди 8 години
МАСОНСКТО ЧИСЛО ЧЕЛ СИ АМА СИ НАИВЕН ,КОГАТО ВИДИШ СЪС СЛЕПИТЕ СИ ОЧИ ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАШ ЗАЩОТО ВИЕ ИНАЧЕ НЕ ВЯРВАТЕ ПЪК СИЧО Е ПРЕД КЬОРАВИТЕ ВИ ОЧИ ЗНАЦИ МНОГО ПРОСТО ГИ ВИЖ ,КОГАТО ПАДНЕ СИРИЯ ТОГАВА НЕ СИ ЧЕЛ ДОСТАТЪЧНО А КОГАТО ВИДИШ БАФОМЕТ БОЙ СЕ ЖАЛЪК МАЛЪК ЧОВЕКО.
32
2
 
5
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
След 2 седмици имам уговока с един от сивите от планетата Вамфим. Ще ми даде технология за вечнозелен домат за туршия, а аз ще му дам схема на цип, защото на тяхната планета все още не могат да зацепят как бачка ципа.Каза ми също, че българите сме богоизбран народ, който до 2018, ще има излаз на 333 морета. Аз го питам как така? Той вика: "Разбирай, го както искаш". Обаче аз се сетих да разделя 333 на 100 (броя на войводите в Сливен) и така получих 3.33 морета.
31
9
 
3
 
! Отговори
до 24 и 32 преди 8 години
КОЛКО СТЕ НИСКО САМО АКО СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ,ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ,НЕВЕЖЕСТВОТО Е ГЛУПОСТ.НУСТРАДАМОС ,ЕДГАР КЕЙСИ И БАБА ВАНГА ДРУГИ НЯМА ...ЗАСЕГА.ПРИМИТИВИЗМА ЛЪХА ОТ БЪЛГАРИЯ,ЕЗИКА НА САТАНАТА Е ПОГЪЛНАЛ 80% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .
30
4
 
3
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
Често изпадала в състояние на самадхи. Особенно откакто Ванга предрекла края на света през 2010, който всъщнсот се случи, но не не сме разбрали, защото живеем в паралелна реалнсот.Та изпадала в самадхи, за да запази човечкия геном. Но взимала със събе си 2-3 кокошки, муха, плюшено мече. Кокошките и трябвали и за да си пържи яйца на оня свят, че много обичала.
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баби Ванги бол сред по-простичките и бедни народи.
28
0
 
6
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
Та не мога да стоя до късно му викам.Псоле говорих с едно дете дето помнело предишния си живот в щата Индиана, ама иначе било от гара Павликени. Майка му била от Полски Тръмбеш. Та то помнело в детайли предишната си къща. Имала врата и прозорци. Комин също и прозорците били стъклени.Старата му майка била атлант. Формата на горния клепач на очите и били вълнообразни. Защото в Атлантида много се гмуркали и плували под вода и от там се модифицирал. Често изпадала в състояние на самадхи...
27
1
 
4
 
! Отговори
До А сега... преди 8 години
печели се много добре.. като те понаучат може да прашиш и по 10-15 хил на месец, все пак балъци с лопата да ги ринеш
26
1
 
2
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
И аз се върнах в София с влака и директно при Кеворкян. И той каза, отивай при Гарелов. Това е публицистика. А аз пък отидох в редакцията на вестник "Екслузивно ШОК". Те ми отказаха 1-ва страница и ми предложиха малка обява за лечителство и ясновидство (100 лева) на банер 10 лв на 6 см (чернобял). 100 лева еднократна такса.А днес ще имам среща с Едгар Кейси на Попа. Разбрахме се да пием хапчета с лиманада и после на дискотека. Ама пък утре съм на работа, от вкъщи.
25
2
 
10
 
! Отговори
Оооо преди 8 години
И ваксините дето бият на децата, запечатват епифизата (третото око) и така децата стават роби на съвременния свят и илюминатите. И така американците ни управляват в кемтрейлс и Хаарп. После идва Мулдашев и казва: "Под нас живее високо развита цивилизация, която не излиза на повъхността". Входовете към тази цивилизация са на полюсите и на о. Крит.И после, докато изкачвах бръх Руен ми яви Ян ван Хелзинг и ми каза, ти си новия граф Сен Жермен. И аз се върнах в София с влака...
24
10
 
9
 
! Отговори
пня преди 8 години
ГОЛЯМА МЪКА ГИ Е НАЛЕГНАЛА РУСИТЕ ЗАРАДИ ЗАГУБАТА. ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ ПРОРОК ВОВА Е ОЩЕ ЖИВ И ИМ ПРЕДСКАЗВА САМО ХУУУУУЙБАВИ НЕЩА ДА ИМ СЕ СЛУЧАТ АКО СЛУШКАТ И НЕ СИ ЧОПЛЯТ НОСА
23
11
 
11
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, като е била такава силна лечителка, защо не е могла на себе си да помогне? 66 години не е много голяма продължителност на живота, като се има в предвид, и че обикновено жените живеят по-дълго от мъжете.
22
14
 
10
 
! Отговори
бррррр преди 8 години
До омАма ти във Ванга вярваш ли? Пълни глупости. Ванга е обикновен билкар, чийто феномен е в това, че успяла да накара толкова хора да вярват и междувременно и пари да изкарва. Питайте кадрите на БКП (ако има живи още), те ще Ви кажат със сигурност кой съчини Ванга.
21
5
 
8
 
! Отговори
федя преди 8 години
До бацоКолкото Джуна лекуваше, толкова и Брежнев беше излекуван от нея, обаче той дори и болен си обичаше да се целува в устата с кого му падне стига да му е товарищ )))
20
8
 
5
 
! Отговори
ом преди 8 години
Ходеше при Ванга да пита какво ще става и как го познава, а после се връщаше да си пророкува в СССР за благото на народа. Генералка я направиха, академик май не стана за малко ))) ... все хубави неща предсказваше и все угодни, много я биваше ... Пък сега руснаците само за Ванга говорят, що ли ?