Гърция и кредиторите й са пред споразумение

Шулц: Оптимистично сме настроени за срещата на върха
25 юни 2015 16:38, Анисия Иванова
19
Гърция и кредиторите й са пред споразумение
Снимка: БТА

Гърция и кредиторите й ще могат да постигнат окончателно споразумение за помощ в замяна на реформи. Това заяви днес председателят на Европейския парламент Мартин Шулц, цитиран от ТАСС.

Надяваме се, оптимистично настроени сме за това, че ще бъде постигнато споразумение, каза Шулц на пресконференция в Брюксел преди откриването на двудневната среща на върха на лидерите на страните в ЕС.

Още по темата

Шулц оцени високо ролята на председателя на Европейската комисия Жан-Клон Юнкер в продължителния преговорен процес.

Той върши работата си великолепно, подчерта председателят на ЕП. В сряда в Брюксел без резултат завърши поредното заседание на министрите от еврозоната, посветено на гръцката дългова криза. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гърция ще направи реформи само и единствено ако не и дадат кредити, кредитите са като узото докато ги има, хей живот здравей, здравей.Няма ли ги лошо.Друг е въпроса, как да се издои повече Европейският съюз уж заради Гърция , а всъщност заради лихварите.Гръцката далавера ще се плаща от всички европейски граждани включително и българските.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКВИ БОРДОЛОГИЕС ПИШИТЕ , *** , АМИ НАЛИ ТРАБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СЕ ГЛАСУВА
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8...предлагаш да се върнем в средновековието...на мен хич не ми се иска разни необразовани и мързеливи хора да ми ЗАПОВЯДАТ как да живея.И си помисли хубаво,дали някога щеше да видиш интернет ако чакахме руснаците да го измислят?
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който е отпуснал такива големи заеми на Гърция сега да си му мисли!!!Иначе целия жизнен стандарт на Гърция е на базата на взетите заеми основно!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Гърците изобщо не им пука дали ще фалират тъй като баламите са им дали заеми на доверие :DЗаеми не се дават на доверие!!!!!Дори една община като не си плаща почват да я описват!!!А правителството като вземе заем и не си плаща не го описват голям смях :D
7
3
 
2
 
! Отговори
Берлин (съкрушен) преди 8 години
Нееееее... :(((
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЪРЦИТЕ ПАК ЩЕ ГИ ИЗЛЪЖАТ!!!ТЕ СЕГА ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ УЖ НА РЕФОРМИ КОИТО НЯМА ДА НАПРАВЯТ НО ЩЕ ПРИБЕРАТ ПАРАТА НА ЕС И МВФ :DБУДАЛИЙЙ НА ГРЪК ДА ВЯРВАШ :D
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз пък на този с брадата въобще не му вярвам,още от времето,когато се опитваше да ни обеснява,че Станишев е единствения ни избор...иначе,проблема с Гърция не е толкова лесен и въобще не е такъв,какъвто ни го представят.1МВФ са им сложили някакви безумни лихви,колкото да връщат,все ще има да дават 2/ стратегията да се намаляват заплати е икономически идиотизъм-по-малко заплати-по-малко потребление-по-ниски обороти-по малко пари от данъци-от къде да дойдат за да ги върнат?!?
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От утре всичко ще се промени така, че да си остане същото.
3
1
 
22
 
! Отговори
name преди 8 години
ако се зачетете в немските новини, ще видите, че всъщност ситуацията е точно обратната
2
2
 
14
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Гърците ще поизхарчат още някои милиард на европата преди да им бие шута. Тия кредитори да са видели някога византиец пари да връща?
1
3
 
12
 
! Отговори
второ подзаглавие преди 8 години
Краят на цирка се вижда ...