Десните в Гърция: Банките няма да затворят

В банкоматите ще има пари, обеща Панос Каменос
27 юни 2015 14:40, Александър Попов
18
Десните в Гърция: Банките няма да затворят
Снимка: Reuters

Гърците трябва да бъдат спокойни, банките няма да затворят врати, заяви днес Панос Каменос, водач на дясната партия "Независими гърци", цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Гражданите не бива да се плашат - няма изнудване. Банките няма да затворят, в банкоматите ще има пари. Всичко това е преувеличение, каза през местна телевизия Каменос, чиято формация е партньор в правителството на СИРИЗА, на фона на безпокойство, че е възможно на капиталите в Гърция да бъде наложен контрол.

Предстоящият референдум за преговорите на Гърция с международните й кредитори, няма да изложат бъдещето на страната в Европейския съюз на риск, отбеляза Каменос, който е и министър на отбраната.

Гръцкият премиер Алексис Ципрас обяви, че на 5 юни свиква референдум по предложеното от международните кредитори споразумение за финансова помощ. Гръцкият парламент се събира днес на извънредно заседание, за да утвърди провеждането на референдума.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Гърциябанки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо- Нане : преди 8 години
Браво Нане! Разсъждаваш напълно правилно.Единственото, което може да загуби роба това са оковите, но затова са нужни истински мъже с топки между краката като гърците, а не като нашите плашливи и женствени тракийски гейчета, които празнуват на Гей парада и практикуват орфическите ритуали.
15
0
 
3
 
! Отговори
Нане преди 8 години
Ние сме, най големите щастливци на Балканите , защото така или иначе няма какво да загубим в кризата , понеже нищо не притежаваме! Значи, излиза че сме на кирия- печеливши от цялата игра! Нали Вуте?
14
2
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
От вторник Гърция ще е държавата с най-много милионери в Европа.Ние го преживяхме същото 96-97, тежко им и горко на гърците, ще научат по трудния начин, че след комунистите и бурените вехнат. Как не сме се сетили да ги изнасяме като евтин раундъп за Африка...
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ципрас може да е ***, но поне сложи за министър на финансите възпитаник на Харвард. Сравни го с атакистите. Поне при нас процентът на ненормалниците е по-нисък от гръцкия, и това е оптимистичната новина.
12
2
 
14
 
! Отговори
социолог преди 8 години
Браво на великия Ципрас , но Гърците си го избраха на инат . Сега е видно , че това са кухи хора , които с малко акъл можеха да си живеят живота. На този фон поклон пред Българския избирател, че не се полъга пред нашия аналог Волен Сидеров , който също обещаваше мед и масло да тече по чешмите , но потече само за него .
11
1
 
15
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
ДГД гърците, да почват да си печатат драхми и за да не губят време направо да почват от 10 000 като най-нисък номинал, така или иначе след месец два всички ще са милионери
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си въобразявайте че ако гърчолята обявят фалит няма да си плащат дълга.Ще плащат и това е повече от сигурно но мизерията която ще преживеят ще унищожи като нация това и следващото поколение.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 6Ако те питат теб то банките работят от понеделник до четвъртък САМО до обяд.
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и тук ни убеждаваха че КТБ няма да затвори ама всички видяхте каква стана.Та така ще е и в Гърция.Ако в понеделник банките изобщо отворят то ще само за да затворят малко по-късно.Мандалото хлопна.Бог да им е на помощ. Друг няма кой.
7
5
 
21
 
! Отговори
marsian преди 8 години
По-спокойно Ципрас.Големият губещ е Гърция.Кредиторите ще си напечатат загубите,но тежко и на Гърция с напечатаните драхми.
6
3
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Днес е събота,за какви банки говориш?
5
0
 
3
 
! Отговори
А дано преди 8 години
Ама надали...
4
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕС на олигарсите и шмекерите-бюрократи свърши - днес в Гърция, утре и в България.Гръцките комунисти нанесоха решителния удар на брюкселските търтеи.Ще има да сънуват Ципрас дълго в кошмарите си.
3
5
 
26
 
! Отговори
Endo преди 8 години
Откъдето е минал комунист,трева не е поникнала.Честито на гърците, то мързела е велика сила, ама понокга и пречи :)
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито пари в банкоматите към този час има,нито банките работят.Огромни опашки в момента в Атина.Следобед,ще има голяма стачка,транспорта спира!!!
1
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
balgaria triabva da napusne sama es.