Преговорите за иранската ядрена програма могат и да се забавят

Филип Хамънд: По-добре без споразумение, отколкото лошо!
28 юни 2015 15:42,
4
Преговорите за иранската ядрена програма могат и да се забавят
Снимка: БТА

Преговорите по иранската ядрена програма ще продължат и след 30 юни, съобщи Франс прес, позовавайки се на говорителя на иранската делегация.

Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф ще се върне днес в Техеран, съобщи иранска държавна медия, уверявайки, че връщането му е било планирано.

Според информационни агенции Ирна и Исна Зариф ще остане в Техеран един ден, след което се връща във Виена, "но ако времето за работа по текста на споразумението не стигне, преговорите може да продължат след набелязания краен срок 30 юни".

"По-добре никакво споразумение, отколкото лошо споразумение", заяви по-рано днес британският министър на вътрешните работи Филип Хамънд, пристигнал днес във Виена, за да участва в последния кръг преговори по иранската ядрена програма.

"Казвал съм го вече много пъти, ще повторя и сега - по-добре без споразумение, отколкото лошо споразумение. Има критични граници, които не бива да се преминават, всеки от нас ще трябва да вземе трудни решения", посочи Хамънд, цитиран от АФП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
, преди 8 години
Най-големия фарс в човешката модерна история,как една страна нямаща и неискаща ядрено оръжие и лидер за свят без ядрено оръжие е подложена на актове на война чрез санкции и пропаганда на сатанистки лъжи,страна,неводила война срещу никоя държава от векове с главен обвинител срещу нея-най-терористичния ционистки режим,криещ няколкостотин ядрени бомби за установяване световна база на окултно световно правителство под антихриста.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напоследък предпочитам да чета китайския Xinhua,ако искам да науча новините.Чували ли сте за проекта Belt and road на китайците?А за проекта Нов Суецки канал,а за новия канал в Колумбия между Тихия океан и Карибско море?Все проекти,които биха дали развитие на световната икономика,но се възпрепятстват дори с ИД за да не се наруши хегемонията на Атлантическата общност.