Джизъса се разписа... на Колизеума. Вярно или да?

Италиански медии потвърждават, че е той, футболистът – отрича
Обновена: 17 юли 2015 08:56 | 17 юли 2015 08:08,
64
Джизъса се разписа... на Колизеума. Вярно или да?
Снимка: архив, Булфото

Арестуван ли е Благо-Джийзъса в Италия или не? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, така или иначе българският халф  набира популярност на Ботуша, но не заради футболните си качества, а заради вандалското си поведение.

Още по темата

Вчера излезе информация, че Благой Георгиев е задържан от италианската полиция, защото се е опитал да издълбае своите инициали с монета върху колона в Колизеума. Чрез свой говорител футболистът отрече да е бил задържан.

Италианските медии обаче пишат друго. Публикации в най-големите издания като "Кориере де ла Сера" и "Република" потвърждават историята с ареста на българина. Двете издания посочват футболиста по име, възраст и клуб, за който играе.

"Република" пише, че след като е хванат да драска инициалите си с монета, Георгиев е съпроводен до полицейския участък, откъдето в последствие е освободен. Иззета е монетата, с която е нанесъл щети на паметника на културата.

Срещу спортиста вече има повдигнато обвинение – грозят го минимум 300 евро глоба и затвор между шест месеца и една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
59
 
! Отговори
Дотар Соджат преди 8 години
В Колизеума живота на хиляди християни е отнет насилствено и този така наречен "Джизъс" или псевдо християнин би трябвало да знае този факт. Но той като един "съвременен гладиатор" е решил да се разпише на един безценен паметник на културата.
3
0
 
30
 
! Отговори
Лета Милета преди 8 години
Да подчертая - пЪрче
2
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално, футболист.... но пък и българин, готов да развали и разруши всичко.
1
2
 
66
 
! Отговори
Лета Милета преди 8 години
Само Николери Божинов е по-тъпо пърче от това