Путин: Блатер заслужава Нобелова награда

"Думата корупция не може да се свърже с този човек"
28 юли 2015 18:50, Анисия Иванова
45
Путин: Блатер заслужава Нобелова награда
Снимка БТА

Руският президент Владимир Путин още веднъж защити президента на Международната федерация по футбол /ФИФА/ Сеп Блатер, с който бяха рамо до рамо на тегленето на жребия за Мондиал-2018 на 25 юли в Санкт Петербург.

"Знаем за ситуацията около господин Блатер, но не вярвам, че нещо от това е истина, каза Путин.

Още по темата

Според него думата корупция не може да се свърже с този човек.

"Хората, които ръководят международните спортни институции, олимпийските игри и ФИФА заслужават голямо признание. Ако някой заслужава Нобелова награда, то това са тъкмо такива хора, какъвто е Блатер", заяви руският президент. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
НИЛ-АТС преди 8 години
КРАДЦИТЕ МИЛИАРДЕРИ, БЛАТЕР И ПУТИН СЕ ЧЕТКАТ ВЗАИМНО! ТО И ТУК Е ТАКА. НА КРАДЦИТЕ, ДЕЦА НА ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ, ИМ ДАВАТ ОРДЕНИ СТАРА ПЛАНИНА, ПРАВЯТ ГИ ПОЧТЕНИ ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ!
19
0
 
0
 
! Отговори
Милко Василев преди 8 години
Ко каза ко ?
18
5
 
2
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
До Анонимен.ГОСПОДА БЪЛГАРИ ПУТИН КОРПЦИОНЕРИТЕ В РУСИЯ ГИ ВКАРВА НА ТОПЛО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА ДЛЪЖНОСТ ИМАТ НЯКОЛКО ГЕНЕРАЛА ГИ УВОЛНИ И НА СЪД. В БГ СЕ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ ДОСЕГА НИКОИ НЕ Е ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ.ПУТИН РАБОТИ ПРОЗРАЧНО И ОГЛЕДАЛНО.ВСЯКА ЕДНА СТРАНА МЕЧТАЕ ЗА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ.НАШИЯТ РОСЕНЧО. Е КЛОУН
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
имам усещането че ***.вбг правят PR на Путин!Не им слиза от полето за топ "нещо като новина" :)даже нашия ББ е на стоянка!
16
2
 
6
 
! Отговори
TPE3BEH преди 8 години
Щом путин го казва....СМЯТАЙ!!!!
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Путин: Блатер заслужава Нобелова награда"Правилно, напълно заслужава Нобелова награда за корупция.
14
1
 
4
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Забелязах че е посочил с лявата ръка. Това е показателно!
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нобеловата награда произхожда от Швеция и скандинавците. Те изпитват погнуса от крадците, а в случая един крадец предлага друг за награда????
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ = обикновен фашизъм!
11
6
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименНяма друга нация която да избие коренното население на цял континент освен сащ ..а остатъците са на ти кани в резервати като животни. ..Русия и Китай трябва да подпомогнат изграждането на истинска опозиция в сащ. Да подпомагат латиноамериканците. .афроамериканците. .
10
3
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименМосква да не вярва на сащ...а да засилва интеграцията си с Китай. .Да краде технологии..Да привлича технолози и да развива леката хранителна промишленост. .да прави френски сирена. .вина...бързо и лесно се развива птицепроизводството ..бройлери. .Свиневъдството. .една *** дава по 10 прасенца. ..Испания от 25 милиона сега отглежда 50 милиона прасета..същото стана и в германия. .Русия трябва да се само задоволява. .Води се война срещу Русия. .
9
5
 
8
 
! Отговори
shady преди 8 години
Тоя или е слънчасал или просто не е добре психически. Но няма к'во да се учудваме: един милиардер защитава друг такъв, като и двамата са станали милиардери чрез корупция.
8
1
 
3
 
! Отговори
има-няма преди 8 години
Йелоустоун прави пльок - и краварника го няма...още някоя и друга годинка само! милярдерите вече почнали да се евакуира се шушука...
7
1
 
3
 
! Отговори
из нета преди 8 години
До АтласYotaPhone 2 ще се произвежда изцяло в Русия и ще бъде оборудван със специален бутон - натискаш го и хоп ... ОТАН го няма.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен--11;Как се защитават само. Дружбата между тях е на биологична основа
5
4
 
3
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Краварите са от скоро на мушката и само се чака МОМЕНТА.......после едно ПУК и ги нямаааааааа.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета тука и соросидните тролчета някак вяло и постно пригласят - само някой и друг лозунг стил 18 век - долу!, горе, съд!,хага"жегата ще да е виновна!:)
3
4
 
5
 
! Отговори
подозрително преди 8 години
Ба! Наистина са се свършили новините за Северна Кореа!Дъвчем същата помомия на гнус.вбг за трети път!Абе каво става та е тази масирана подготовка? Урките пак ли се канят да сгазят лука? не им ли беше достатъчен боя?
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички корумпирани личности и такива допринесли по някакъв начин олигарсите да са на далавера получават подобни отличия, орден стара планина, нобелова награда....
1
2
 
9
 
! Отговори
VVV преди 8 години
Путин е дал днес някво мижаво интервю за някъв мижав швейцарски вестник. Всички сайтове написаха не по една, а по няколко водещи новини въз основа на него. Определено се гони ударна норма.