Разширяват периметъра на търсене на малайзийския Боинг

В последните дни идват сигнали за открити метални парчета
3 авг 2015 12:30,
0
Разширяват периметъра на търсене на малайзийския Боинг
Снимка: bgonair.bg

Малайзия призова за рязко разширяване на периметъра на търсенето на останки от изчезналия малайзийски самолет. Страната поиска всички острови в Индийския океан, в близост до френския Реюнион, да участват в издирването на нови следи.

Малайзийското транспортно министерство официално поиска от островите край Реюнион да се включат в търсенето и своевременно да сигнализират, ако бъдат намерени части, които биха могли да са от изгубения самолет.

Също така малайзийските власти призоваха обществото да има търпение и да остави разследващите да си свършат работата. Призивът идва след като официално беше потвърдено, че намерената част от крило на френския остров принадлежи на изчезналия Боинг.

Говорител на общинската управа на града, в който беше намерена частта от крилото, разкри че в последните дни и часове непрекъснато идват сигнали за намерени метални отломки, които може да са част от изчезналия самолет.

"Гражданите станаха по-бдителни и всяко метално парче им се струва потенциална част от самолет. Но такива отломки има по цялото крайбрежие", съобщава говорител на градската управа.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари