Доналд Тръмп искал Лейди Ди за "съпруга трофей"

"Бомбардирал" я с букети за стотици лири
17 авг 2015 22:51, Александър Попов
17
Доналд Тръмп искал Лейди Ди за "съпруга трофей"
Принцеса Даяна. Снимка: Reuters, архив

Кандидатът за републиканската президентска номинация милиардерът Доналд Тръмп едно време буквално преследвал принцеса Даяна, съобщава в. "Кориере дела сера".

Изданието се позовава на разкрития на британската журналистка Селина Скот, която била близка с принцеса Даяна.

Тръмп се познавал с журналистката и не скривал пред нея интереса си относно личния живот на принцесата. Когато милиардерът научил, че бракът на Даяна с принц Чарлз се разпаднал, той предприел истинска офанзива спрямо принцесата.

Започнал да я бомбардира с огромни букети, всеки един от тях на стойност няколкостотин лири, разказва журналистката. Тези букети, най-често от орхидеи и рози, били придружавани и от бележки, в които милиардерът описвал възхищението си от принцесата.

Със сигурност Тръмп е възприемал Даяна като "евентуална съпруга трофей", разказва Селина Скот.

Днес от бележките на Тръмп до Даяна няма и следа, но журналистката Селина Скот се кълне, че в даден момент принцесата имала чувството, че е преследвана от Тръмп. Тогава журналистката я посъветвала просто да изхвърли бележките към букетите.

Днес историята излиза на яве в момент, в който Тръмп е критикуван заради редица обидни изказвания срещу жени и срещу журналистката Мегин Кели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кого му пука какво е било. Всеки си живее живота както намери за добре. На когото иска ще подарява цвята и когото иска ще си харесва. Идиотия е след толкова години да се пише какво е било.
11
2
 
25
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
В този сайт само Одисей-1 е компетентен от банички, бродерия и ръкоделие до резолюции и стенограми на ООН. Щото му плащат на буква, явно.
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стане земетресение-всички ставаме сеизмолози.За газовите хъбове сме енергийни експерти.Военен конфликт?Всички сме разбирачи.Оръжия,подводници,ракети,футбол,екология,медицина,автомобили ,пътната обстановка,международни отношения,това Путин,Обама,Меркел,хунтата в Киев,ИД,бежанците от Африка.Сега ни тресе президентската кампания в САЩ.Без да имаме право на глас,коментираме кандидатите ожесточено.И най-вече ще гледаме Биг брадър с кеф докато си пием шльокавицата.
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще гласувам за Доналд Тръмп !
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен Тромп ми харесва , и не само на мен . Той води с 25%.Тоя мъж ме радва , да им казва истината , директно и емоционално !
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обида ли е да получаваш хубави букети ! На хубава жена й отива .А че е казал на една че е грозна , тя беше започнала да му критикува шоуто , че прави компромиси с грешките на младите хора . Ама тя наистина е грозна !
6
7
 
20
 
! Отговори
KUBA FOREVER преди 8 години
YASNO E CHE AMERIKANEZO IMA I AMERIKANSKI PASPORT I DAJE HODI DA GLASUVA
5
6
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
По красиво не съм си го и представял... простака Тръмп катализира простотията.
4
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всячески се оптиват да го дискредитират, със сензации итпредишния век. Но Тръмп изобщо не играе тази игра - той говори истини и се аргументира.
3
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чак тука ни опръска президентската предизборна битка на краварите! Абе ***.вбг поувлякохте се и почнахте да превеждате наред ли?
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕЖК
1
17
 
27
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Тя тая умря преди 20 години. Стига сте ни занимавали!