Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче

Бойната машина била открадната от военна част в град Чита
19 авг 2015 12:18, Елка Василева
157
Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче
Снимка: архив, Reuters

Пияни мъже с военни униформи се разходиха с БТР по улиците на руския град Чита, пише Lenta.ru, като цитира сайта на МВР в Забайкалския край.

На 18 август вечерта в полицията е подаден сигнал, че пред магазин е паркиран бронетранспортьор, на който се качил млад мъж, изглеждащ пиян. След това бронираната машина тръгнала. По думите на очевидци БТР-ът навлизал в лентата за насрещно движение, създавайки аварийни ситуации.

Служители на правоохранителните органи задържали бойната машина в двор на жилищна сграда. Намиралите се обаче вътре двама мъже, видимо пияни, отказали да излязат. Инспекторите от пътната полиция разбили стъклото, вероятно с чук и измъкнали мъжете.

"На водача на бронетранспортьора са съставени протоколи за шофиране в пияно състояние, а освен това той не е имал право да управлява БТР. Задържаните военнослужещи са предадени във военната комендатура", съобщиха от регионалното управление на МВР.

Пред агенция Чита.Ру местен жител разказа, че бойната машина е била открадната от военна част. БТР-ът е бил задържан от пет екипа на пътната полиция, като преследването на машината приключило едва след като тя се натъкнала на някакво препятствие и спряла.

След медицинско освидетелстване и установяване на факта, че са били пияни, военнослужещите ще бъдат уволнени от армията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ръц-пръци на теб ти убива ушанката май. Свали я и ще видиш колко е хубав светът!
70
3
 
4
 
! Отговори
хахахаха преди 8 години
Ауу! Фашисти!
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БТР-а се натъкнал на препятствие и спрял??? Е не може да е истина - руски, супер-, хипер- БТР от 8-мо поколение, от който се плаши целия свят и да спре в някаква буца???БТР със счупено от катаджия стъкло???? Това трябва да е БТР на платформата на Армата.
68
3
 
8
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До BeleneАми да да, аз съм предателя, да бе. Навеждайте се още по-хубаво пред янките, да ги задоволите напълно. Ама утре като запалят етнически конфликт заради бежанците ще се молите на Русия. Второ освобождение обаче няма да има, поне няма да е даром този път.
67
1
 
6
 
! Отговори
Пън преди 8 години
До Мечо ПухНе си в час момче ... не внимаваш като се возиш по БТР по цял ден. Има 2 прозореца и не са малки.. малка ти е душицата на тебе и оновати кабелче между краката..
66
3
 
6
 
! Отговори
Ръц-пръц преди 8 години
И статията шит, и снимката провокативна, ама не пише, че бетеерът, който гази колата е с камуфлаж на украинската армия, а видеото с докамзателствата нищо не показва, освен некви следи от гуми. И Мунчовците се изсипали да дрищат на тема ***, тюбетейки и каскети...
65
4
 
9
 
! Отговори
Belene преди 8 години
До SharkМалко ти е къса паметта ***.. Предателя си ти в случая. Знаеш от къде да си вземеш билет за необятната руска шир. Довиждане и лек път, избухан ***!
64
5
 
6
 
! Отговори
аналенпутеноид преди 8 години
Като дойде зимъска няма да видите газ от нас...
63
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 67 продОтностно ЖЕРТВИТЕ през ВСВ трябва все пак да погледнем по-голямата картинка. Втората световна Война(Глобална) започва с нападение на Япония срещу Китай 1931 като окупира Манджурия от тогава до капитулацията на 15.8.1945 Китай губи над 35 милиона убити хора.СССР губи 27 милиона като само 9 от тях са военни всичко друго е повина на хитлеристите и тяхната стратегия изгорената земяГермания губи 8 милиона като тук не се включват немските Евреи
62
7
 
13
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Руските войници се разхождат из Русия, а американските войници? Те се разхождат из целия свят, правят най-различни поразии навсякъде. Или забравихте пияните натовци които удариха детето в Сливен. Много ви е къса паметта, или когато е да плюете по Русия забравяте всичко. Долни предатели.
61
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Щирлицкато една знатна *** трябва да можеш сам да си отговориш на въпросите. Или много ти дрънчат сърповете и чуковете и ти е трудно да мислиш?
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краварките ги бива само да списват вестници и да плюят в контролираните от тях "независими" медиите по силните във военно отношение държави от тях.Докато по слабите държави директно "демократично" си ги бомбардират с въздушни удари от окупационните им военни бази в Европа и Турция.
59
3
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
До Анонимен 80Не разбрах какво пие въпросната ***?Аз имам една,но до сега не е консумирала алкохол...Може някой дрогиран да има дрогирана ***,и да му се привиждат крилати америкнски маймуни.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
охо и другата *** от бтр-а Боби се появи
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За сметка на руските пияни войници,които са си в Русия,пияните английски и американски войници бият деца не в Англия или САЩ,а в българския град Сливен.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 84с бтр-и както в раша ли?
55
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 67Всички крайно северни/южни народи пият както се казва като Казаци. Прекалено дългите нощи действат на психиката. За ваше сведение сред американците има повече Алкохолици от колкото в Русия - Все пак в РФ има над 150 няародности и само 5-10 които са Руси/Беларуси/Казаци и тн употребяват алкохол. Мюсолманите и разните Татарски/Тюркски/Туркменски племена или скитниците Чукчи и като начин на живот и като религия не употребяват.Така че сори ама не си напълно прав...
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пък в България трезвени убиват деца...като са пияни вече много народ убиват.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мечо Пухда не си бил ти едната *** от бтр-а?
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей...голяма сензация ! Как да не пропуснеш такава новина...