Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче

Бойната машина била открадната от военна част в град Чита
19 авг 2015 12:18, Елка Василева
157
Пияни руски войници се разходиха с БТР из градче
Снимка: архив, Reuters

Пияни мъже с военни униформи се разходиха с БТР по улиците на руския град Чита, пише Lenta.ru, като цитира сайта на МВР в Забайкалския край.

На 18 август вечерта в полицията е подаден сигнал, че пред магазин е паркиран бронетранспортьор, на който се качил млад мъж, изглеждащ пиян. След това бронираната машина тръгнала. По думите на очевидци БТР-ът навлизал в лентата за насрещно движение, създавайки аварийни ситуации.

Служители на правоохранителните органи задържали бойната машина в двор на жилищна сграда. Намиралите се обаче вътре двама мъже, видимо пияни, отказали да излязат. Инспекторите от пътната полиция разбили стъклото, вероятно с чук и измъкнали мъжете.

"На водача на бронетранспортьора са съставени протоколи за шофиране в пияно състояние, а освен това той не е имал право да управлява БТР. Задържаните военнослужещи са предадени във военната комендатура", съобщиха от регионалното управление на МВР.

Пред агенция Чита.Ру местен жител разказа, че бойната машина е била открадната от военна част. БТР-ът е бил задържан от пет екипа на пътната полиция, като преследването на машината приключило едва след като тя се натъкнала на някакво препятствие и спряла.

След медицинско освидетелстване и установяване на факта, че са били пияни, военнослужещите ще бъдат уволнени от армията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
9
 
12
 
! Отговори
ьььььььььььььььььььь преди 8 години
В същото време в САЩ--нерез(прасе) ще е баща на новороденото дете на Анджи Хюстън.......Любовта била много страстна...........
30
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третополовите неграмотни рубладжии не знаят какво смислено да напишат под тая новина...хаха
29
7
 
8
 
! Отговори
Борис Дали преди 8 години
Пиян за кои ли път пиян ...
28
5
 
19
 
! Отговори
Шопа преди 8 години
У България и трезвен не може да гепиш бронетранспортьор оти нема !
27
6
 
12
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
А Какво са пили ? Самогон или водка Ну даваи в период ...Ну погади !
26
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЩО ЗА ПИЯНИЯ НАТОВЕЦ дето наби българско дете--нещо за него--какво ства с наказанието му??? Мълчите нали-продажни говедари--мълчите.....
25
9
 
12
 
! Отговори
Галин преди 8 години
Тия дето плюят, вие също бихте се качили пияни да карате, опа извинете и бтр-и нямаме имаме само 3-4 от първите бройки ейбрамси дето и се зспушват турбините в прахоляка....хората карат, а вие държите тиквата за...
24
4
 
9
 
! Отговори
ист преди 8 години
Войниците били пияни. Глупости. Нормално състояние, след като унищожават салатата с бронетранспортьори и няма мезе. Тавряз руснак ще стреля ли срещу украинец. Никога.
23
8
 
13
 
! Отговори
ШОРОШИ.............. преди 8 години
АБЕ то пиян НАТОВЕЦ ошамари едно българче--в чужда държава ....ама тогава *** не пищяха като сега---ама нали става въпрос за руснаци...........
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на тия *** вдигаме 10 пъти по-грандиозни паметници от Апостола ни.
21
5
 
9
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До 31До колкото имам спомен и СеСеСеРе-то може да се похвали със свален южнокорейски Боинг 747. Пилотът на изстребителя,дето го свалил и той с бая медали...
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете новина когато видите трезвени руски войници из някой град.
19
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново. Те повечето "войници" от Червената армия са били именно такива. Пияници, изнасилвачи, крадци и взевъзможна друга . Питайте който и да българин живял по онова време и ще ви каже как в селата хората са се движили въоръжени с каквото им падне за да не бъдат масово изнасилени от руснаците.
18
8
 
11
 
! Отговори
L. преди 8 години
Щото не знаете пияните български войници какви ги вършехме на времето.Сегашните момченца от третия пол никога няма да добият и най-малка представа.
17
3
 
12
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
Госпожо Василева!Този път ме хвърлихте в оркестъра!Тази снимка е качена в интернет и показва как един кмет на европейски град се справя с мутрите!
16
2
 
9
 
! Отговори
Крюк преди 8 години
Много смели тия полицаи. Как се вика излез на някой който се намира в бронирана машина със 12 милиметрова тежка картечница. Пак че са били пияни и не са им сгазили патрулката, да видят как се спира БТР с фуражка и пистолет!
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е долна западно-*** пропаганда. Вие виждали ли сте пиян руснак?!?!?!?!
14
2
 
18
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Това е грозна инсинуация.Руските войници не пият алкохол.
13
3
 
11
 
! Отговори
РАД преди 8 години
До 19Военен съд и затвор ги чака, само ако не са връзкари. В Русия е същата работа, че ако не и по-зле от тук в това отношение
12
4
 
14
 
! Отговори
Кузнечик преди 8 години
А пък в България, разни пияни тарикати, карат със 120 км/ч в населени места и газят хората. И българския съд не вижда нищо нередно в това и ги пуска на свобода.