Посолството ни в Москва издаде 200-хилядната виза за тази година

България е сред най-търсените дестинации през лятото в Русия
19 авг 2015 13:40, Елка Василева
33
Посолството ни в Москва издаде 200-хилядната виза за тази година
Снимка: МВнР

Българското посолство в Москва издаде юбилейна - 200-хилядна за 2015 г. виза - на студент от руския град Ижевск, съобщи ТАСС.

Консулската служба към посолството е издала юбилейната виза на Павел Фелдман, който заминава за България като турист.

Още по темата

По традиция младежът получи освен това ваучер за подарък от генералния представител на курорта Албена - екскурзия до Балчик и еднодневна карта за аквапарка в самия курорт, посочва мисията.

Климатичният курорт от средиземноморски тип Албена бе отличен през 1995 г. от ЮНЕСКО със Син флаг - награда за екологична чистота и сигурност, припомня агенцията.

Тази година търсенето на почивки в България сред жителите на Русия съществено нарасна. България влезе в Топ 5 на най-търсените летни дестинации, отбелязва ТАСС.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: визаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от тези руснаци. Трябва да се въведе утежнен визов режим. Да си ходят в Крим. Тук не искам зелени човечрта. Те са опастност за националната ни сигурност.
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Враговете на Русия:1. Хохоли1.Жидове3. Обама4.Либерали5. Гейове6. Праскови7. 3 гъски
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BALGARIA BEZ RUSIA NE MOGE.RUSNAZITE IDVAT KATO TURISTI I SI PLSHTAT.AMERIKANZITE IDVAT S TANKOVE I NIE TRIABVA DA IM ZAPLASHTAME MILIONI DOLARI ZATOVA CE NI PAZIAT OT RUSKITE TERORISTI.
22
2
 
2
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Спрете да се карате и да защитавате интересите на чужди страни.Ами вижте себе си, според бъкгарското летоброене днес сме 7524 година, вижте колко древен народ сме, а днес мизерстваме, превиваме гръб и се опитваме да се харесаме на тоя и оня, а същите тези, на които се опитваме да се харесаме, още са били по дърветата, когато ние сме можели да пишем и да четем.
21
2
 
0
 
! Отговори
до Венелин Тролов преди 8 години
Миналата година бяхме шеста най-предпочитана дестинация, много вероятно е да сме в топ 5 за 2015та защото Италия и Испания, които бяха преди нас вече са доста скъпи за руснаците.
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руски ***, защо не горите Бентли, Мерцедес, Ауди.. Те са продукт на гнилия Запад. И се отличават по качество от руския ***, колкото добър пармезан от руски пармезан.Горите месо и сирене. ***, бъдете патриоти, горете и автомобилите !
19
4
 
4
 
! Отговори
Рюхо преди 8 години
Супер, сега трябва някой див чалгаджия да го набие на плажа, 2 - 3 братя да му дигнат багажа и някой от любимите ни униформени герои да го пита "е па аз кво да направа", и може да сме сигурни, че е хванал всички промоции.
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да се навеждат нашите продажни политици на краварите, все още българи в Америка, САМО С ВИЗА. Изглежда такава ни е репутацията. Лакеите никой не ги обича.
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Върха на българската простотия, визи за руснаците. Най богатите и най щедрите туристи.
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре дошли, братя!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горе долу 800 визи на ден.
14
5
 
2
 
! Отговори
николаев преди 8 години
намерили къде да отиват земляците да си дават парите на враговете на русия
13
5
 
4
 
! Отговори
шегобийци! преди 8 години
Иоще заглавия!"САЩ пратиха в България танкове да я бранят от Русия""България е сред най-търсените дестинации през лятото в Русия""Русия има нужда от България, не обратното!""Руски издания: България ще рухне, ако Западът спре кранчето"Докато....."Белият дом назначи транссексуален служителТова отразява ценностите на настоящата администрация"Зелка Помиева днес ще ни умори от смях!!Направо ще ми се пукне жлъчката ...xoxoxoxoxoox! :):):)
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След такива новини Болен си реже вените.
11
6
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Не знам как може да сме влезли в топ 5, като мога да изброя поне 5 държави в които руските туристи са повече тази година - Гърция, Турция, Кипър, Египет и Тайланд, а със сигурност има и други. Тази статия в посолството ли са я писали?
10
7
 
3
 
! Отговори
шегобийци! преди 8 години
"България е сред най-търсените дестинации през лятото в Русия""Русия има нужда от България, не обратното!"Зелка Помиева днес ще ни умори от смях!!xoxoxoxoxoox! :):):)
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8,чакай да се закръгли годината де
8
10
 
10
 
! Отговори
BG преди 8 години
И да обобщим за платените рубладжии - когато един човек търси място където да почива, гледа цените, природата, условията в хотелите, достъпността на мястото ... и най - малко го интересува в какъв съюз членува същата държава, кой им е президент и министър и какви изказвания са правели и прочее *** комунистически русофилски платени простотии !!!България има прекрасна природа и ако турстическия бранш се постарае повече ще бъде желано място и от гърците, турците, французите и прочее народности
7
9
 
10
 
! Отговори
BG преди 8 години
Ха,ха, ха - що така бе ?! Нали България е в НАТО, ЕС и е "пълна със ***" :)))) Русофилите ореваха света че няма да има туристи от Русия заради изказванията на Президента ! Пък то какво се оказа - Европейска и Натовска България била много желана от руснаците ! Нали сега имаме и танкове от САЩ на наша територия !Иначе през през зимата четох масово коментари в техните сайтове как щели да ни бойкотират и курортите ни да фалират :)))) Пък какво се оказва - най-желано място за почивка :)))
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте линка вдясно - отбелязване 300-хилядната виза точно преди една година - значи руснаците са намалели точно с 1/3.