Пенсионер гръмна жандармерист и полицай в Португалия

77-годишният мъж открил стрелбата заради лаещо куче
30 авг 2015 08:50,
7
Пенсионер гръмна жандармерист и полицай в Португалия
Снимка: Архив Reuters

Трима души, сред които жандармерист и полицай, бяха застреляни вчера в Кинта ду Конде, на около 30 км южно от Лисабон, при битова свада, предаде Франс прес, като цитира агенция Луза.

Стрелецът, 77-годишен мъж, започнал стрелбата след свада заради лаещо куче. Той е ранен, задържан е и е настанен в болница Сетубал, след като се опитал да се самоубие с ловната си пушка.

Полицай в цивилно облекло, който живеел в квартала, се намесил, когато чул първите изстрели. Той бил убит от пенсионера на място. Според в. "Корейо да Маня" той бил член на екипа от правителствени шофьори.

Повикан от съседи, патрул на жандармерията се отзовал на мястото, и неговият командир, 25-годишен военен, бил убит с изстрел в главата. Младеж на 23 години, тежко ранен при стрелбата, починал в болница. Според местната преса той бил син на полицая и се притекъл на помощ на баща си.

Съсед разказал пред агенция Луза, цитирана от Би Би Си, че пенсионерът заплашвал да убие един от съседите, ако кучето му не спре да лае, но никому не минало през ум, че може да го направи наистина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да пазят обществото от кучкарите, по-скоро ще легализират брака с кучета.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучето не е виновно, те са ситакива животните, лаят. *** дето ги вземат в къщите си, затварят вратата и по цял ден ги няма да чуят виене и лай, те са за солени глоби да се сетят кога им се е прищяло куче у дома.Останалото е вирижна реакция при луд с пушка.....
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА беше убил кучето