Бездомен българин обедини Марсилия – каравана за Кольо

Властите конфискували колата, в която болният мъж живеел
20 сеп 2015 10:40,
23
Бездомен българин обедини Марсилия – каравана за Кольо
Снимка: flickr

Жители на френския град Марсилия подеха кампания в интернет за събиране на средства в помощ на 62-годишен българин, останал без подслон, след като общинската полиция конфискувала колата, в която спял, съобщи френският вестник "Прованс".

Целта на кампанията е да се съберат достатъчно средства за закупуване на каравана за Кольо.

"Каравана би било страхотно, най-накрая ще имам легло", възкликнал той, когато научил новината за инициативата на жителите на 9-и район на Марсилия.

"Прованс" цитира Абделмалек, жител на въпросния район, където била паркирана колата, в която живеел мъжът, преди да бъде конфискувана на 9 септември.

По думите му българинът страда от болести на сърцето и белия дроб и му е трудно да се придвижва до болницата, където се лекува.

Кольо е бил жертва на организирана група за просия. През 2014 г. е свидетел по дело срещу трима мъже и три жени, принуждавали свои сънародници да просят и да проституират в Марсилия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Даааа.... Хоботът на българския слон е най-дългият хобот в света!Богомил Райнов е най-добрият писател на всичките земни кълбета.Две напълно неопровержими твърдения.
10
4
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
..където ти е съдено да се сринеш и да изчезнеш.От най-великият писател Богомил Райнов!
9
4
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Цялата природа е така устроена, че да крие от живите същества голямата истина. Да, природата милосърдно крие истината за голямото безсмислие на битието, но сума ти *** между хората упорстват на всяка цена да стигнат до истината и сами се навират в катастрофата. Защото има ли нещо по-страшно от мига, когато осъзнаеш, че всичките ти старания на този свят са лишени от смисъл, и всичките ти успехи са лишени от смисъл, и цялото ти съществуване е лишено от смисъл, и доколкото все още си жив, ти просто се люшкаш между безсмислието на живота и безпределната пропаст на нищото, където ти е съдено да
8
3
 
17
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Номера е...при просията да си избереш по-богата държава.Чудя се само как не прочетах някъде, как българите организират групи от хора, които да работят и да си плащат както му е реда данъците и осигуровките. Все просяци, ***, болни, недъгави, нещастни, необразовани, мръсни, клошари, крадци, контабандисти.Е как искаме да ни уважават?
7
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
26 години ГЕРБ, ДПС и СДС принудиха българския народ да проси и проституира в ЕС и САЩ.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УРА за французите, че при всичките им проблеми с бежанците проявиха съчувствие и към Кольо
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимката ми напомни на зловещия кадър с болната баба по скъсани чехли от клипа" Нема такава държава" на Слави Трифонов.Просто велика песен!
4
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЦК на либераститеАми как ще чуеш като тъпанчетата ти са спукани от залпа на Аврора през 1917 година.
3
38
 
37
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
До Анонимен 2Аз пък не съм чул руснаците да са ни хвърлили око на златото , дървесината и студентите! Природните и човешките ресурси ни се добиват от западни финансови социопати ! Разбрали бе НПО *** нещастен ? По времето на Живков нямаше просяци а сега цялата държава е на просия !
2
36
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виновни са комунистите които за 45 години управление по време на руската окупация съсипаха България и изнесоха националните богатства в Русия, докараха народа до просешка тояга и хората са принудени да просят по улиците на запанда Европа.
1
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно има надежда. По-добре да купят каравана за Кольо, отколкото апартамент за Хасан и прочие мюсюлмански разбойници.